Moda & Stil Giyim modasında senin rengin hangisi tahmin edeyim mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor Tahmin loading. Kıyafette senin renginin ne olduğunu tahmin etmemi ister misin? 👗👠 #EdaModaStil Giyim modasında senin rengin hangisi tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. #SelammGençlikk 🍀Tutturabilir misin edoşum 😻😻 #TubaSueda 🍀 0 4 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mor tabi ki tuboşum 🥰💜 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 👏👏👏👏😂Tebrikler doğru bildin 😻 Yorumla Edameda06 +1 yıl ☺️☺️😘😘 Yorumla tuba-sueda +1 yıl 😘😘 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 792 cevap paylaştı. Evet edebilirsiniz 1 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Mavi aysekaptan +1 yıl Maviyi kullandim
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olur tabii 1 7 Yorumla Edameda06 +1 yıl Şeker pembesi Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ☺️♥️ Yorumla Edameda06 +1 yıl Doğru mu 🤣 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Benim rengim siyah ve lacivert :D pembe nerdeyse hiç giymem Yorumla Edameda06 +1 yıl Aslında saks mavisi diyecektim de sonra nedense Pembeyi yakıştırdım. Laciverte yaklaşırdım deseydim :d Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Senin canın sağ olsun 🌸 Yorumla Edameda06 +1 yıl ☺️😇🥰 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Et bakalım hadi bekliyorum 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yeşil Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Aaa evet nasıl bildin Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet isterim :)) 0 5 Yorumla Edameda06 +1 yıl Pudra pembesi Yorumla Şişkoletta +1 yıl Mümkün değil 🥺 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah :d Yorumla Şişkoletta +1 yıl Evet beybii şimdi oldu 👍🌺 Yorumla Edameda06 +1 yıl ☺️🌸 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Tahmin et bakayım tutacak mıı 0 11 Yorumla Edameda06 +1 yıl Ekru Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Oo bu değildi ama fena değilmiş yine de Yorumla Edameda06 +1 yıl Bi an o rengi yakıştırdım 🤍 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Teşekkür ederim 💞 Yorumla Edameda06 +1 yıl ☺️🌺 Yorumla Edameda06 +1 yıl Peki senin rengin hangisi Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Haki rengi çok yakıştırıyorum kendime. Bir de saks mavisini Yorumla Edameda06 +1 yıl Saks mavisi aklıma gelmişti ya o elbiseden dolayı 😂 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Evet 😄 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂😘 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl 🥰🥰 Yorumla
Subarusti Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Benim rengim belli 🗽 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Okyanus mavisi Yorumla
efkardağıtan Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Siyahtan başka renk çok nadir giyerim. 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Fuşya Yorumla alicelosangeles +1 yıl pek sevdiğim söylenemez Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Buyur Eda 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Hardal rengi Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Hiç kullanmadım 🤔 denenir aslında Yorumla Edameda06 +1 yıl Belki de bu vesile olur 🤣 Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Tabi hadi tahmin et 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Açık mavi Yorumla Berk666 +1 yıl Hmm severim maviyi. Teşekkürler💙 Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Neymiş rengimiz :) 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lacivert Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. merak ettim şimdi 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Haki yeşili Yorumla burakistan35 +1 yıl giyilesibilitesi olan renk Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl buyurun 0 3 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah Yorumla Illecebrous +1 yıl 🙏her zaman. Teşekkürler Yorumla Edameda06 +1 yıl Rica ederim Yorumla
SadFragile Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah Yorumla SadFragile +1 yıl Pek renk ayrımı yapmam ama siyahta olur Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Et 🙄 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kahverengi Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Yeşil 😆 Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Evet jdjdjd Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 895 cevap paylaştı. Olur 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Sarı Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Mont sarı-siyah olursa tercih ederim de yoksa tercihim değil hiç. Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 617 cevap paylaştı. Tabiki 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Beyaz Yorumla gecekusum3434 +1 yıl 👍👍👏👏 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et bakalım.. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Siyah Yorumla joeblack18 +1 yıl Evetttt Yorumla
IIILilith Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Edebilin 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Bebek mavisi Yorumla
sedaff Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tahmin edin bakalim 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Turuncu Yorumla
__cmre Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hadi et bakalım 0 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Kırmızı Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Et bakim. 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Gri Yorumla yorgunyalniz +1 yıl Dattt. Bordo. Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 630 cevap paylaştı. Olur et bakalım 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Lacivert Yorumla ibooo1 +1 yıl Hiç giymedim ama denerim bi Yorumla
DDaudio Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Edameda06 +1 yıl Koyu mavi Yorumla DDaudio +1 yıl Hayirr😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
#SelammGençlikk 🍀
Tutturabilir misin edoşum 😻😻 #TubaSueda 🍀
Mor tabi ki tuboşum 🥰💜
👏👏👏👏😂
Tebrikler doğru bildin 😻
☺️☺️😘😘
😘😘
Evet edebilirsiniz
Mavi
Maviyi kullandim
Olur tabii
Şeker pembesi
☺️♥️
Doğru mu 🤣
Benim rengim siyah ve lacivert :D pembe nerdeyse hiç giymem
Aslında saks mavisi diyecektim de sonra nedense Pembeyi yakıştırdım. Laciverte yaklaşırdım deseydim :d
Senin canın sağ olsun 🌸
☺️😇🥰
Et bakalım hadi bekliyorum
Yeşil
Aaa evet nasıl bildin
Evet isterim :))
Pudra pembesi
Mümkün değil 🥺
Siyah :d
Evet beybii şimdi oldu 👍🌺
☺️🌸
Tahmin et bakayım tutacak mıı
Ekru
Oo bu değildi ama fena değilmiş yine de
Bi an o rengi yakıştırdım 🤍
Teşekkür ederim 💞
☺️🌺
Peki senin rengin hangisi
Haki rengi çok yakıştırıyorum kendime. Bir de saks mavisini
Saks mavisi aklıma gelmişti ya o elbiseden dolayı 😂
Evet 😄
😂😘
🥰🥰
Benim rengim belli 🗽
Okyanus mavisi
Siyahtan başka renk çok nadir giyerim.
et bakalım
Fuşya
pek sevdiğim söylenemez
Buyur Eda
Hardal rengi
Hiç kullanmadım 🤔 denenir aslında
Belki de bu vesile olur 🤣
Tabi hadi tahmin et
Açık mavi
Hmm severim maviyi. Teşekkürler💙
Rica ederim 😊
Neymiş rengimiz :)
Lacivert
merak ettim şimdi
Haki yeşili
giyilesibilitesi olan renk
buyurun
Siyah
🙏her zaman. Teşekkürler
Rica ederim
Edin
Pembe
Olur
Siyah
Pek renk ayrımı yapmam ama siyahta olur
Et 🙄
Kahverengi
Et bakalım
Yeşil 😆
Evet jdjdjd
Olur
Sarı
Mont sarı-siyah olursa tercih ederim de yoksa tercihim değil hiç.
Tabiki
Beyaz
👍👍👏👏
Et bakalım..
Siyah
Evetttt
Edebilin
Bebek mavisi
Tahmin edin bakalim
Turuncu
Hadi et bakalım
Kırmızı