Kime baksam burnu , gözü, dudağı estetik. kışın ince çoraplı mini etekler, croplar , braletleri giyen çıkan yeni nesil. insanlar tekdüze olmaya başlamadı mı sizce de
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🤗
Estetik ve dekolteli giymek sıradanlaşmaya mı başladı?
Olabilir. Tekdüze olabilir insanlar ama genelde herkes kendine yakışanı giymeye çalışıyor. Estetik konusunda kesinlikle boşuna saçmalık. Herkes aynı yüzde. Ama kıyafet öyle değil. Yakışıyorsa donla bile çıkar yani insan sjskdkdk
Türk toplumuyuz biz yalnız bir tarafta araplasanlar bir tarafta batılaşanlar var. Kendi kültürümüz kalmadı. İsteyen istediğini giysin ben saygı duyma taraftarıyım ama bazılarının niyeti belli neyse... herseyin fazlası zarar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Olabilir. Tekdüze olabilir insanlar ama genelde herkes kendine yakışanı giymeye çalışıyor. Estetik konusunda kesinlikle boşuna saçmalık. Herkes aynı yüzde. Ama kıyafet öyle değil. Yakışıyorsa donla bile çıkar yani insan sjskdkdk
Gerçekten öyle. Sokakta bi bakıyosun herkes aynı. Ben artık kimin kız, kimin erkek olduğunu anlamıyorum gerçekten.
Güzel olmanın modası maalesef uzun süre geçmeyecek.
estetiği bilmemde dekolte normalleşti ben bile giymeye başladım
Normalleşiyor artık her şey bundan 2030 yılını tahmin bile edemiyorum yani
Hepsi birbirinin aynısı, sadece boylar değişik. Göz rengininbile önemi kalmadı herkeste lens var
Kara çarşafamı girsinler?
Giyebilirler. Herkes istediğini giymekte özgür !
Normal şeyler bunlar, tabi biz arap toplumu olduğumuz için garipseniyor biraz.
Türk toplumuyuz biz yalnız bir tarafta araplasanlar bir tarafta batılaşanlar var. Kendi kültürümüz kalmadı. İsteyen istediğini giysin ben saygı duyma taraftarıyım ama bazılarının niyeti belli neyse... herseyin fazlası zarar
Arap toplumu, yeni özgür nesli kıskanıyor.
Olay bundan ibaret.
🤷♀️
yani dekolte artık normal bişey
Aynı fabrikadan çıkmış gibiler 😂
dıdaklar kaz dudağı güb olmasın
Normalleştirmeye çalışıyoruz sonunda
Zaten sıradan değil mi
Siradan
Evet.
Herkesin göbeği açık bu kış ayinda
Galiba