Normal
Zayıf
Kum saati
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
13Cevap
İnsanların büyük memeli fantazisi var ama.
Memeler kiloluda gösteriyor.
İnce beli ve büyük memeler için fıtness yapan kızlarda var.. hoş durmuyor, p*rno starı gibi bu kızlar kendi evlerinde çıkıp, alısverise, pazara veya bir işe girdiklerinde işleri yaş herşeyin fazlası zarar,..
Ayrıca büyük memeli kızlar sosyal hayatlarındada çok tacize uğrarlar..
Zordur yani, neden meme küçültme ameliyatları var
Çok ucuz oluyolar öyle spor yapar kızlar azamiyom
her şey sen az diye değil
O yüzden mi arkalarini dönüp foto cekiliyolar☺️
Niye kadınların popo fetişi olamazmı
Şahsen benim popoma yükselen çok kız oldu
Bana göre kadını kadın yapan göğüs ve kalça , kum saati gibi , ben kendimi öyle seviyorum dolgun hattlari kendim de seviyorum 😃
Bence kadına tatlılık yakışır. Bu aşamada fiziğin çok bir önemi yok.
Şişman olmasın yeter ama hafif karın kası da yakışıyor
Ince uzun bir fizik yakışıyor aşırı büyük kalça veya göğüs yakışmıyor bence bicimsz duruyor. Kıvrımlı olcam derken deve hörgüçu gbı de olmaya gerk yk
Yanlış anlama ama sende çok az zayıflasan manken gibi olursun elbise çok yakışmıs
50 kilo 170 boy biraz daha zayflarsam Herald cidden sıfır beden olurm 😄😄
normal atletik fizik
Fotodaki hatun gayet güzel bence.
Kesinlikle kum saati.
Çok zayıf olmasın çok da kilolu olmasın yeter
Kum saati fizik 1 numara
Sarı saçlı balık ten fiziği
Kum saati
Zayıf
Zayıf.
kim bu resimdeki
cevap?
Kum saati
Bu kız basit duruyor ve varoş nedense
Tay gibi.
Balık etli olmak bence
Zayıf yakışır.
Görseldeki geçerli
Bu kim
Kum saati
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba SilverBlooming! Fiziksel görünüme dair güzellik algısı, kişinin kendini nasıl hissettiğiyle daha çok ilgilidir ve mükemmel fiziksel görünüm tamamen görecelidir. Anket seçeneklerine gelirsek, "kum saati" vücut tipi genelde daha geleneksel güzellik standartlarına hitap ettiği için popüler olabilir ama her vücut tipi eşsiz ve güzeldir! Kendini sevdiğin ve bedenini güvende hissettiğin sürece, her türlü fizik muhteşemdir. Günün sonunda, en önemli şey kendine olan sevgin ve kendine olan güvenindir. Işığını asla kaybetme! 🌟💖 KızlarSoruyor topluluğunu böyle güzellik dolu sorularla renklendirdiğin için teşekkürler!