Kravat erkeklere özgü kalmalı. Kadınların maskülen tarzı giyinmesini sevmiyorum, şahsen ben yakıştıramıyorum. Tabii herkesin kendi bileceği şey ama erkeksi giyime topuklu ayakkabı ve bir büstiyer veya bluzla kadınsı görünmeyi başarabilmeli. Kravat takınca daha da o estetik görünüm kaybolacak. Düşünsene sevgilimle birlikte kravat takıyor muşum, vasat.
@Sosyetic_SheqiiL yani kadınlar daha efemine ve kendine yakışanı giysin mesela benim eş adayım her zaman olmasa da zaman zaman saten kıyafetler giyecek beni o gün deli edecek kışkırtacak
Yine birileri çıkıpta işte aaa kadın erkek eşitliğini savunmuyor, İşte bak şu yobaza vb diye linç edebilir ama kadın ayrı erkek ayrı bunu kabul etseniz de etmeseniz de gerçek budur arkadaşlar ikisi farklı cins ve eşit falan değiller, Yani hukukta sağlıkta insan olarak eşit haklara sahip olmalarından bahsetmiyorum elbette neden bahsettiğimi gayet iyi biliyorsunuz, Adalet kavramını neden bu kadar az duyuyoruz son zamanlarda acaba hep varsa yoksa eşitlik, yahu neden kimse sormuyor bu eşitlik adil mi insanca mı diye, kadınla erkeğin vazifeleri farklı, Amaçları farklı yaşantıları sorumlulukları farklı aile içinde rolleri farklı kimlikleri farklı, cinsleri farklı, bu farklılıklar zaten bizleri güzel ve özel yapan şey, Yoksa kadınla erkek farklı diye biri diğerinden daha önemli ya da üstün demek değil, şu resme bir bakar mısınız Allah aşkına bir erkek büyük şirketleri, ya da önemli konumları temsilen devlet dairelerinde hukuk bürolarında vb böyle giyiniyor, bir kadının böyle giyinmesinin kendisini göstermekten başka ne amacı var? Kapitalizmin bu oyunlarına gelmeyin Allah aşkına ya
Kravatın kadınlara çok yakıştığını düşünüyorum. Tarz ve maskülen bir hava katıyor. Sanırım öncüsü tanıyorum hshd Avril Lavingne olmalı. Zaten kadınların kravatla sorunu olmamalı, lise de bolca takmışlardır. Bu yüzden kravatın sadece erkekler için olduğunu düşünmek saçma. Uzak doğulu kadınlar çok tercih ediyor gözlemlediğim. Hatta anime karakterlere bile yansıyor. Kadınlara ciddi ve otoriter bir hava veriyor ki bence bu hoş bir şey.
Havalı durduğunu söyleyemem ama kadına bence çok yakışıyor. Hem ne var yani? Kadın erkek gibide giyinebilir. Bunda dert edecek bir şey göremiyorum ben. Kravat erkekte beyefendi bir duruş gösteriyor kadında da sevimli. Görüşümü okuyanlara teşekkür ederim.
Gereksiz bir şey değil ama yerine göre takılmalı ve kıyafete göre takılmalı zaten eskiden okul formalarının üstüne hep kravat takarlardı ben hiç takmam ama seviyorum kravatı uygun kıyafete göre takabilirim belki
Bence takım kravatsız olmalı. En azından ben öyle giyerim. Ama çok da severim. Kadın takım elbise giyebiliyor da kravat mı takamayacak? Taksınlar bence gayet cool ayrı bir hava katar. Yeter ki takan kişi iyi kombinlesin. Absürt bir moda sokmasın
Kadın milletinim modası da havası da bitmiyor. Hep masraf, hep masraf 😄 Gravat, klasik bir aksesuar' dır. Bir zahmet ona da el atmasinlar? Moda olsa onlar bizi şeyettirecekler. Iyi öyle bir moda yok tooobe estağfurullah 😱
Kadına yakışmış evet, Erkeklerre bişey kalmadı. Erkekler kıyafeti nerde buluyor onlara çok az kıyafet çeşidi satılıyor , sade erkeklere ait büyük mağzalarda olsa keşke
Hayır ben yakıştırdım maskülen giyim tarzını seven birisi olarak pantolon askılarıda çok yakışıyor kadınlara buna gereksiz demek manasız isteyen istediğini giyer. Kombine göre değişir
Tarihte topuklu ayakkabı asilzade erkeklerin giydiği birşeymiş gel zaman git zaman kadınlara ait bir şey oldu. Gravat içinde aynı sona uğrayabiliriz bu kadınlardan her şey beklenir :D
Hiç beğenmedim. Kadınların kravat takmasına gerek yok zaten giyim seçenekleri yeterince fazla. Modada bir yenilik getirilecekse bu erkeklere yönelik olsun.
Göğüs dekoltesini aşırı saklama mevzusu gibi durmasından sebep kadınlarda sevmem. Epeydir de görmedim kimsede.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkeklerin çoğu bile tercih etmiyor artık kravatı hiçbir estetik görünümü yok bence. Bazı erkek kıyafetleri oluyor güzel onlar herkese yakışabilir de kravat onlardan biri değil maalesef. Saçma o yüzden.
@benbircezveyim ama bu özgürlük değil, zorlama olur. ben sadece isteyen istediğini giyer demek istedim. ben etek veya tayt giymek istemediğime göre sorun yok.
Zaten artık cinsiyet ayrımı diye bisey kalmadı masallah 😂😂 erkekler pembe giyer küpe takar çanta takar. Kadınlar erkeklerin giydiği kıyafetleri giymek ister. Walla gravat da çok sorun olmamasi gerek bence bunca problem arasında haksizmiyim?
Kıyafet kıyafettir bence kravatı hem erkekse giyebilir hem kadında niye erkekle özgür olsun ki şahsen herkes istediğini kiyer istediği şekilde takı takar bunun erkekle kız diye ayırmak saçma olur.
Erkek ya da kadın kıyafeti diye bir şey yok. Bir kadın maskülen de giyebilir feminen de. Erkeklerden daha çok yakışır kadınlara kravat. Kıyafetin ve renklerin cinsiyeti yoktur.
Son zamanlarda daha fazla yükselişe geçen maskülen tarzın bir getirisi aslında. Herkes bunu kullanamaz herkese yakışmaz ama yakışanda da çok güzel durur.