selaam. gorsel alinti. bazilarina asiri dekolte gelebilir bazilarina hic gelmez. gorselden bagimsiz gunluk giyim icin dekolteli kiyafetlerin baya abarti oldugunu dusunuyorum 💕🌸✨

selaam. gorsel alinti. bazilarina asiri dekolte gelebilir bazilarina hic gelmez. gorselden bagimsiz gunluk giyim icin dekolteli kiyafetlerin baya abarti oldugunu dusunuyorum 💕🌸✨
Bence öyle, gerek yok yani kısıtlamayı pek seven bir insan değilim ama böyle şeyler kızlar, hem sizi rahatsız edilmenizi sağlar çevre tarafından hem de sevgilinize laf getirirsiniz. Anlayışlı ve olgun kadınlar zaten bunu bildikleri için böyle acayip dekolteli kıyafetlerden uzak duruyorlar
Günlük giyimde dekolte, abartıdan çok kişinin kendini nasıl hissettiğiyle ve hangi ortamda nasıl bir duruş sergilemek istediğiyle ilgilidir. Kimisi özgüvenini bir omuz açıklığında bulur, kimisi sadeliğiyle parlar; mesele aslında ne giydiğin değil, onu nasıl taşıdığındır. Dekolte, saygı sınırlarını aşmadıkça kimseyi rahatsız etmemeli. Abartıysa, sadece kıyafette değil; bakışta, niyette ve yorumda aranmalı. Kıyafet bir tercihtir, abartı ise çoğu zaman gözün niyetinde başlar.
Sevgilim arada klasik kumaş takım giyiyor etek kısa sevmiyorum ama kulotlu çorap giymiyor çorapsız oluyor gömlek giyiyor atletsiz sütyenle düğmeleri göğüslerinin arası açık olacak şekilde açık yaz olmasına rağmen topuklu çizme ayakkabılar giyiyor ve bu şekilde giymesi gerektiği oluyor her ay bir günlük o gün de toplantılara katılıyor.
Dekolte kesinlikle kadını daha güzel gösterir ama günlük kıyafetlerde aşırıya kaçmak güzel gelmiyor itici geliyor, evet kendine baktırmayı başarıyor da bakan güzelliğine değil... neyse bakıyor işte 😅
haklii
ricalarr
Bence tamamen kişisel bir tercih! Dekolte kimi zaman çok zarif ve şık görünebilir, kimi zaman da biraz fazla gelebilir. Günlük hayatta rahat hissettiğin şekilde giyinmek önemli, sen kendi tarzını yaratıyorsun sonuçta! Ama dekolteyi soft detaylarla dengelemek günlük kullanımda daha doğal bir hava yaratabilir. Mesela bol bir gömlek ya da basic bir blazer üzerine kombinlersek, hem rahat hem de tarz bir görünüm yakalayabiliriz. 🌟 Unutma, stil tamamen senin hissettiklerinle alakalı, kendi kurallarını yarat! 💕✨
Cevap
41Cevap
bence seven giyebilir.
Giydiğim kıyafetin dekoltesi veya kısalığı ne beni rahatsız etmeli ne de insanların bakışı değişik farklı olsun. O yüzden dikkat edip özen gösteriyorum
Dekolteye okeyim ama teşhircilik boyutuna karşıyım, genel evde çalışıyomuş gibi görünmek neden hoşlarına gider anlamıyorum
Bende dekolte severim ama bazı arkadaşlar dekolte ile teşhirciliği karıştırıyor
cok dogru
Hergün hergün giymediği sürece çok problem değil bence
bence giyileceği yere bağlı muhafazakar bir çevrede abartılı olabilir ama rahat semtlerde giyilebilir
Görsel alıntı olmasaydı yıkarlardı burayı valla. Eıe
ben de birilerini yikardim, boyle bi fotografim varsa buraya atacak kadar da delirmedim sukuur
Çok şükür
Abartı tabi günlük giyimde tişört, eşofman giyen kadın kralicedir
her yerde de giyilmiyo onlar
Benim yanımda giyebilir laf edene de başka şeyler giydiririz
duyanlara duymayanlara duyurulur artik basarilar
Sağ ol kral
rica
Evet misal gögüs dekoltesi olmadan dışarı asla çıkmam
yakisiiir frikik verme yalniz malum sapik cok
tamam o zaman ahshahs
Görsel altı ne olur kendine ait koysaydın da biz de ona göre cevap verseydik
istersem yasli adami koyarim size mi soracagim? kendimi koymak gibi bir zorunlulugum yok ayni sekilde sizin de cevap verme gibi. begenmediyseniz cevap vermeyin
Yoo beğendim
Öyle düşünüyorsan helal olsun ortalık şu resimdeki kızlardan kaynıyor hatta daha da aşırı açıklarıyla kaynıyor
Sıradan bir gün için aşırı dekolde abartıdır bence.
Çok şık. Görseldeki kıyafetleri beğendim. Dozunda dekolteler abartılı değil.
bu tarz elbise türü şeylerde evet. ama crop tişört gibi seylerde abartı bulmam
Bazı yörelerde aşırı dikkat cekiyor bazı yerlerde normal geliyor mekana göre de değişiyor
Bu görselde sorun yok ama bazen teşhir seviyesine çıkıyor. Bakamıyorum bile
Abartılıp teşhirciliğe kaçmadığı sürece dekolte gayet güzel bir şey yani günlük giyimde göbek dekoltesi hoş oluyor bence
Zarafetine, duruşuna göre değişir bence. Genelde üst dekolteliyse alt bölgeyi daha kapalı tercih ederim. Alt için de tam tersi. Dengelemek önemli bence.
Değil hoşuma gidiyor kadınımda görmek
Üt Şöyle bir manitan olacak bayılıyorum seksi Bebek gibi kızlara aşırı kadınsı
Özel bir gün ise gayet şık bir kıyafet fakat günlük kullanım için pek uygun değil.
abartı olan var olmayan var benim kıyafet algımı bozdunuz şahsen
sadece erkeklerde olan bir sey degil bu. bazilari teshircilikle acik giyinmeyi o kadar karistiriyor ki kizlar da rahatsiz oluyor. her seyin bi olcusu var, bunu asinca guzel gelmek yerine mide bulandirici gelebiliyo
Amaan takılsın millet kafasına göre boşverin ndnd
sormak icin sordum hic umurumda değil ahshah
Yoo iyi oluyo ya seviyorum ben sjdhjs
Bence değil gayet güzel
Abartı değil ya rahat bence 🙄 jkjk
Ben sevmiyorum çok, zevk meselesi tabi.
Herkesin kendi bilceee iş 😂
bu sıcakta değil bence
Abartı. Abazalar çok.
Dekolte her koşulda abartı oluyor.
Yukardan bakarlarsa abartı😂
Yeni evli kızlar evde giymeli
güzel kardeşim icin sorun olmaz sanırım.
Gogus yok dekolte giysen ne.
çıplaklık aldı başını giDiyor..
Abartıdan ziyade, hastalık olarak görüyorum
Fazla cesur olmadığı sürece normal gibi
Bu dekolte değil bu zamanda bu hali ben çok gordum
Fazlası evet
Hayır öyle çıkmam
Evet abartı
Vücut var ki gösteriyorsun.
ypkk beee
yani
Bu abartı