AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Okulda takılıyorsa işte de takılabilir.
Elbiseye uyumluysa, güzel duruyorsa neden olmasın.
Bazı bayanlara hoş oluyor güzel duruyor
Maskülen giyim tarzını severim
Maskülen bir kadının yanına yakismayi onunla sohbet etmeyi çok isterdim
havalı değil ama kadınlara da yakışır
Bence bazı kadınlarda çok sevimli duruyor 👍
Bence yakışıyor bende maskülen giyinmeyi seviyorum
Femine erkekler hakkında ne düşünüyorsunuz
Güzelmiş beğendim çok yakışır bence
Mümkünse moda olmasın. Kadınlarda kötü durur.
Gereksiz ve güzel durmuyor.
Gereksiz bence, yakıştırmıyorum
Okullardada vardı demekkı olamaz değil
Fazla maskülen gubi duruyor.
Kadınsılığı yitirdiğini düşünüyorum
Kravat kullanan kadinlar vardi
Kravatın kendisi gereksiz
Ben kadında kravat sevmem
İlk benim aklıma gelmişti ne ara moda oldu🙄
Cidden yakışmıyor erkeklere özgü olmalı
Bana yakişiyor
@Simgee_ yuuna Eminin yakışmıyordur erkeksi gösteriyor çünkü
Biz erkek gözüyle bakıyoruz sonuçta
Yoo yakişiyor ben erkeksi giyiniyorum zaten
O zaman ona bi yorum yok ksjsjss sana kolay gelsin erkeksi hanımefendi
Senin düşüncen ama ben katılmıyorum kıyafete göre değişir bazı kıyafet erkeksi gösterir (kravatlı olanlardan bahsediyorum) bazı kıyafetler normal gösterir bu bir tarz sonuçta
@Benjl bende düşüncemi söyledim katılıp katılmamak sana kalmış kravatlı olarak yakıştırmıyorum dedim olan bu sadece giyen istediğini giysin ben düşüncemi söyledim sorulan soruda bu sizi niye geriyor
@simgee_yuuna Bence sen dahil bütün kadına kravat ve papyon çok yakışır.
Yakışmadığını düşünebilirsin bu senin görüşün. Ama kıyafetin erkeği kadını olmaz. Bu yüzden kimseye kıyafeti konusunda karışamazsın. Herkes istediğini gitmekte özgürdür.
*giymekte
@Forlornsoul ben beğenmediğimi dile getirdim sende bize yakıştığını söyledin o zaman bunu benim yorumunda değildi görüşte dile getirmen gerekiyor demek ki baya bi rahatsız etmişte yediremiyorsunuz kendinize
Sen diyorsun ya kimseye karışamazsın diye ben düşüncemi yani yakıştırmadığımı söyledim herkesin kendi düşüncesi düşünceni bana değil kendi görüşünde belirtebilirsin madem herkes özgür doğru olanda buuu
Elbette ben senin etek giymene sutyen takmana karışmam :D hatta seni desteklerim. Ama biz kravat da taksak pantolon da giysek siz de bunu kendinize yediremeyeceksiniz. Çünkü size ait olduğunu düşündüğünüz kıyafetlerin ve aksesuarları biz tercih ettiğimiz de siz bizim tercihimize saygı duymazsınız ve bizi kıskanırsınız. Ben de bu yüzden bizim tercihimize saygı duymayan insanların düşüncesine saygı duymuyorum.
@Forlornsoul orada dur kıskanmam açık açık söylüyorum itici gelirsiniz biz etek giysekte itici gelebilir size hiçbir çekicilik getirmek
O yüzden karışmam etmem beğeniyorum çekici gelmezler hepsii bu
Kıskanmak ne alaka saçma olur niye kıskanayım itici gelen birini neden kıskanayım ki saçma
*beğenmiyorum çekici gelmezler
@inadınasevv sana veya herhangi bir erkeğe itici ya da çekici gelmesi için giyinmez hiçbir kadın. Sadece kendisi kendisi öyle istediği için giyinir.
@Forlornsoul tamamda ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun ben fikrimi söyledim bananee istdiğini giysin ya la havlee amma uzadı heee kapansın artık tamam 🤦♂️
Kadın kadın gibi Erkek erkek gibi giyinmelidir Net
Kodon kodon gibi göyönmölödör
@simgee_yuuna Kadın kadın gibi giyinmelidir :D
Senin düşüncen dir fakat katılmıyorum herkes istediğini giyebilir yakışanada yakışır yakışmayaz yakışmaz ki yakışmazsada karışmak düşmez
@Benjl Karışmıyorum yorum yapıyorum herkes istediğinide giyemez Mayo giymek istesen Sokaklarda mayo ile dolaşırmısın veya örnek veriyorum Bende yüzükler efendisindeki nazgullar gibi giyinip etrafda dolaşmak istiyorum ama olmuyor çünkü nerenin fırlaması bu eleman diyebilir insanlar dimi? şu kalıplaşmış sözcüklerden vazgeçin Kimse toplumda özgür değil maalesef sadece kıyafet değil nerdeyse her açıdan
Bırakında oda erkeklere kalsın
Kravatın erkeklikle ilgisi yok ki
Var.
Buluşmada kravat giyde görelim o zmn
Onla o farklı demek istediğimi anlatamadım sanırım benim söylediğimin buluşmayla ilgisi yokki giymek isteyen de giyer ona bir şey diyemem ancak dışarı çıkarsın veya başka konsep vardır sana tarz olacak bir kıyafettir giyersin bu kişiye göre değişiyor 22 yaşında bir insan zaten ne demek istediğimi anlamıştır şu an
Anladım zaten ama ben etik bulmuyorum kravat.
Okul harici
Senin düşüncen saygı duyarım
Teşekkürler
Erkekler wrkek kadınlar kadın gibi olsun
demi etek topuklu tayt elbise
Güzel tarz ama bu renklerle değil 😬
Kadınlarda güzel durmuyor bence
Havalı duruyor ama ben pek sevemedim ya
Hiç beğenmedim çok erkeksi
Bence gereksiz kadınlarda kravat modası🤷♀️
Bence havalı olur , bende severim kravat 🙂
biraz havalı ama baktıkça da geçiyor havası
Taş yerinde ağırdır bence.
Okul hayatımda hiç takmazdım hiç sevemem
Takan erkekte yok cevremde hepsi fakir vizyonsuz
Kravat erkeklere özgü kalmalı, gereksiz olur.
Bırakın da artık erkekler kendi kıyafetini giysin
demi yakında erkekleri mini etek ve topuklu ayakkabı ile görsek hiç şaşırmayız
Erkek kadın kıyafeti diye bir şey yok. Erkek isterse mini etek de giyebilir, kadın da isterse kravat da takabilir papyon da takabilir. Kıyafetleri cinsiyetleştirmeyin.
@Forlornsoul mesela eşin ya da sevdiğin adam mini giyse mazur karşılar mısın
@Forlornsoul yok be o kadar da değil. Belli bir ayrım olmalı. Zaten pantolon, kot giyiyor bazıları erkek mi değil mi ayiramiyorum
sorma ablam geçen gün çarşıya çıktım bir kişi önümde saçlar o biçim belde kız gibi incecik vay be dedim böyle hatun mu varmış giydiği pantolonda dap dar anam bir önüne geçtim top sakal bırakmış bir erkek lan dedi ne oluyor
@benbircezveyim yaa bak haklıyım dimi 😂😂
vallahi billahi ya ne yapacağımızı bilemiyorum erkekler kadın kadınlar erkeğe dönüştü
@benbircezveyim ve görüş sahibi anonim, sizin düşünceniz çok farklı olabilir. Siz bu şekilde giyinmek istemezsiniz saygı duyarım. Ama siz de giyenlere saygı duyun. Ve sen @benbircezveyim gördüğün birinin dedikodunu yapman hoş değil. İsteyen istediğini giyer senin neden garibine gidiyor ki o kişi tercih ettiği giyim tarzı ile mutlu oluyorsa 2. Ve 3. Şahısa söz düşmez. Herkes kendisine baksın. Ve ayrıca @benbircezveyim ben eşcinselim dolayısıyla erkek arkadaşım ya da eşim olmayacak lakin erkek kardeşlerim feminen giyinirse ben onları destekleyeceğim ve destek olacağım. Önemli olan insanın mutluluğudur. Umarım anlatabilmişimdir. Anlamıyorsanız da bu konuda daha fazla yorumda bulunmayacağım. İyi akşamlar dilerim.
Ben sevmiyorum mecbur kalmasam takmam.
İsteyen kullanabilir ama ben tercih etmem şahsen
Artık erkekler de kravat takmıyor ki.
Farketmez ama erkeklere
Erkeklere daha çok yakışıyor
Kadınlarda çok komik duruyor
Çok maskülen ve çok gereksiz hiç yakışmıyor
havali ve şik
Maskülenlik de dozunda güzel
Havali olur
Çok havalı bence 😋
Bence de gereksiz