Arkadaşlar ben dün deldirdim nasil olmus? ve gunde Kac kere baticon surmeliyim Krem Surmeliyim?

Bu gecici model zaten iyilesince guzel modelleri takacak bende deldirdim ve cok begeniyorum bactroban kullan gunde 2 kez tamamen iyilesmeden degistirme bu piercingi yoksa agir geliyor baskalari gobegin delindigi yer kopabiliyor arkadasim 3 kez deldirdi 2 kez koptu bende tam iyilesmeden degistirdim deldirdigim bolum asagiya kaydi ama cok belli degil iyice kotu olmadan orjinaliyle degistirdim tekrar... kayarken acimiyor ama koptugunda bile acimiyor korkma ;) surekli oynat hava alsin gule gule kullan ;)
ayy içim bir tuhaf oldu bir insan neden bir yerlerini deldirmek ister merak ediyorum.
göbeğin de tüylüymüş.
Evet hiç aldırmıyorum aldirmalimiyim?
yo gerek yok, cok azlar zaten.
iğrenç yaa. bu ne böyle. amaç ne anlamış diilim. buruna hızma tek taşlı ufak olunca çok hoş oluyor bayanlara ama.
kimisinde güzel görünür kimisinde kötü. tam boy çeksen daha iyi yorumlanır. şimdi sıradan birşey gibi
Cevap
29Cevap
Ayh ben havluya taktirmistim of ne acimisti ya yine yasadim o aciyi fotografi gorunce
İlk günlerde bakımını nasıl yaptın?
bir sprey vardi onu sikiyordum deldirdigim yerdeki adam tavsiye etmisti adini hatirlamiyorum bir de zaten 1 hafta takabildim o havluya takilinca cikarmak zorunda kaldim
Bendede mevcut ve genelde begeniliyo. ben hic krem falan surmemistim hicbiseyde olmamisti
Olmamis be tatlim ayva gobeklilere fazla yakismiyor ama yinede sen yakistirdiysan cok guzel olmus 😘
boş bunlar boş yok dövmeydi yok pircingm kzm biraz icinizden insan olun yeter bea bunlara gerek bile yok hep özeniyorsunuz söyle seylere
Gün içerisinde bir iki kez krem sür akşam da protex ile yıka.
4-5 kere sürebilirsin sıkıntı olmaz bende de vardı çok acı oldu ilk zamanlar
Çok çirkin göbeğin varmış daha da beter olmuş aferin :D
Kılları aldır önce sen sonra öyle gösterişe geçersin.
o tüyleri aldır sonra fotoğraf at
Hiç aldırmadim alınca daha gurlesir diye alınır mi ki?
Ben itici buluyorum. Kompleks belirtisi.
tatlı modelleri yok değil
İğrenç olduğunu düşünüyorum
Bende de var gobekte. Hos bence de.
benim hoşuma gidiyor göbek piercingi
daha kötüsü var.. o bölgeye takanda var..
Dönüp 2. kez bakmam. İğrenirim.
Allah akıl fikir versin
Göbeğine göre değişir
Benn severim resimdede çok tatlı çıkmış :)
Daha guzel bisey yaptirsaydin
resmen iğreniyorum iğenç
Çok tatlı bir göbüşün var
Çok aşırı şekilde itici
Göbeği güzel olanların için muhteşem :)
Sana yakismamis be ayva göbek 😄
Reaimdekine yakısmıss dilim yerinde durmuyor :)
artık kızların göbekleri de öpülmez
Piercing beğenmiyorum.
Tüylerden midem bulandı
Bence çok iyi oluyor sanada yakişmış
O tüyler olmasa iyi
Güzel değil
İğrenç birşey ya.
Beğenmiyorum..
klitorise de güzel duruyor.
Acıyor mu ya?
ıykk
Yollu