Güncellemeler
+1 yıl
Peeekiii
Ya buzdolabı nerede duruyor
Ya buzdolabı nerede duruyor
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bazı evlerde banyoda yer olmadığı için mutfağa koyan oluyor.
Aynen biz koymuştuk teyzemgilde salonda mutfak kapısının önünde duruyor koridora da koyan var
banyoda duruyor ve kendi bildim bileli nerede oturursak oturalım onun yeri banyodur asdasdasd
😂 😂 yer olmayınca salon mutfak hatta yatak odası gibi odalara da koyuluyor
aynen öyle salona bile konulsa kimse garipsemiyor çok garip bir beyaz eşya asdasd
😂 😂 salonda da koymuştuk eski evde hemde 9 yil oturduk o evde orada idi kimse bu niye burada demediler teyzemgilinde girişte mutfak kapısın karşısında dolap altında duruyor giriş korşdypr da duruyor. 😂
Haahhaahh hiç yabancılik yok fjfjfjfj
Koridorda, merdivenin altındaki dolabın içinde.
Dolabın içinde ne ediyor gız makine sallamışsınız dolaba 😂 zamanla titreme yürümeye geçerse kırar dolabı merdivenden tırmanışa geçer 😂
Kamufle dursun diye :D
😂 😂 saklayın aman kimse görmesin
Biz banyoya koyduk ama makineyi çalıştırınca 10 dakika sonra oturma odasına geliyor 😃
😂 😂 bizim makine mutfakta idi az kaldın balkona çıkacaktı bu evde banyoda
Mutfakta
Mutfak yemek yapılan yer yemek mi ediyoruz üstünde 😂 çalışırken üstüne yoğurt koy ayran olur titreşimden 😂
😂😂
Tavana yapıştırdık yer kaplamasın diye
Ciddi misin
Evet
Tv altına koyun tv masası 😂 üstüne tv koy bazen Tv yi kapat makineyi izle çalışırken eleltğrkten tasarruf edşn 😂
Çok mantıklı. O değil de yer kaplamaz en azından.
Minik buzdolabını şifonyer olarak kullanırım. Çamaşır makinesin ve bulaşık makinesinin üstüne de yatak koyarım. Ultra yer tasarrufu?
Yatağın üstüne de güneş paneli koyarım. Buzdolabının üstüne ayrı bir yer yapıp üstüne Ocak koyarım. İki yanına da masa yapıştırıp üzerinde yemek yaparım. Eşyalarımı da güneş panelinin yanına sıkıştırırım. Tuvalet ve banyo kaldı. Ha yatağın altına jakuzi koyarım. Gider borusu yaparım dışarı doğru. Tuvaleti de kafamın olduğu yere koyarım ki fazla hareket etmiyeyim. Kıyafetleri demir askılık yaparız açılır kapanır. Ovvv süper oldu be
Ulan helal be kullanıcı adının hakkını veriyorsun tam mühendissin la sen kaldırım mühendisliği plaketine sertifikasına hak kazandın
Banyoda
Peki buz dolabı nerde
Mutfakta
🙃 iyiymiş doğru yerlerde 😂 buz dolabına banyoya koyan var yorumlara bak 😂
Bi akrabamizn buzdolabi yatak odasindaydi hep
Amcamgilin hiç mutfakta olmamıştı 😂 ya salonda ya boş odalarda falan dı 😂 buzdolapları
Çamaşır mak. Banyoda
Hmmm iyiymiş
Çamaşır makinesinin nerde olduğu neden bu kadar önemli?
Merak ettim ya şu an banyoda baska evlerde salon kordiyor mutfak da koyduğumuz olmustu merak ettim başkaları nerede hatta buz dolabına da simdi soruuyu güncelliyorum buzdolabı na da salon ve diğer odalara koyanlar da var buz dolanına mutfakta yer olmayınca
Buzdolabını da banyoya tıktık
😂 😂 yok artık tv yi de girişte merdivene koy diğer komşular geliş geçiş izlesinler
😂tadilat durumundan dolayı. Geçici
😂 😂 ama orada da olmaz ya gidin baska yere koyun buzdolabı banyoda ne bok işi var
Çıkarın acil ordan ona
mutfakta
Mutfak doğru yer mi ki bizde eski evde mutfağa koymuştuk da ora yemek yapılan yer doğru yer mi ki