Tayt kadınların en çok kullandığı parçalardan biri kendim pilates için ayrı, bisiklet için ayrı çeşit çeşit kullanıyorum fakat sizce kıvrımlı hatlar da mı yoksa düz ve ince beden d mi daha göz alıcı duruyor?🙃
Tayt her kadına yakışır mı? İnce bir fizik veya kıvrımlı bir fizik mi gerekli?
Taytın her kadına yakıştığını düşünmüyorum, nasıl her erkeğe her kıyafet yakışmayabiliyorsa kadınlara da her şey yakışmayabilir. Fit olup olmamaya bedenin yapısına bağlı, erkeklerde bisiklet sürenlerde tayt giyenleri görüyorum onlar da yaptıkları spor gereği fit olmak zorunda kilolu olsalar garip durur. Zayıf olmak ve fit olmak aynı değildir eğer bir kadın fit ise giydiği her şey yakışır, ister tayt giysin ister başka bir şey üzerinde emanet durmaz yakışır. Kadınların sıklıkla tercih ettiği bir ürün bu taytlar, genelde yakıştığını düşünüyorum.
Fitness yapan kadınlara çok yakışıyor. Ama normalde benim görüşüm ince minyon tiplere daha çok yakışıyor. Çünkü vücut hatları hiç gözükmüyor neredeyse.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu fotolar hep yandan çekilmiş ama olmuyor ki böyle soruyu tam anlamam lazım yorum yapmam için 😂😂