Kadında fizik önemli midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kadında fizik önemli midir?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Fizik , kimya, biyoloji , matematik, sosyal bilgiler, hayat bilgisi vs vs hepsi çok önemlidir.
Ama sadece kadın da değil, her iki cinsiyet içinde geçerli. 😅
Bizlerde de önemli 🤣
Kadında fiziksel görünümün öneminin değerlendirmesi kişisel inançlara ve toplumsal normlara göre değişebilir. Kimi insanlar için fiziksel görünüm büyük bir önem taşırken, diğerleri için bu durumun önemi daha az olabilir. Bu konudaki görüşlerin çeşitlilik gösterdiğini ve bu durumun kişisel tercihlere, kültürel etkilere ve toplumsal beklentilere göre değişebildiğini göz önünde bulundurmak önemlidir.
Toplumda, medyada ve popüler kültürde, fiziksel görünümün kadınlar üzerindeki önemi konusunda belirli bir baskı ve algı oluşmuştur. Bu durum, bazı insanların fiziksel görünümün kadınlar üzerindeki etkisinin güçlü olduğunu düşünmelerine neden olabilir. Bununla birlikte, başka bir bakış açısına göre ise, kişiliğin, zekanın, yeteneklerin ve içsel gücün daha önemli olduğu düşünülür.
Her insanın kendi benzersiz kimliği, değerleri ve tercihleri vardır. Bu nedenle, fiziksel görünümün bir kişi için ne kadar önemli olduğu tamamen kişisel tercihlerine bağlıdır. Bir kişi kendini iyi hissetmek ve sağlıklı olmak için fiziksel görünüme önem verebilirken, başka bir kişi için fiziksel görünümün önemi daha az olabilir ve içsel özelliklere daha fazla odaklanabilir.
Önemli olan, bireyin kendini rahat ve güvende hissetmesidir. Fiziksel görünümün, kişinin değerli bir birey olmasını belirlemediği ve herkesin kabul görmeyi hak ettiği unutulmamalıdır. Kadınların veya herhangi bir bireyin dış görünüşüyle ilgili baskı altında hissetmemeleri ve kendilerini ifade etmeleri için güvenli bir alan oluşturulmalıdır. Her birey, kendini olduğu gibi kabul edilme ve saygı görmeyi hak eder.
Nerden aklına geliyor böyle şeyler uzun uzun
Sesli klavye sağolsun ☺️
Vavv
Sesli klavye virgülleri nasıl ekliyor!
Konuşarak yazmak kolaylık oluyor
Onuda kendim yapıyorum
Teşekkür ederim
Rica ederim
Yüz ve karakter güzelliği daha önemli
Bence fizik önemsiz. Aşırı zayıf veya aşırı kilolu olmadığı sürece problem yok. Kilo almak, vermek zor bir şey değil. Sporla hallolur fizik
Aynen öyle
Önemli tabii ama güzel bir fiziğe sahip olmak da pek kolay değil:/
Çok emek gerek
Eig için teşekkür ederim 🐣
Rica ederim
Cevap
21Cevap
Benim için fizikten önce akıl karakter kalp bunlar önemlidir tabi ki de. bunların dışında fizik ya da güzelliğe bakmıyorum ya da buna göre değerlendirme yapmıyorum
Bu dayatıldığı için önemli geliyo halbuki genlerimiz gereği yas aldikca adamlarin yuz hatlari otururken kadinlara aura yükleniyo evet g. t dediğin büyür vucut dedigin spor yapmassan sarkar erkeklerden daha şansiz oldugumuz kesin ama hamile olup icinden can cikariyosun bu nasi bi muhtesem özellik o yüzden öpmüşüm önemini :)
Ya illa ki ama kendine bakım yapan spor yapan bir kadının fiziğiyle kendini salmış bir kadının fizigi bir olmaz
Şu hayatta toplasan 70 yil yasiyosun okul is ev hayat bide fizik kaygisi herkes fit olmak ister ama sportmen bi kadin bulmanizda fayda var üstelik bu sizi tavlamak için değil hayat rutinine katmis biri olmali istemek yetmiyo anlatmak istedigim bu
🙏
Fiziği bırak
Kimya
Biyoloji
Matamatik
Edebiyat
Hepsi önemli gadasi
Kadınlar bildiğin üniversite gibidir insanı adam eder 😂
Tabi🤣
Yokk önemsizdir xd dünyada ıq seviyesi düşük erkek olduğu sürece önemlidir
Yapacak bir şey yok
Kafa dengim olmadıktan sonra fiziğini, tipini napayım ben
Orası öyle
Kimilerine göre önemli kimilerine göre değil bence
Haklısın
Çok önemli
Görseldeki gibi kadınlara değer vermemek mümkün değil
Dimi ya
Tabi ki önemlidir, önemli değil diyen yalan söylüyordur.
Herkes fiziğe bakıyor
Önemlidir tabii. Az veya çok ama önemlidir.
Evet 🙃
Sadece kadınsa değil erkekte de çok önemli bunlar tabiki biraz hafif kaslı, sempatik ve karizmatik bir erkeğin tavlayamayacağı hiç bir kadın yok 🤤🤤
Az birazda ağzı laf yapıyorsa neler yapar neler
Zeka her şey
Tabii
Matematigide bilsin derim
Zekası da olsun
Tabiiiki hatun dediğin aklini almalı g.. t bacak herkesde var :)
Yani 😅 akıllı olsun
Olsun :)
🙃
Seven için karakterı kişiliği önemlidir
Orası öyle
Kimyasi daha onemli sanki
Şimdi kimse kimyasina bakmıyor
Kadın=fizik her şeydir yani
Aynen öyle
Kesinlikle önemli.
Dimi ya
Karakter ve karizma fizikten önce gelir.
İlla ki ama insan fizikte arıyor
Kısrak gibi olacak derler 😃
Öylesine denk gelmek zor
Evet kadını kadın yapan aktörlerden biri fizik
Önemli aktör hemde
Önemli kimyasida önemli bence😇😅
İlla ki
Benim için önemlidir evet
Güzel
Çok hojdır hema bena ne
Evet haklısın senlik bir şey yok
Fiziken begenmedigime bakmam