Ankara'da çamaşır yıkama filesi satan yerleri biliyor musunuz, nerelerde satılır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇamaşır Yıkama Filesi Nerede Satılır?

Türkiye'deki gerek HepsiBurada, Trendyol gibi eticaret sitelerinin yanında Migros , Kipa, Carrefour gibi büyük marketlerde de bulunabilir.
Örgü çamaşır torbası ne için kullanılır?

Örgü çamaşır torbası
Çamaşır Makinesi ve Kurutucuda Ayakkabı, Spor Ayakkabı, İç Giyim, Sütyen ve İç Çamaşırı Yıkama veya Kurutma için Örgü Çamaşır Torbası Kullanılır. Çamaşır Torbaları Aynı Zamanda Şahane Bir Depolama Çözümü de Sağlar.
Örgü çamaşır torbalarının birincil kullanımı, yıkama sırasında narin kumaşları korumaktır. Eşyaları file torbaya yerleştirmek, özellikle karışık çamaşırlarınız varsa, hasar görmelerini önler.Ayakkabı Yıkama Filesi Ne İşe Yarar?

Ayakkabı Yıkama Filesi Sneaker Çamaşır Torbası, çamaşır makinesinde yıkanırken ayakkabılarınızı temizleyen ve koruyan gözenekli bir file torbadır. Ayakkabılarınızın zarar görmesini önlemek için kilitli büzme ipine ya da fermuara sahiptir.
Bamovi Fermuarlı Ayakkabı Yıkama FilesiAyakkabıları çamaşır makinesine koymak doğru mu?

Sıvı deterjan kullanarak, yıkayıcıyı soğuk ve hassas bir döngüde çalıştırın. Çamaşır makinenize bağlı olarak, yıkama süresi 30 ila 40 dakika arasında değişir. Spor ayakkabıları yıkayıcıdan çıkarın ve kurumaya bırakın. Ayakkabıları ASLA kurutucuya koymayın, çünkü ısı onları bükebilir veya bir arada tutan yapıştırıcıya zarar verebilir.
Ayakkabılar için çamaşır torbası olarak ne kullanabilirim?

yastık kılıfından çamaşır yıkama filesi Bağcıksız, önceden işlem görmüş ayakkabılarınızı biraz koruma sağlamak için fileli bir çamaşır torbasına veya bir yastık kılıfına koyun. Ayakkabılarınızın çamaşır makinesinde takırdamasını önlemek için makineye birkaç havlu, sweatshirt veya diğer ağır eşyalar atın.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Çamaşır Yıkama Sırları konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılBence internet siparişi ver Trendyol da buldum ben. Çamaşır yıkama filesi yazınca çıkıyor
00 Yorumla askeri malzemeciler de bulabilirsin 😊
17 Yorumla- +1 yıl
Askerlik için demiştim bende tam 😊 ne götürülmeli en çok biliyor musunuz. En gerekli olan şeyler neler oluyor?
- +1 yıl
Sevdiceğim askere gidecekte o yüzden sordum o yüzden burdan söylerseniz daha doğru olur 😊😊
- +1 yıl
Birde askere telefon sokma işine ne diyorsunuz? Acemi birliğine özellikle?
- +1 yıl
Peki allah rast getire bende Ankara genelmurmayda askerim 😊 Tras malzemesi yani kopuk bir tane mak 3 alsin bir iki tane basligindan alsin kullanirsa krem kolonya bir tane de havlu bot boyasi bir de saat alsin kendine bu kadari yeter li olur bende evden boyle ciktim 😊 havalar malum artik iyi nere dustu bilmem ama yazlik bir kat kislik bir kat cantasina alsin bide giyinir 3 kat yeterli kendine
- +1 yıl
59. Topçu tugay birliği erzincana düştü. Bende ankaradayım oda ankarada. Götürücem dedi hattımı ama kamerasız 1 telefon aldı şimdi yanına onu götürcek inşallah 😊👍
+1 yılAskerde almıştım en son :D
00 YorumlaAskerde veriyorlar, askere git..
20 Yorumlabilmem
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım