Son zamanlarda kadınlarda erkeklerde fazla açık giyinmeye başladı ve bu çıplaklık derecesine geldi sizce çıplak derecede giyinmek modernlik mıdır?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kim ne giymiş, nasıl giyin mis.. Kim ne kadar çok yemiş, kimi bunu tercih etmemiş.. Kimin gözünün üstünde , kaşı var.. Armutun çöpü, üzümün sapını arayacagimıza , laf sokmaya ugrasacagimiza bakın mıza diyorum kendimi de eleştiriyorum kimse üstüne alınıp bana laf atmasın.. Google amcadan ilk önce "modernite nedir?" Diye bir baksaydık şu an soruyu soran kişinin aslında ne demek istediğini anlardık.. bu ara da
Modernite, Avrupa'da yaklaşık olarak 17. yüzyıl civarında ortaya çıkan, zamanla tüm dünyaya yayılan toplumsal değerler sistemine ve organizasyonuna verilen isimdir. Genel anlamda gelenek ile karşıtlık ve ondan kopuşun; bireysel, toplumsal ve politik yaşam alanlarının tamamındaki dönüşümü ya da değişimidir.
Evet, bu dönem de modernite var.. tıpkı eskiden olduğu gibi.. Ama bu moderniteyi bozmaya çalışan, farklı algılayan ve yargılayan olduğunu da düşünüyorum bunuda belirtmek istiyorum
Tesekkurler😌
Rica etsem , yorumumu desteklemeyen arkadaşların da neden desteklemediklerini öğrenebilir miyim? Belki bilmediğim bir şey söyleyecekler, lütfen bu konu tartışmaya , bilgi paylaşımına açık bir konu 😌
Yani o konuda bir şey söyleyemeyeceğim Ama herkes sabah aynı fikirde olmak zorunda değil ki bırak beğenmiyorlarsa beğenmesinler ne olacak yani 😀😀
Hayır begenmemelerine bir şey demiyorum bey efendi , farklı bir fikir edinmek adına, bilmediğim bir şey öğrenmek adına bunu söyledim.. siz yanlış anladiniz beni.. Tabi ki herkes özgür beğenme beğenmeme konusunda belki, benim bilmediğim bir bilgi vardır öğrenebilirim düşüncesiyle bunu söyledim 😌
🤭🤭Şaka gibisiniz gerçekten
Onu bilemem 😀😀😀
kiz hakli aw ben mesela ciplak gezmek istiyorum sizene uyusturucu icmek istirum sizene.
@GHOST-VENOM iç bisey diyen yok ama millete bulaşma git dağ başında iç 😀😀
ee ama olmaz oyle sey hani ozgurduk hani her kes istedigini yapardi ewe ewe 17 yizyil yobazi seni dermisim gibi
Güzel bir soruydu ama , gerçekten modernite kelimesini bilmiyordum araştırmama sebep oldu, teşekkürler
belki açık giyinmek medeniyet değil ama insanların ne giydiğini yargılamak ilkellik. İsterse mini giyer, isterse dar kot giyer, hatta isterse çıplak gezer kimse kafasını çevirip bakamaz. ve bu durumda bu zihniyete karşı özellikle kaıdnların onları kapatarak, gizleyerek baskılayan onları erkeklerin malı haline getirip insani değerleri yaşatmayanlara karşı açık yiyinmek modernitedir.
Ne alaka. Kişi vücudunu göstermek istemiyordur kapalı giyer. Bunun hangi cağda yasadigiyla ne ilgisi var. O zaman hayvanlar çıplak geziyor onlar bizden daha çağdaş. Ayrica çağdaşlık bana saçma geliyor çünkü bir şeyin bir cağın icinde çok yapılması o şeyi doğru yapmaz.
Kimileri modernlik için açık giyiniyor kimileri de erkeklerin gözünde çekici olsun diye. Çoğu çekici olmak için açık giyiniyor. Erkekler o derece çıplak giinmiyor ama
Cevap
15Cevap
Modernlik başka bir şey, teşhircilik başka bir şey. Bu herkes tarafından arzulanma hastalığıdır. Böyle insanlara saygı duymuyorum maalesef. Beyinlerini gelistirmek yerine bedenleri ile meşgul oluyorlar. Adına da modernlik deniyor. Sorsan ülke icin bir gram katma değeri yoktur.
Bu konuların tartışılmaması artık modernliktir. Açık kapalı yerine normal giyinmiş işte demek modernliktir öğrenirsiniz ilerde
Simdi ne dedim de bana laf sokuyorsun tartışma konusu her konuda vardır önemli olan tartışma da herkes fikrini söyler işiniz gücünüz laf sokmak
Heh iyi o zaman
Bu fotoğrafi sen mi cektin? Karsidaki yakinin felan mi? Cektiginden haberi var mi? Yüzü gözükmekse dahi nasil bir kafayla burada teşhircilik yapiyorsun?
Esas senin kafan mı güzel 😀😀😀 He gittim özellikle bunu cektim başka isim gücüm yok 😀😀😀😀😀😃😀😀😀
Ben giyinmeye komple karşı biri olduğum için hiç bir kıyafetin moderniteyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.
Kisinin kendisini ilgilendiren bir çesit duygularin dişa vurumudur
Hayır ne modernliği iyice saçmaladilar çıplak şekilde giyinennler
çıplaklık modernlikse hayvanlar insanlardan daha modern..
Bana göre en büyük modernite insanların açık veya kapaliligina karismamaktir
Çıplaklık özgürlük değildir
Modernlik degil sadece kisisel bir tercihdir
Bu fotoğrafı nereden buldun? Sen mi çektin?
He evet ya ben fotografciyim 😀😀
Fotoğrafı nereden buldun?
Neden sordun pinterestte
İsteyen istediğini giyer karışamaz kimse.
Hayır aptalnite demek 🤣
Kafalar gavur gibi
Giyimli de...
Akıllarınca modern oluyorlar
ciddi anlamda bir özensizlik var toplumda
yerine göre giyinmek modernlik
Ozaman en modern hayvanlar yani
bakmazsın olur biter?
Konumuz bu mu sorumun cevabı bu değil konunun bakıp bakmamaya alakası nedir?
bundan rahatsız mısın?
Kardeşş bak soruyu oku öyle gel sadece dedim ki bu dedim modernite midir sen tutup farklı yerden vuruyorsun sorumun cevabı evet veya hayırdır anladın mı burayı anlayabildin mi ben ayrıca rahatsız olup olmamamla alakalı bir şey yazmadım soruyu ve okudugunuzu azcik anlayın lütfen
Kardeşş bak soruyu oku öyle gel sadece dedim ki bu modernite midir sen tutup farklı noktadan vuruyorsun orada rahatsız olup olmamakla alakalı bir şey belirtmedim hani anlayabiliyor musun okuduğunuzu iyi anlayın
ortadoğu bataklığında klişe konular
çözümü ne diyorum?
Ortadogu dan bahsediyorsan ortadogu dan nefret eden bir ben değilmişim iyi
yaşadığın yer değil mi ortadoğu?
Benim kökeni farklı allahtan istediğim zaman giderim
şansın varsa
burada neden duruyorsun?
Hayir tabikide
Rezilliktir
Özgürlüktür
Açık giyinebilmek modernliktir.
Değildir.
Sana ne kardeşim?
KS düzeltmiş: Sana ne kardeşim?
Bir adam akıllı küfür edemeyecek miyiz?
Sana ne yarrrram?
Pos ortadogu insanı işte sadece soru sorduk dimi istersen yolda git seks yap bana ne ama işte ortadogu milleti böyle kaostan besleniyor kaos yaratın sadece
Iste adamlığı küfür etmede arayan kimsenin istemediği bir irksiniz yarın bi gün iç savaş olsa zerre üzülmem ki oluyor zaten
Çok istiyorsan ananı giydir mk
Siz ortadogu milleti neden bu kadar pis iğrenç varlıklarsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?