Moda & Stil Hangi renk kıyafet giydiğinizi tahmin edeyim mi:)? TalkingAngelaK-Pop Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Benimkinide bilmeye/Tahmin etmeye çalışın🤣 Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Hangi renk kıyafet giydiğinizi tahmin edeyim mi:)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Olur edebilirsin 1 9 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Kahverengi Veya mavi 😆 u Barış_LonelyForever +1 yıl İkisi de değil :D 2 hakkın kaldı u Barış_LonelyForever +1 yıl dur bunu 2 sayarım 1 hakkın kaldı :D TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Siyah gri de olabilir u Barış_LonelyForever +1 yıl Siyah mı gri mi hangisi :D TalkingAngelaK-Pop +1 yıl İYİDE BEN BUNU NEREDEN BİLEBİLİRİMKİ HAAAĞĞĞĞĞĞ Hmm Gri diyorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Çok şanssızsın ama siyahtı :D sdfsdfsd zaten %50 şansın var birini seçmen lazımdı. neyse yine de teşekkürler TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Bunu bile bile gri dedim😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl :D :D
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl senin ki siyah bacak ve göğüs dekolteli iç çamaşırın dantelli ve kırmızı 0 9 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Bilemedin Yorumla ahmet_goktas +1 yıl kara çarşaf mı giydin yoksa :) Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yok Yorumla ahmet_goktas +1 yıl sen tahmin et bakalım Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Tahta rengi Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Siyah? Yorumla ahmet_goktas +1 yıl komple siyah değil :) pantolon siyah kot mavi gömlek kahverengi ayakkabı siyah boxer :) Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Bende kahverengi dicektim ya😆 Yorumla ahmet_goktas +1 yıl neyse ama siyah diyerek pantolon ve boxer tuttu :) Yorumla
ohadiyorummya Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl He tahmin et 1 3 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yeşildir Yorumla ohadiyorummya +1 yıl Hayır bilemedin, seninkisi mor mu? Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yo değil Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tahmin et 1 7 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Siyah, mor Yorumla primadonna_girl +1 yıl Yanlış. Seninki siyah mı Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hayır kırmızı olabilir mi? Yorumla primadonna_girl +1 yıl Daha pastel bir ton. Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Pembe o zaman Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Veya açık pembe Yorumla primadonna_girl +1 yıl Doğru Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Evet tahmin edın bakalım 0 6 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Turkuaz Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Hiç hayatımda giymediğim bi rengi söylemeyi nasıl başardın 😳 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Ten rengidir Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Hiç uğraşma ben söylim siyah tshirt ve altımda grip eşofman var 😂 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Aklımdaki gibi desene-_- bende sürekli başka bir renk söyliyorum Yorumla İstanbul_bey +1 yıl Aklındakileri söylemeyip maceralara girmeye gerek yoktu 😂 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Tahmin edermisin 0 4 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Açık mavi& koyu mavi veya lacivert Yorumla özgür1022 +1 yıl Evet bildiniz tesekkurler. süper kaboliyetiniz varr😅 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Cidden mi Yorumla özgür1022 +1 yıl Cidden her yünden super kabiliyetiniz var. yürüyebilirim size😅 Yorumla
Köprü6çocuğu Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Hayatta edemezssin 0 6 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Pembe Değilse renkli 🤣 Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl Haydaaaa pembe gömlek çiçekli siyah kumaş pantolon samsun topuk ayakkabı ayakkabının arkasına basılmış şu anki kombinik 🤣🤣🤣 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Turkuaz sarısı o zaman Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl Gri lacivert Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Tüh be lacivert olmaz demiştim Yorumla Köprü6çocuğu +1 yıl Lacivert siyah en sevdigim renklerden Yorumla
PercivaLGravesS Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl sen beyaz bence. tahmin et bakalım beni 0 3 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Mavi:d Yorumla PercivaLGravesS +1 yıl koyu yeşil :D Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Lanet olsun ilk aklıma gelen renkti ya Yorumla
Erogluzim Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dene 0 6 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Siyah ⚫ Yorumla Erogluzim +1 yıl Vaov tebrikler Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Lacivert tir Yorumla Erogluzim +1 yıl yok siyah gömlek doğru Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Sana yazmışım bi yorum silme ve dizenleme gelmedi yav Yorumla Erogluzim +1 yıl Komple kaldırma var :D Yorumla
Bayx1998 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet 0 14 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Muhtemelen gri Yorumla Bayx1998 +1 yıl Gri bir parça var, sende siyah iç çamaşırı giymişsindir. Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yoo Yorumla Bayx1998 +1 yıl Kırmızı tanga mı giydin? Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hayır Yorumla Bayx1998 +1 yıl Hıçbirşey yok şu an altında Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Var Yorumla Bayx1998 +1 yıl Ne renk olduģunu görmem için yanına geliyorum, mor , mavi, sarı, pembe dışında deģildir umarım Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Dışında Yorumla Bayx1998 +1 yıl Beyaz, yeşil , gri, lacivert kilot mu giydin kız? Kırmızı giy, yak ortalığı Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hayır, asla bulamazsın Yorumla Bayx1998 +1 yıl Yanına geliyorum gòrmeye, merak ettim gizemli kilodunun rengini, mavi, krem, bordo olabilir. Yorumla Bayx1998 +1 yıl Bende iç çamaşırı yok şu an Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Hayır maalesef Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. et hadi:) 0 8 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Kırmızı gibi ama bana gri, beyaz, siyah falan geliyo Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl :))) kırmızıdan griye nasıl döndün be:))))) seninde bugün beyaz siyah karışımı gibi geldi:) Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Gibi gibi Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl sende bildin gibi Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Sarı, turuncu Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl hım ben gri siyah :) Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Bilmişim o zaman 🤪 Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl aferim hadi git şimdi :) Yorumla
Pipetpipet Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 700 cevap paylaştı. Tabii 0 0 Yorumla
asosyalmaalesef Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl et bakalim 0 3 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yeşil, vy. turuncu Yorumla asosyalmaalesef +1 yıl himmm Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Doğru mu? Yorumla
simarnis Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ediniz 0 7 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Mor😄 Yorumla simarnis +1 yıl Maalesef Yorumla Bulutsencer +1 yıl Siyah bence Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Pembe🤪 Yorumla simarnis +1 yıl @Bulutsencer maalesef yeşil Yorumla Bulutsencer +1 yıl Yeşil yakisir Yorumla simarnis +1 yıl @Bulutsencer 😇 Yorumla
erosks Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl et bakayim 0 10 Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Yeşil? :D Yorumla erosks +1 yıl yanlış Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Kahverengi Yorumla erosks +1 yıl iğrenç Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Sarı? Sarı değilde kırmızıdır Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Değilse* Yorumla erosks +1 yıl değil Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl gülkurusu? Yorumla erosks +1 yıl hayır Yorumla TalkingAngelaK-Pop +1 yıl Turuncu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Olur edebilirsin
Kahverengi Veya mavi 😆
İkisi de değil :D 2 hakkın kaldı
dur bunu 2 sayarım 1 hakkın kaldı :D
Siyah gri de olabilir
Siyah mı gri mi hangisi :D
İYİDE BEN BUNU NEREDEN BİLEBİLİRİMKİ HAAAĞĞĞĞĞĞ Hmm Gri diyorum
Çok şanssızsın ama siyahtı :D sdfsdfsd zaten %50 şansın var birini seçmen lazımdı. neyse yine de teşekkürler
Bunu bile bile gri dedim😂
:D :D
senin ki siyah bacak ve göğüs dekolteli iç çamaşırın dantelli ve kırmızı
Bilemedin
kara çarşaf mı giydin yoksa :)
Yok
sen tahmin et bakalım
Tahta rengi
Siyah?
komple siyah değil :) pantolon siyah kot mavi gömlek kahverengi ayakkabı siyah boxer :)
Bende kahverengi dicektim ya😆
neyse ama siyah diyerek pantolon ve boxer tuttu :)
He tahmin et
Yeşildir
Hayır bilemedin, seninkisi mor mu?
Yo değil
Tahmin et
Siyah, mor
Yanlış. Seninki siyah mı
Hayır kırmızı olabilir mi?
Daha pastel bir ton.
Pembe o zaman
Veya açık pembe
Doğru
Evet tahmin edın bakalım
Turkuaz
Hiç hayatımda giymediğim bi rengi söylemeyi nasıl başardın 😳
Ten rengidir
Hiç uğraşma ben söylim siyah tshirt ve altımda grip eşofman var 😂
Aklımdaki gibi desene-_- bende sürekli başka bir renk söyliyorum
Aklındakileri söylemeyip maceralara girmeye gerek yoktu 😂
Tahmin edermisin
Açık mavi& koyu mavi veya lacivert
Evet bildiniz tesekkurler. süper kaboliyetiniz varr😅
Cidden mi
Cidden her yünden super kabiliyetiniz var. yürüyebilirim size😅
Hayatta edemezssin
Pembe Değilse renkli 🤣
Haydaaaa pembe gömlek çiçekli siyah kumaş pantolon samsun topuk ayakkabı ayakkabının arkasına basılmış şu anki kombinik 🤣🤣🤣
Turkuaz sarısı o zaman
Gri lacivert
Tüh be lacivert olmaz demiştim
Lacivert siyah en sevdigim renklerden
sen beyaz bence. tahmin et bakalım beni
Mavi:d
koyu yeşil :D
Lanet olsun ilk aklıma gelen renkti ya
Dene
Siyah ⚫
Vaov tebrikler
Lacivert tir
yok siyah gömlek doğru
Sana yazmışım bi yorum silme ve dizenleme gelmedi yav
Komple kaldırma var :D
Evet
Muhtemelen gri
Gri bir parça var, sende siyah iç çamaşırı giymişsindir.
Yoo
Kırmızı tanga mı giydin?
Hayır
Hıçbirşey yok şu an altında
Var
Ne renk olduģunu görmem için yanına geliyorum, mor , mavi, sarı, pembe dışında deģildir umarım
Dışında
Beyaz, yeşil , gri, lacivert kilot mu giydin kız? Kırmızı giy, yak ortalığı
Hayır, asla bulamazsın
Yanına geliyorum gòrmeye, merak ettim gizemli kilodunun rengini, mavi, krem, bordo olabilir.
Bende iç çamaşırı yok şu an
Hayır maalesef
et hadi:)
Kırmızı gibi ama bana gri, beyaz, siyah falan geliyo
:))) kırmızıdan griye nasıl döndün be:))))) seninde bugün beyaz siyah karışımı gibi geldi:)
Gibi gibi
sende bildin gibi
Sarı, turuncu
hım ben gri siyah :)
Bilmişim o zaman 🤪
aferim hadi git şimdi :)
Olur
Ett.
Et bakalım
Olur
Olur et
Et bakalim