merak ettim yorumları :) cevapları görelim... ( o kadar yazıyorum hala kısa soru diyoo :)
Cevabın nedir?
+1 yılHaftaya diş teli taktırıyorum ustelık bır bucuk sene kalıcak valla memnunum mutluyum kendımı sımdıden alıştırıyorum.Psikolojık olarak ılk duydugumda canım sıkıldı ama cabuk toparladım..Diş teli yüzünden beni istemeyen adamı ne yapım ben onu tahtası eksik kabul ediyuorumda o beni diş telimle mi kabul etmeyecek ziktirsin gitsin o zaman..
32 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah lütfen çiçekleri eve yolla:D
En İyi Cevaplar
- 00 Yorumla
+1 yılBayılırım,çok tatlı gelir bana
56 Yorumla- +1 yıl
valla billa hemde
- +1 yıl
Ne oluyor öpüşünce?
+1 yılBkz : link
010 Yorumla- +1 yıl
Walla diş teli kimseye yakışmıyor aslında.
- +1 yıl
bana pek istisna da olsa denk gelmediği için... En basitinden Megan Fox a diş teli tak bakalım nasıl duruyor :D
- +1 yıl
- +1 yıl
Hocam zorlama istersen :D
- +1 yıl
Seni hayal kırıklığına uğrattığım için üzgünüm :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
44Cevap
kendi sağlığına dikkat ediyo diye düşünürüm okadar.normal işte diğerleri nasılsa oda öyle
43 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bakımlı olduğu hissi uyandırır, tel takmayıp çarpık dişle mi gülsün, konuşsun? O kadar acıya katlanıp gerekeni yapıyo.. Respect.
20 Yorumlakendine önem veren biri derim günü değil yıllarını düşünen
21 YorumlaÖlene kadar takmayacak ya :)) Sıkıntı olmaz insan olsun yeter
30 Yorumla
+1 yılılk aklıma gelen şey opusurken dılımı kesermı olur heralde :) heraldesını gectımmerak bıle ettım :)))
05 Yorumla- +1 yıl
karar ver olmazmı belkı olmazmı :)
- +1 yıl
mesaj alındı sıkıntı yok ozaman:) burdan tellı arkadaslara sevgıler umarım en yakın zamanda onlarda tellerıne veda ederler ve bunu opuserek kutlarlar :)))) saka bı yana o ıs te zor ya yemek yıosun arasına falan ılla bısıler gırıodur. tak cıkar vs. allah sıfa versın :)
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olabilir olumsuz bir şey düşünmem sonuçta dişlerin düzelmesi için takılıyor. Takılmaması daha kötü böyle şeylri çok kafanıza takmayın .
20 Yorumlabi genç kız olarak dişlerinin görüntüsünden memnun olmadığı için doğal olarak tel taktırmış kız diye düşünürüm.
00 YorumlaErgenlik çağında insanların kompleks yapmasına neden oluyor ancak yaş ilerledikçe insanı çirkinleştirmediğini, takanlar anlıyor.
20 YorumlaDiş telinin abartılacak bir yanı yk, sevgiliyse, bir zaman sonra o tellere göz öyle alışır ki, onnu parçasıymış gibi gelir karşısındakine.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Ergen görünümü veriyor bana. Şaka len her türlü gideri var.
00 Yorumla
+1 yılbende de var lanet olsun ya kendimden soğuyorum şu yaşta
04 Yorumla- +1 yıl
bıktım artık
- +1 yıl
Çok geç dostum engeli yedin.
- +1 yıl
nasıl?
+1 yılAy evet bende merak ediyorum bunun yanıtını benimde tellerim var ama porselenler o yüzden çok belli değil ama yinede var sonucta
00 Yorumladegişen ne ki ? diş teli takınca ne oluyo ki insanın dogası mı degisiyo :) ?
10 Yorumlabigün yemekden sonra yiistik agzıma yemek parcası geldi o saatten beri telli turnamı bi dinlemiyom düsün yani :D
00 Yorumlabence güzelliğini etkilemez geçici biişey sonuçta
27 Yorumlatelli diye nevar yani sağlık bu olabilir tabiki kötü olabilcek hiç bişi düşünmem
00 Yorumlatelli felli die dalga geçerler ve benim içinmden öyle dalga geçenleri boğazlamak gelir :)
00 YorumlaDiğer insanlar gibi bakarım hatta tatlı oluyor bazıları:)
01 Yorumla
+1 yılSevişmem hayatta,bide oralda çok canım yanar oda yapamaz,cıks olmaz...
09 Yorumla- +1 yıl
ne iğrenci yaaa oral'ın neresi iğrenç? ben onun kokuşmuşuna yaparken iyi ama ? bir yıl değil hem 2 yıl sürüyor bide Erkek bırak 1 yılı 1 hafta bile kadınsız yapamaz...
- +1 yıl
Olsun bende sana ne diyorum? Erkek birisi kadınsız,1 hafta bile yapamaz,yapanlarda günde 3 defa elizabet takılır anladınmı?
- +1 yıl
cıks canım acır,yapmam telsizi en iyisi sevgilimi arzulamaya başladım bak şimdi :S...
- +1 yıl
Ne saçmalamışsın sen ya?
- +1 yıl
Dogruları konuşmak ne zamandan beri saçma oldu?
- +1 yıl
Sen hiç diş teli kullandın mı ya da kaç kere telli biriyle bir birlikteliğin oldu? Doğruymuş :D Diş teli dudağın altında kalır ne öpüşürken ne de başka bir şekilde karşıdakine temas etmez tabii bilerek temas ettirmeye çalışmazsan.
lan harbiden çok tatlı oluyolar ya bi de böyle minyon bişeyse başını okşa tam benlik :)))
11 YorumlaBazılarına çok yakışıyor tatlı oluyolar :)
12 Yorumla
+1 yılolabilir neden olmasın önemli olan insanın yüreğinin güzel olması...
10 Yorumla
+1 yılSevgili bulamasın gitsin p*rno filmlerde oynasın :PP
01 Yorumla- +1 yıl
küfür söyleyin etmem lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Lan öpüşürken acaba dudağımı kopartır mı bu?" demişliğim var.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılçok tatlı bulurum bendee :D
10 Yorumla öpüşmek sıkıntılı oluyo :)
01 YorumlaBazılarına çok yakışıyor.. Çok tatlı gösteriyor
01 Yorumlaçıkarmasını beklerim :D
10 YorumlaCocuksu bir sevimliligi var. Iyi anlamda=).
00 Yorumlaçekici kız olamaz asla.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum :(
00 Yorumlaitici geliyor nedense
00 Yorumladiş telleri olması ne değiştirir ki...
00 Yorumlaçok az gülerse iyi olur :D
00 Yorumla
+1 yılacaba bunun neden dişteli var diye düşünürüm :p
02 Yorumla- +1 yıl
o da ihtimaller arasında tabi :)
kesin dişlerinde tel vardır :D
04 Yorumla
+1 yılçok sempatik olurlar. o telleri öpesim gelir.
00 Yorumlaöpüşürken sıkıntı olmuyorsa problem yok :D
00 Yorumlanefes almasını engellemiyorsa sorun olmaz ;)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Dişinde diş teli olmasını.
00 Yorumlaaynı sorun bende de olduğundan hoş gelir
08 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılergen... liseli...
015 Yorumla- +1 yıl
kim var o kadar da değil...
- +1 yıl
öylesine takmıştır reklam yapmak için
- +1 yıl
öylesine takmıştır neden olmasın mecbur olduğu için veya sağlık için takacağınamı inanıyosun?
- +1 yıl
sen olsan 30 yaşından sonra takarmıydın o telleri ne yapmaya çalışıyomuş neyin peşindeymiş madem işçi bu zamana kadar neden takmamışta bu zamandan sonra takıyo hayal dünyan bunlarıda düşünüyomu hiç...
- +1 yıl
hayal dunyasnda yasamadgm icin senn gbi irdelemiyorm :) dis telimin nden takildgni bilmk ytrli sanane len adam ister otuznda ister ellisnde taktirr saygi duymktn bska secenegn var mi. sen kupe taktrsan sana karisan olsa ne dusunrsn. genis ol azck hayal dunyandan siyrilmyi dene :)
- +1 yıl
Joeblack18 diş teli yalnızca görüntü için takılmaz. Hayal dünyası falan değil kız doğru söylüyor ben 50 yaşındaki insanların da diş teli taktığını biliyorum sen bilmiyorsan yorum yapma.
- +1 yıl
hadi bakalım 2 kardeş birleştirin güçlerinizi hayal etmek kadar güzel bi şey yoktur nasip olmayacak şeyin hayali olmazmış bunu kötü bir amaçla söylemedim sana... diş teli ne için takılır muneccimtercüman ?
- +1 yıl
Sen hayallerde yaşıyorsun asıl bilmiyorsun bari yorum yapma! Düzeltilmeyen malocclusion( birbiri ile düzgün duruşu olmayan dişler için kullanılan bir terim) diş çürüğüne, kemik bozulmasına, çene eklemi problemlerine ve baş ağrılarına sebep olur, ortodontik tedavi ileride olması muhtemel dişeti hastalıkları ve alt çene eklemindeki problemleri önlemenin yanı sıra çiğneme fonksiyonunu ve bozuk olan konuşmayı düzeltmeye ve estetiğin sağlanmasına yardımcı olur.
- +1 yıl
tamam onu bende biliyorum müneccim fakat bu sorun 18 ile veya 16-25 yaş arasında daha eklemler yeni yeni gelişirken yapılması sağlık açısından daha gerekli olmazmı sence 30 yaşından sonra bu iş için geç kalınmış sayılmazmı...
- +1 yıl
Ortodontik tedavi için üst yaş sınırı yoktur. Yetişkinlerde tedavi süresi uzar sadece. Geçirdiğin bir kaza, uyku pozisyonun tedaviyi gerekli kılabilir. Erken diş kaybı veya dişeti hastalıkları nedeniyle dişlerde kayma olabiliyor ve protez yapan hekimler ya da dişeti hastalıklarının tedavisini yapan periondotoloji uzmanları bu dişlerin düzeltilmesini talep ediyor. Dolayısıyla multidisipliner çalışma denen, branşların birbirini desteklediği konularda, ileri yaşta ortodontik tedavi çok görülüyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok itici gelir hiç sevmem hep dışlarım
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben takmam ki benim dişlerim cok sağlam
Cevap sahibi+1 yıldışlamam tamam bidaha
- +1 yıl
çok kötüsün :/
- +1 yıl
öl
- +1 yıl
AHha ergenler basmış kanka seni karabasan gibim :)..
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbazılarına yakışıyo
10 Yorumla
+1 yılöpüşmesek bari
13 Yorumla- +1 yıl
cok iticisin
- +1 yıl
iticiyim napak yani
elimizde bu var
hammadde bu kadar
ben de isterim bi victori secret mankeni gibi popo, cem yılmaz vari muhabbet anlayışı ama olmuyo işte - +1 yıl
Senin samimiyetin yeter be :)
bazı kızarda sempatik duruyo
00 YorumlaOwww bayılırım .)
10 YorumlaKız aynı kız. :)
10 Yorumlainsan olduğunu...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yıldiş teli olduğunu
00 Yorumla diş teli candır :D
01 Yorumla
+1 yılolumlu düşünmem
00 Yorumla
+1 yılhiç bişi düşünmem
00 Yorumla
+1 yılİgrenc buluyorum
00 Yorumla
Devamını Gör(39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz