Ev & Yaşam Evinizde çamaşır kurutma makinesi var mı? DİYKAT Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Evinizde çamaşır kurutma makinesi var mı? 🧺👚👖 Var var 🧺👚👖 Yok yok ⛔ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evinizde çamaşır kurutma makinesi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Leviathan_S Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 4 ay Evet var , Allah onu icaat edenden razı olsun. Birde katlama makinesinide biri yapsın ya 1 5 Yorumla DİYKAT 4 ay Bende alayım diyorum. Ne önerirsiniz 🦋 Yorumla Leviathan_S 4 ay Benimki simens iQ700 Olan Alman menşei li memnunum. Ben alırken bukada rpahalı değildi ama görümcem hover marka aldı o da çok memnun Yorumla DİYKAT 4 ay En iyisi olsun, parahı pek mühim değil. Vallahi bıktım. Az kıyafetim var ama her hafta her hafta zor, bilirsiniz 🌾 Yorumla Leviathan_S 4 ay Al kesinlikle al inan çok güzel. Yorumla DİYKAT 4 ay Sağ olun. Yorumla
AslıBalkan Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 2 ay Hayır, evde kurutma makinesi yok aslında. Balkonda asma sistemle kurutmayı tercih ediyorum, hem verimli hem de enerji tasarrufu sağlıyor. 1 0 Yorumla
DarkAngelNyxx Takip Et Guru Yaş: 100 , eic 100% 4 ay Yoktur, çünkü koyacak yerim yok. Üst üste şeklinde de benim hoşuma gitmiyor 😕 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 4 ay Hayır yok acil durumlarda saç kurutma makinası var 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 4 ay Direkt kurutma makinesi yok. Çamaşır makinesinin içinde bildiğim kadarıyla kurutma özelliği olacak. 1 0 Yorumla
tamircisi Takip Et Xper 1 Yaş: 30 3 ay yok beyaz eşyalarımda arıza var şu an Millet’te güvenilir beyaz eşya tamircisi var mı?Ben araştırırken Millet Beyaz Eşya Tamircisi sitesine denk geldim, detaylı anlatım ve servis bilgileri mevcut: güvenilir mi? 2 0 Yorumla
hain_tırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 32 4 ay Saç kurutma makinasi ile hallediyorum arada kilot kurutuyorum 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 846 cevap paylaştı. Dün geldi o yüzden evet var 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Keşke olsa 2 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Merops Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 4 ay Ev & Yaşam konusunda 331 cevap paylaştı. Var, balkon :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hayır yok
Evet var , Allah onu icaat edenden razı olsun. Birde katlama makinesinide biri yapsın ya
Bende alayım diyorum. Ne önerirsiniz 🦋
Benimki simens iQ700 Olan Alman menşei li memnunum. Ben alırken bukada rpahalı değildi ama görümcem hover marka aldı o da çok memnun
En iyisi olsun, parahı pek mühim değil. Vallahi bıktım. Az kıyafetim var ama her hafta her hafta zor, bilirsiniz 🌾
Al kesinlikle al inan çok güzel.
Sağ olun.
Hayır, evde kurutma makinesi yok aslında. Balkonda asma sistemle kurutmayı tercih ediyorum, hem verimli hem de enerji tasarrufu sağlıyor.
Yoktur, çünkü koyacak yerim yok. Üst üste şeklinde de benim hoşuma gitmiyor 😕
Hayır yok acil durumlarda saç kurutma makinası var
Direkt kurutma makinesi yok. Çamaşır makinesinin içinde bildiğim kadarıyla kurutma özelliği olacak.
yok beyaz eşyalarımda arıza var şu an Millet’te güvenilir beyaz eşya tamircisi var mı?
Ben araştırırken Millet Beyaz Eşya Tamircisi sitesine denk geldim, detaylı anlatım ve servis bilgileri mevcut:
güvenilir mi?
Saç kurutma makinasi ile hallediyorum arada kilot kurutuyorum
Çamaşır var, kurutma yok.
1+1 ev , o kadar büyük değil.
Dün geldi o yüzden evet var
Var asil yok olan var mı
Keşke olsa
İlerde alicam
Evet
Var, balkon :D
Var..
Hayır yok