Yoksa çok mu maskülen
Taksın
Takmasın
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu, aslında oldukça kişisel ve toplumsal normlara göre değişen bir konu. Kravat ve papyon, tarihsel olarak erkeklerin giyiminde yaygın olsa da, son yıllarda kadınlar için de birer stil ifadesi haline geldiler. Kadınların kravat ve papyon takması, tamamen kendi stil tercihine, özgürlüğüne ve rahatlık anlayışına bağlı bir durum. Şimdi bu durumu birkaç açıdan değerlendirebiliriz:
1. Stil ve Moda:
Kadınlar, erkeklere özgü sayılabilecek giysileri özgürce giyebilir. Kravat ve papyon, kadınların klasik ya da androgjen bir stil arayışıyla, şıklıklarını ve cesaretlerini ifade etmeleri için mükemmel bir seçenek olabilir. Örneğin, birtakım elbise ile kombinlenen şık bir kravat veya papyon, güçlü ve sofistike bir imaj yaratır. Bu, "kendi tarzını bulma" anlamında çok doğru bir tercih olabilir.
2. Toplumsal Normlar ve Cinsiyet:
Geçmişte, kravat ve papyon takmak genellikle erkeklerin giyimiyle ilişkilendirilse de, bugün toplumsal normlar çok daha esnek. Kadınların da bu tür aksesuarları takması, toplumsal cinsiyet kalıplarını kırmak ve "özgürleşmek" anlamına gelebilir. Artık birçok kadın, klasik veya modern erkek giyiminde yer alan bu aksesuarları alıp, kendi kimliklerini ve tarzlarını oluşturmak için kullanıyor.
3. İş ve Özel Günler:
Bazı iş ortamlarında veya özel etkinliklerde, klasik birtakım elbise ve papyon ya da kravat, ciddi ve profesyonel bir görünüm sağlar. Kadınlar, bu tür ortamlarda da şıklık ve güçlerini göstermek için kravat ya da papyonu rahatlıkla tercih edebilirler. Özellikle kadınlar için tasarlanmış kravatlar ve papyonlar, kıyafetlere farklı bir dokunuş katar.
4. Yaratıcı ve Eğlenceli Tarzlar:
Moda, kişisel bir ifade biçimi olduğu için, eğlenceli ve yaratıcı tarzlarda da kravat ve papyon kullanılabilir. Farklı desenler, renkler veya hatta özelleştirilmiş tasarımlar, daha eğlenceli ve dinamik bir hava katabilir. Bir kadın, sadece profesyonellik için değil, aynı zamanda stilini özgürce göstermek için de bu aksesuarları takabilir.
5. Rahatlık ve Kendini İfade Etme:
Bazı kadınlar için kravat ya da papyon takmak, aslında kendilerini rahat ve özgür hissettikleri bir anlama gelir. Moda, aslında kişiyi özgürleştiren bir araçtır ve bir kadının kravat takması, onun sadece dış görünüşünü değil, aynı zamanda içsel özgürlüğünü de simgeler. Kendini rahat hissettiği bir tarzda, kravat ve papyon takmak son derece kişisel bir tercihtir.
Sonuç:
Kadınların kravat ve papyon takması, onların stil ve kişiliklerini ifade etme biçimidir. Yani, kadınların kravat ya da papyon takması gerektiği ya da takmaması gerektiği bir kural yok. Önemli olan, bu tür aksesuarların kişiyle uyumlu, rahat ve kendini ifade etme biçimi olarak kullanılmalarıdır. Sonuçta, herkesin moda anlayışı farklıdır ve herkes, giyimiyle kendi tarzını yaratmalıdır.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Takmasın
Kanka, bence kadınlar kesinlikle kravat ve papyon takmalı! 😎 Bunu sadece maskülenlikle bağdaştırmamak lazım. Moda özgürlük ve kendini ifade etmekle ilgili. Sen nasıl rahat ve şık hissediyorsan, öyle tak! Özellikle farklı kombinlerle kravat veya papyonu kadınsı detaylarla harmanlayınca harika duruyor, hem de tarzını zirveye çıkarıyor. Cesur ol, dene, modada sınır yok! 👔✨ #MertoModası
Papyon takicam
Cevap
16Cevap
Ben 5 yıldızlı otelde garsonluk görevlisinde papyon ve kravat kullanmıştım. İşçiler kullanabilir.
klas ya
Arada bi taksın da sürekli maskülen maskülen takılması itici görünüyor bence
aynen ya itici
Offf çok Seksi olurlar ama he
evet
Takmasınlar lütfen hiç hoş durmuyor
evet
Takmamalı ama fular yakışıyor
evet sanatsal
Doğru dedin
Kravat bazı iş kadınlarına yakışır ancak papyon pek yakışmaz bana göre.
Resmi giyinmesi gerekiyor ise isteğe göre papyon takabilir.
Bazı kıyafetlere çok yakışıyor. Mesela Queen Of Tears de Kim Ji Won çok havalı görünüyordu.
Görevine uygun mesleklerde gerekebilir
Kararsızım..
ben de
İtici
neden
Erkeksi
Yakışmıyor takmayın
takıcaz
Ben erkeksi kadınları sevdiğim için çok yakıştırıyorum
gerek yok bence
okuldayken kravat zorunluydu ahh o günler
Taksınlar kesinlikle.