Tayt kadınların en çok kullandığı parçalardan biri kendim pilates için ayrı, bisiklet için ayrı çeşit çeşit kullanıyorum fakat sizce kıvrımlı hatlar da mı yoksa düz ve ince beden d mi daha göz alıcı duruyor?🙃

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Taytın her kadına yakıştığını düşünmüyorum, nasıl her erkeğe her kıyafet yakışmayabiliyorsa kadınlara da her şey yakışmayabilir. Fit olup olmamaya bedenin yapısına bağlı, erkeklerde bisiklet sürenlerde tayt giyenleri görüyorum onlar da yaptıkları spor gereği fit olmak zorunda kilolu olsalar garip durur. Zayıf olmak ve fit olmak aynı değildir eğer bir kadın fit ise giydiği her şey yakışır, ister tayt giysin ister başka bir şey üzerinde emanet durmaz yakışır. Kadınların sıklıkla tercih ettiği bir ürün bu taytlar, genelde yakıştığını düşünüyorum.
- çok kilolu ya da çok zayıf insanlara yakışmıyor. normal vücut ölçülerine sahip olmalı kullanan.
- lütfen çorap inceliğinde taytlar giyilmesin
Çok katılıyorum bu yoruma özellikle çorap inceliği kısmına👍🏻🙏
Vücut hatlarını tamamen öne çıkardığı için fiziği ne kadar iyiyse o kada yakışır
Cevap
35Cevap
Bence her kıza yakışmıyor bunun için güzel fizik gerekli
Kıvrımlı hatlar da duz sıyah ve gri renkleri bu yıl trend desenlı baklalı spor salonların da vazgecılmez. En azından benım calıstıgım salonlarda trend
😂
Soruyu kaçırmışsınız ben gösterip göstermeyeni değil daha çok hangi vücut tipine yakışıyor sizcesini sordum! 😉
👍🏻 iyi sporlar✌🏻
Halen oluru varken balık etlisi bile giysin. Beyler için moda olmadığı sürece faciya'ya yol açmaz.
😂
Tüm bisikletçi erkekler tayt giyer bazısı antreman turlarına outdoor şortu tercih etse d genel handikap bu😉
İnsanların çoğu o sporu yapmadığı için. Tiksinti bir durum yok. :)
Su mor renk ve deseni bugunldr trend spor salonun da karsima cikiyor. Kaza kacinilmaz olucak
Brazillian modeli o bu ara trend oldu kalçası çıkık bayan da güzel duruyor bence🙃
Spor salonuna enerji fazla oldugu icin harcamaya gidiyorum. Bazi poziyonlar da ne vr ne yok belli kasitli mi kaza mi kasinmami cozemedim
Kasıt d olabilir bilemiyorum😂
Bnde bilemiyorum. Birisi icin sert ve acili olabilir
Şahsi olarak kimseye yakışmıyor ve abartılıyor absürt olarak görüyorum.
Taytı sadece sıfır basenli küçücük fındık kalçalı kadınlar giymeli değirmen taşı gibi gggötü olan kadınlar tayt giymesin çok itici gözüküyor
yakıştığını düşünüyorum, birde rahat hareket etmeyi sağlıyor gerek spor için olsun gerek sosyal hayatta..
Emek harcanmış bir fiziği (fitness herhangi bir spor dalı vb.) olanlara aşırı yakışıyor
Zayıflık ve fitlik ayrı kavramlardır.
Fit olana yakışır, zayıf olanda külotlu çorap gibi durur.
ince ve kıvrımlı fiziği olanlara daha çok yakışıyor haliyle
Böyle fizik olan kadına can feda hiç çıkarmasın bile taytı yapissin üzerine kalsın 😃
Her kadına her şey yakışmaz diyor gidiyorum
😂 güle güle efenim 🙃
Sağ olun efenim 😊
bende iclik giyiyom evde, gecenleri almistim guzel oluyor bacaklarim hafifler gibi oldu boyle kus gibi, o da sayiliyor mu kdfjgjk
Tayt en güzel evde giyince yakışıyor bence dışarda giyilmesin
Fitness yapan kadınlara çok yakışıyor. Ama normalde benim görüşüm ince minyon tiplere daha çok yakışıyor. Çünkü vücut hatları hiç gözükmüyor neredeyse.
Bu fotolar hep yandan çekilmiş ama olmuyor ki böyle soruyu tam anlamam lazım yorum yapmam için 😂😂
Herkese yakışmaz tabi ki. Yakışan giysin 😀
tayt bence çok hoş bir giysidir ancak herkese yakışmaz çok kilolu olanlar ve çok zayıf olanlar mümkünse giyinmesin
Tayt her kadına yakışmaz bunu için vücudun normal ölçülerde olması gerekli çok ince veya kalın bacaklarda hoş durmuyor
bunlar çok çekici diyemem..
kalçası güzel olana yakışır
Genelde yakışıyor evet
kendine yakışan biliyor
Hayır her kadına yakışmıyor çok zayıf ve çok şişmana yakısmıyor mesela
bence hiçbir kadına yakışmıyor..
Boyunu söyler misin bana?
Fizik düzgün se mükemmel görünüyor kadında
Hayır tabiki
Ince bir fizik
Kilolu değilse her kadına yakışır
Fizik önemli