Geçen sene Aralık ayında üst dişlerime tel takılmıştı az öncede alt dişlerime tel takıldı sizce bir kıza diş telleri yakışıyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yıl|"Yakismaz sakin takma " derseler takmayacakmisin gizliş? Bence baskalarinin ne dedigi okadar onemli olmamali senin icin. Takilmasi gerekirse takarsin , dislerin duzelince cikarakcaksin zaten.. Bende taktim zamaninda simdide iyiki takmisim diyorum.. Sorunun cevabida - evet yakisiyor :))
03 Yorumla
Soran+1 yılgizliş mi o ne ya öyle neyse zaten ben taktırdım git iyice düzgün oku sadece sordu sordum başka şeyler uydurmayın
- +1 yıl
Ben cevabini yazarken profilin gizliydi o yuzden gizliş dedim. :D Ben iyice okudum ne yazdigini, biseyde uydurmadim.. Soru sormussun cevap verdik bu kadarr gizems. :D
- +1 yıl
cevabimi*
En İyi Cevaplar
+1 yılTatlım bence o kadar kafaya takılacak bişey değil nasıl hastalandıginda hap içiyorsan buda dişlerin için önemli bişey şimdi dalga geçenlerlede ileride inci gibi dişlerin olunca sen onlarla dalga geçersin :D
01 Yorumla
Soran+1 yılahahaha çok sevdim böyle düşünmeniii ileride hep gülcemm :D
+1 yılAcik olmak gerekirse tel kimseye yakismaz yani bakildigi zaman disleri gormek guzel olur tel degil ama bu itici bisey degil tabi ki sonucta sen sagligin icin takiyosun teli ve omur boyu dislerinde kalcak diye bisey yok teller uzun suren bir makyaj operasyonu gibi dusun :)
00 Yorumla
sağlığına dikkat eden kız
12 Yorumla
Soran+1 yılrica ederiim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
120Cevap
Moda & Stil konusunda 491 cevap paylaştı. Bu şu sorulara benziyor.
Bir kıza pantolon yakışır mı?
Bir kıza etek yakışır mı?
Bir kıza mavi yakışır mı? > Yakışan var yakışmayan var yani.. Çok tatlı da gözükebilirsin.. İtici de.11 Yorumla
Soran+1 yılgenel olarak dedim ben
Canimm bende de vaarr inci. gibi. su an dislerim ilk yamukken. kotu duruyor ama sonra duzeldiginde bence. cok. sirin duruyo :)))
16 Yorumla
Soran+1 yılçıktılar mııı artık yoksa hala varlar mıı bende de baya ilerleme var ya daha dün alta da takıldıı :)
- +1 yıl
Kiz benimm iki ay oldu iki ayda duzeldi ilk uste takiyo ya doktorlar normalde sekiz ayda zor duzelme oluyor benim hemen. duzeldi ust iki disde sknti vardi altta veya diger dislerde sorun yoktu dort ay sonra alta takicaklar cok hos duruyo ya bence cok seker :)) senin nasil duzeldimii
Soran+1 yıldüzelmesi iyi işte benim de geçen senenin aralık ayında takıldı ilk önce üst dişlerime takıldı daha dünde alt dişlerime takıldı baya zaman sonra taktı ama dedim herhalde doktorun bir bildiği vardır ama çok ağrıdı 2 gündür yemek yiyemiyorum ama gel gör ki nasıl düzeldi üst dişler altlarda bir an önce olsa :)
Soran+1 yılya sorma bebeğim ya nasıl batıyor varya yanaklarımın iç kısmı yara oldu artık birbirine değince acıyo çok çekicem altlardan herhalde ısırılmıyor dediğin gibi koparıyorum :(
açıkça söylemek gerekirse doğal hali daha iyidir yakışmaz. Ama sağlın için takman iyidir. Diş telini dişleri normal insalarada takılır daha sağlıklı olsun diye. yani tellerin dişlere büyük yararı oluyor :D benim bile taktırasım var :D
02 Yorumla
Soranahahaha karışık bir yorum olmuş :D
Bence çok sempatik..:))
Konuşamıyorlar felan bazı harfler yamuk çıkıyor her yemeği yiyemiyor hadi birşeyler yiyelim dediğimde gelmiyorlar felan sempatik ve tatlı geliyorlar bana..:))))
bir ara bende takıyordum.03 Yorumla
Soran+1 yılahahaha çünkü diş telleri engel oluyor peltek gibi konuşuyorum bazen falan garip :D
eğer bakımını yapıyorsa, diş teli bile yakısıyor.. sonuçta o teli takmasa daha kötü bir dişleri olacak ileride
01 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki hem şimdi kötü bile dursa kalıcı değil çıkıcak mükemmel olcak
Kesinlikle oral yapmaması gerektigini düşünüyorum. Onun dışında bazısına ayrı bir sempatiklik ayrı bir şirinlik katarken bazısında çok itici duruyor değişken yani :)
00 Yorumlabence sagligina dikkat etmeyen kız iticidir ama sagligi icin bir protez kullaniyorsa o coook tatlidir :)
00 Yorumlarahat edebiliyo musun benimde taktırmam gerekiyo görünüşümde bir sıkıntım yok ama rahatsız olur muyum diye düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılacısı çok oluyor ama sonra diş teli olduğunu unutuyorsun her ay teller sıkılaşıyor 2-3 ağrıdan tek çorba içicek derecede oluyor ama benim mesela 1 seneye yakın oldu baya baya değişiklik var sonuç mükkemmel
+1 yılŞey sorucam diş teli demişssinizde Özel demi yaptırdınız yoksa Hastane demi?
03 Yorumla
Soran+1 yılortodontist e gittim ben işte geçen sene
- +1 yıl
Ya ben geçenlerde Atatürk araştırma hastanesine gittim fakat bizim tecrübemiz okadar yok yapamıyoruz dediler gerçektende öyle pek bir bölüm yok bu hastanede. Ankaradaysanız bilirsiniz Sonradan bana hacettepe üniversitesi Ankara üniversitesi diş fakultelerini söylediler oradan randevu alıpda gidin diye ama kafam karıstı sımdı özele gitsek ne farkeder hastaneye gıtsek ne farkeder?
Soran+1 yılşimdi tel biraz ayrı kaçıyor zaten genelde sırf tel takan yerler mesela işte ortodontist bunlardan birisi iyi bişey olsun dersen tabi ortodontist hastaneler daha uygun yapıyorlar ama pek ilgi alanlarına girmiyor
evet ben çekici buluyorum şahsen bir mahsuru yok olmamalıda bence hatta 1 hafta önce bir aile çay bahçesinde ki bir kızda gördüm ve çok beğendim ama kız ne yazıkki bir daha gelmedi :D bulamıyorum :d
04 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya genelde olumlu cevaplar aldım bende de var işte 1 sene oldu olcak :D
Soran+1 yılmoral oldu bu güzel :D
+1 yılKimse diş telini keyfinden taktırmıyor, yakışıp yakışmaması önemli değil. Senin ortodontiste gidip diş teli taktırma amacın ne? Tabi ki dişlerindeki bozuklukları düzelttirmek. Bir eylem amacına ulaştıktan sonra gerisi teferruattır.
00 Yorumla
+1 yılsağlık için olan bir şey mecburi yani yakışsın yakışmsaın ben ona göre değerlndirmem hatta dalga geçmem
00 YorumlaAbi ben hiç sevmiyorum bana da dediler takalım kabul etmedim aqym
01 Yorumla
Soran+1 yılenteresan
+1 yılŞimdilik kötü durabilir fakat güzel bir kızsa o telleri çıkardıgı zaman :///
aman allahım daha fazla yazamıyacagım galiba.01 Yorumla
Soran+1 yılileride güzel gülcem :D
kimseye yakışmaz ki :) ama böyle düşünme nasıl olsa geçici bir durum birde daha şanslılar çünkü o teller çıktıktan sonra inci gibi dişlerin oluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum :)
Soran+1 yılküçükken takmanın faydaları
İleride daha güzel gülüşe sahip olacağın için hiçte sıkıntılı bir durum değil
10 Yorumlabakımlı, estetiğe ve sağlığa önem veren.. ve sevimli ayrıca..
00 YorumlaÖpüşürken dili çok kullanmazsan sıkıntı olmuyor. Görünüş de önemli değil, her şey sağlık için :D
00 YorumlaBakımlı olman hoşuma gitti. Tebrik ederim. Ilerde daha çok güzel gulumsemeler olacak )))
00 YorumlaDiş telleri olduğunu düşünürüm...:) Diş telleri yakışır mı? Tabii ki hoş bir görüntü olmaz...
00 Yorumlayakışıyor ama araya kaçan yemekleri temizlemesi zor olsa gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılara yüz fırçası var zor oluyor tabi
Bazılarına çok yakışıyor. Birde konuşurken sesleri değişiyor ya bayılıorum :) Öpüşürken nasıl denemedim ama :D
11 Yorumla
Soran+1 yılahahaha bazen böyle konuşulmuyor ya hani nasıl desem peltek gibi konuşmam değişti yahu :D
Moda & Stil konusunda 516 cevap paylaştı. bazılarına gercekten tatlı bir hava katıyo ne alaka bilmiyorum ama
00 Yorumlaöpüşürken yiyemezsin o kadar başka sıkıntı yok sonu güzel olur :)
00 Yorumla
+1 yılYa bu sapıkca gelebilir ama amacım sapıklık değil sadece onlarla öpüşmeyi çok merak ediyorum :D Ayrıca sağlık bu yani gayet her normal düşünüyorum farklı bir düşüncem olmuyor
03 Yorumla
Soran+1 yılherkes bunu merak etmiş ya şaka gibi ben sevgilimle öpüştüm bir sorun yok sadece batıyor dedi :D
- +1 yıl
Bende merak ediyorum işte sadece merak ama :D
Soran+1 yılahahaha istemsizce güldüm :D
+1 yılmutlaka begenmediği bir yeri vardır düzelttirmek için taktırmıştır derim ama komik bulurum nedeni ise gülmekten kaçınmaları
00 YorumlaBazıları var dişlerine öyle teller takiyolar ki alışveriş merkezlerine girerken x-ray de ötüyolar o derece. Tamam anlarım mecburi ama yakışmayana da yakismiyor be karşim
00 Yorumlabence evet. Cok tatli bir hava veriyo. Kucikken cok istemisimdir nedense ben seviyorum telli insanlari
01 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkürler :)
+1 yılne biçim soru yaa insanların hastalıkları ile ilgili saçma sapan sorular sorma yürü git işine be kardeşim. ayıptır. telli ise telli ne var bunda.
08 Yorumla
Soran+1 yılpardon da sen salak mısın? bir tek tepki veren sensin diğerleri de insan o kadar duyu organın varken soruyu başka yerinden anlama
- +1 yıl
yürü yeeaa ilerle muhatapım diilsin.
Soran+1 yılmuhattabın değilsem ne diye yazdın gerizekalı
- +1 yıl
ortaya yazdım sen atladın ;)
Soran+1 yıleminim öyledir bide göz kırpmış laf mı soktun sen şimdi :D:D
- +1 yıl
hadi kırgınlıı bırakalım kardeş kardeş makara yapalım olurmu :)
Soran+1 yılhadi bakalım :)
- +1 yıl
adın ne ammoo :D
çirkin betty diye bir dizi vardı ben küçükken ama sonunda taş gibi bir hatun olmuştu umarım sende öyle olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum onu az izlemedim küçükken
Ne mi düşünüyorum? Batar yani dikkatli olmak lazım ileri geride.
00 YorumlaYakışanı var ve yakıştığı zamanda çekici. Ve keyfi yapmıyor zaten sağlığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiktigim kizlagayette opusuyoduk flan yeni cikti onun ki simdi nasıl aliscam telsiz haline bilmiyorum :D
00 YorumlaBenım de çenem geride ben de taktırsam düzelirmi acaba :D
06 Yorumla
Soran+1 yıldüzelir :D
Soran+1 yılevet eminim tabi 1 yıl alır :D
Soran+1 yılvalla bana da ufakken çok yalvardılar :D
Minnak disler varsa guzel duruyo bence ben kendime yakistiriyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılsende de mi varr
+1 yılDişteli yakışmaz ama sağlık için sonucta aklı başında insanların gayet normal karşılayacağı bir durum.
00 Yorumla
+1 yılHİÇ BİR PROBLEM OLMAZ SADECE DİŞLERİNİ DÜZELTİYOSUN BENCE BU ÇOK İYİ BİŞEY :) MADEM DİŞLERİN YAMUK YUMUK GÜLÜMSEMEN BİLE HARİKA OLACAK :D
00 Yorumlasağlığına ve görünüşüne önem verdiğini düşünürüm ama gelelim öbür taraftan sakso çekemeyeceğini bilmek kötü ::))))))
00 Yorumlabazılarına çok çok yakışıyor çok tatlı oluyorlar :)
04 Yorumla
Soran+1 yılalışınca bende sevdim :D
Soran+1 yılatarım tabi :D
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSağlık icin TEL ;) iyi şeyler düşünürüm sağlığına önem veriyor der + lardim seni ;)
00 Yorumla yakışıp yakışmadığı hakkında bir şey söyleyemeceğim ama benim hoşlandığım kız da tel taktırmış
00 YorumlaAgzinda bir metalle nasip yasiyorlar aslinda çok merak ediyorum:)
11 Yorumlayani diş telinin yakışma ihtimali var mı sence? :D ne kadar kalcak dişlerinde. bende düşünüyoeum :(
10 Yorumla
+1 yılSağlık herşeyden önemlidir der geçerim yakışıp yakışması önemli değil.
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan saglık.. hem artık diş telinide modern yapıyorlar sanki bir aksesuar gibi.. sıkıntı yapma
00 Yorumla
+1 yılCok hosuma gidiyor dis telleri. Kucukken takmak cok isterdim.
01 Yorumla
Soran+1 yılhoş duruyor tabii
Bazıları çok cici oluyor :) nihayetinde sağlık kimin ne dediği önemli değil , olmamalı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın :)
+1 yılDis teli takilirken guzel gozukmuyor ama ciktiginda disler duzeliyor sonucta guzel. oluyor. bende taktircam yakinda
00 Yorumla
+1 yılTahrik oluyorum. sexi geliyor bana. oglan harekete geciyor. telli bir agiza oral yaptirtmak istiyorum.. ohh..
01 Yorumla
Soran+1 yıltöbe est..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazılarına cok yakısıyor bazılarınada hiç yakısmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılkişiden kişiye değişir diyorsun
+1 yılyakısmasa ne olacak sonu guzel :) o dısler duzelecek telde gıdeek takılacak bısey yo yanı ÇD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal birşey hiçte kötü durmuyo aslında sadece ön yargı var. taktırmışken iki tarafa niye takdırmadınki
01 Yorumla
Soran+1 yıldoktor öyle dedi 1 seneye yakın üstte durdu şimdi ikisinde de var
+1 yılSoru sacma olmuş aslinda yakışıyor mu diye :) yakışmazda cirkinde göstermez yani
10 YorumlaAralarinda yedigin yemeklerden olmadigi surece sikinti yok
10 Yorumla
+1 yılKız normalde güzelse diş teli onu çirkin yapmaz. Hatta çekici bile geldiği zamanlar oluyor. : )
00 Yorumla
+1 yılBen sirin buluyorum aga cocuksu geliyo bana etkiliyo vallahi
01 Yorumla
Soran+1 yılahahahha :)
+1 yılKaty Perry'nin last friday night klibinde ki haline benzemicekse istemem
00 YorumlaBazen cok güzel bir görünüş ve sempatiklik sebebi olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılSağlığı için takılıyor sonuçta. Herkesin başına gelebilir normal birşey.
00 YorumlaKiminde guzel duruyor. Kiza bisey yakismaz kanka guzel durur :)
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem