80 milyonun aklındaki tek soru, ilk buluşmaya gri eşofmanla gidilir mi? 😎
Gidilir, ne varmış gri eşofmanda?
Gidilmez, hoş olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
bu grili eşofman muhabbetidir gidiyor nedir bir türlü tam anlayamadığım için, dün bir kız arkadaşa sordum nedir bu diye.. ki kendisi açtı konuyu muhabbet esnasında gri eşofman falan giymez umarım diye... meğerse mesele , erkeğin her şeyinin (!) meydanda olmasıymış.. çok belli oluyormuş o bölge yani... bu açıdan bakarsam, uygun veya hoş değil.. sağa sola bile gitmem gri eşofman alıp da giyip de.. Cem Yılmaz ın dediği gibi, abi ağzımıza sokaydın bu ne yaaa tarzı bir rezalet yaşamaya gerek yok..
Tipik arizona kertenkelesini tarif ediyorum toplaşın millet
ihtiyacınız olan şeyler
1.) 1 tane abbaldas çizgili mizgili şekullu şukullu eşofman takımı
2.) Spor ayakkabı pazar malı
3.) Tesbih ya da zincir
4.) Saç stili yanlar sıfırlanmış üst horoz gibi duran model tabiri caizse yanları al üstü kalsın
SİZDE ARTIK BİR ARİZONE KERTENKELESİ ÜYESİSİNİZ HAYIRLI OLSUN
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
İyi ben de o zaman donla gideyim.
Öncelikle insanın kendisine saygısı olması gerekir diye düşünüyorum.
Karşındaki kişiye olan saygını göstermelisin Buda ilk etapta ilk buluşmaya temiz kıyafetini giyinipp gitmek gerkir.
Tanga giyerek git olur mu ilk buluşma ne de olsa. Kolay gelsin.
Genelde esofmanla takılırım ama ilk buluşmaya gidilmez , buluşacağın kişi ben nasıl geldim şuna bak yataktan kalkmış gelmiş düşüncesine girebilir fakat rahat takılan biriyse seviyorsa konuşarak da çözülebilir.
Cevap
103Cevap
Gidilir elbet neden gidilmesin. İlk buluşmada gerçek “seni” yansıtmalısın. Gri eşofman giymeyi seviyorsan, normalde öyle takılıyorsan, aynen o şekilde git. Zaten kızlar tav oluyor şu gri eşofmana :D ben anlamış değilim henüz ama modası geçmeyecek gibi duruyor.
@Volkan053 fesat değilim 😌
@Volkan053 yioo ben bilmem 🤷♀️
@Volkan053 aydınlatılmak istemiyorum 😒
@Volkan053 öyle beklerken yaşlanır gidersin, karışmam cheerio✌️
Merhaba,
Bence gri değil hiçbir renkteki eşofmanla ilk buluşmaya gidilmez. Ne ilk buluşması bana kalırsa dışarıya bile gri eşofman ile çıkılmamalı saçma olur. Hatta eğer ilk buluşmaya öyle gelse kesin bunun altında farklı bir şey ararım normal değil ki bu. :D
İlk buluşmaya eşofman ile gidilmez. Bu karşı tarafa saygısızlıktır bence. İlişki ilerler kişiler daha spor ve rahat giyinmeye başlar anca öyle gidilir.
Yanıma öyle gelse kendimi değersiz hissederim.
Karşısında ki kişiye saygı duyan erkek ve saygı bekleyen kişi ilk bulusmada eşofman gibi bir kıyafeti hoş bulmaz. Hoş bulanlar ise popüler kültürün altında kalmış kişiliği oturmamış insanlardır.
Nerede nasıl kıyafet giyilmesini bilmek insanın kendini yetiştirdiğinin bir göstergesidir. Ergenlikte olmayan kişiler kesinlikle ilk buluşmada giymemelidir.
Ya açıkçası esofmani evde filan giymek daha mantıklı, bugun pazar malum, esofmani giyen dışarı çıkmış da, çoğunluğu evde yataktan kalkmis gibi bir görüntü olmuş... ilk bulusma filan ciddi yani, daha hoş gorunmek iyi olur.. esofmani zaten giyersin sonra
İlk buluşmaya gri eşofmanla Gidilir tabi, çok güzel mesaj veriyosun gri eşofmanla yani sen benim evimsin. Senin yanında evimdeki gibiyim , senin yanında rahatım güvendeyim mesajı ötürüyosun. Daha ne olsun.
Skdkskdsk aşkolog 😂😂
benim eski manita da her yerde eşofman giyen bir tipti ama ilk buluşmada jean giydi yani ayıp giyilmemeli özenli olunmalı. sonuçta kızlar kaç saat hazırlanıyor
İlk buluşmaya tabii ki gri eşofmanla gidilebilir. Önemli olan yapılan kombin bence. Gei eşofmanın altına adidas superstar ya da nike airforce giyilebilir. Üzerine beyaz bir tişört, onun üzerine de zıt renkte bir sweatshirt günü kurtarır. Havalar soğuksa spor bir mont veya daha sıcaksa kot ceket güzel olacaktır. 🔥
Samimiyete bağlı kişinin tarzı da önemli elbette ama daha rahat şeyleri bir kenara bıraktığında ciddiyeti ve önem verdiğini gösterirsin.
Gittim ama son model lüks bir arabayla 😄 kafamda spor bir şapka vardı ayrıca.. Tepki ne oldu dersen: Bu rahatlığına hayran kaldım dedi hanımefendi 😊
Sanırım araba şart bu durumdayken...
ayy banane giyiminden rahat olsun ab ben onunla hayat paylaşmak için buluşuyom iş buluşşması için değil sonuçta. bi cips, kola yaparız mis gibi parkta oh mis daha ne isticem. jygyhukıj
Ya gri esofman guzel oluyor erkeklerde tamam ama karşıma öyle gelinmesini sevmem yaa hemde ilk buluşmadaa ayıp olur biz kadınlara bizler süslenip geliyoruz saatler karciyoruz bide yapmayın bunu bize
Kimin nerde neyi ne zaman giydigine kimse karışamaz. Giymek istiyorsa giyer. İçinden geldiği gibi olmalıdır insan. Ki karşıdaki kendisine uyup uymadığını anlayabilsin.
Karşı tarafa ne kadar önem verdiğini belirtir senin kıyafetin daha çok Görüşmek istediğin bir insanla vakit geçirmek istediğin diyeyim daha güzel kıyafetler bulabilirsin
Her şey için ilk izlenim çok önemlidir. Bu ne olursa olsun, önem ve değer verdiğini gösterir. Bu yüzden kesinlikle böyle bir şekilde gitmek uygun değildir.
Kızların kırmızı çizgisidir gri eşofman. Gidilir tabi en güzeli hep öyle giyinin bence sjsjs
Mekana bağlı bence ya, kahve içilip konuşulacak salaş bir mekansa neden olmasın benim için bir problem olmaz.
Ne olcak başka sanki boğazda mekana akşam yemeğine gideceksin anasını satayım. Buluşursun cafeye gidersin işte 😀
Yani insanların ekonomik durumuna göre tüketim sektörü oldukça çeşitli biliyorsunuz ki. Ayrıca anne figürü ile alıp veremediğiniz nedir ki p. z. vkliğe soyundunuz?
Anasını satayım derken sana ve ya birinin direk şahsına demiyorum onu. Genel olarak söylenen bişey bunu bile böyle anlayacak kdr israf bi andavalsın işte, anasını satayım derken birisinin annesini satmayı mı düşünüyorum sence bu kdr dalyraksınn
Yetersiz bakiye bir şeyi savunurken nasıl aynı şekilde basırabilirimin somut halisin yemin ediyorum , cinsiyetçi bir küfür ama sen bunu anlamayacak kapasitede bir organizmasın ayrıca yorumumun altında ne işin var la senin g. t lalesi?
Okuduğunu anlamayan andaval sana detaylı açıkladık hala cinsiyetçi küfür falan diyosun. Senin ben o feminazi takılan sarımsak beynini s.. keyim 😂 yorumunun da senin de ayrı ayrı mk ayrıca oldu mu bak şimdi direk küfür ettim sana, şimdi bunu eleştir bilerek isteyerek ettim çünkü. Mk artığı ya uğraştığımız tipe bak kodumun ergen feminazisi seni 😂😂
Yemin ediyorum daha ne dediğinin farkında olmayan bi de buna inanarak savunan d. l israflarısınız. Cahille münakaşaya girmem hadi yaylan.
Sen okuduğunu anlamayan at kafasının tekisin. Seninle harcanan 1 dk ya bile yazık o derece israf artık bi tipsin. Hadi s.. tir git kodumun davarı seni
Kanki s. lak mısın xhsj benim yorumumun altına gelip aptal aptal yorum yazan sensin xhzjs defolup gitmesi gereken sen oluyorsun xhsjsks zeka geriliğini bu kadar belli etmesen mi xhzjz
Bir de yetersizliğini küfrün ardına gizlemen hiç hoş değil abazanlığın ortaya çıkıyor xhzjzk yapma bunu bir beyefendi gibi davran olmadıpın biri gibi davranmak zor olsa gerek ama biraz çaba her zaman iyidir xhzk
Gülüşe bak ahaha mk ergeni artığı ya boşuna demiyorum işte. Mecazi anlamda s.. tir git dememi bile gerçek anlayıp benim yorumum sen git diyo çocuk gibi ahaha. Ya sen ne dalyrrakk bi tipsin yazık senin çevrene, okdr davarsın ki sana ne söyleseler detaylı açıklamak zorundalar beynin yok çünkü yazık 😂 bide ergenuslar gibi appttal apptaal gülüşler yapıyo ahahaha
Ya sen her şeyi mecazi söyle içimizden geç lan bi git ya xhxjs kaldırım taşı bile senden akıllı laflara bak xhxjsk
Yavrum hadi bütün s. laklığını da al git xxjxk
Senin içinden bile geçilmez o derece israf bi tipsin. Emin ol buna hani bi laf var ya 31 olsan çekilmezsin diye heh sen tam osun işte 😂😂
Ne kadar sapık olduğun bak yine belli oldu xjsks egon mu zedelendi ya kıyamam tüh yüz vermedik mi yazık sana 😔
Lan Allahın andavalı sen kimsin bana yüz vereceksin ahaha sana yazılan birisi mi var bak bakayım, yazdığım ilk yorum da hiç senden bişey bekleyen bi yorum var mı? Gizli hesaptan yazan özgüvensiz ezik bi tipsin bide bana yüz vermemişmiş ahahah 😂 dediğim gibi 31 olsan çekilmezsin bu beyinle sen
Hıhı aynen düşük ego ayneen kardeşim
Hadi hadi özgüvensiz israf 😂
Gidilebilir ya neyle kombinlendiği önemli.. Fazla takılmam ben spor giyimi severim bende zaman zaman.. Keyifli günler..
Adam yakışıklıysa her türlü kıyafetle gider. Gri eşofman onda tarz durur. Bazılarına çuval giyse yakışıyor.
İlk buluşmaya değil herhangi bir buluşmaya bile gidilmemeli. Birisi benimle buluşmaya öyle gelse, geldiği gibi geri gider.
Şahsen benim manit ilk buluşmada gri eşofman giyse beni ciddiye almıyor derim.. adı üzerinde ilk buluşma biraz ciddiyet özen ister
Gidilmemeli.. Eşofmanin rengi önemli değil, eşofman olması yeterli.
Giyilir şahsen benim hoşuma giderdi cool duruyor bence
Ben görsele geldim. Orkun çok tatlış yerim onu. Ahmet hem tatlı hem de çok seksi <3... Sorunun cevabı ise: gidilir.
İlk buluşma değil sokakta giyilecek bir kombin onun hariç okul iş hastane resmi işler vs. kesinlikle olamaz
Çok abartmadan çok sadece olmadan. Önemsediğini göster ama onsuz olmayacağını dusundurme. İkisinin arasındaki ince çizgi.
Gidilmez
Griyi geçtim lacivert olsa yine gidilmez doğru düzgün bir jean keten vs pantolonu yok mu da eşofmanla gelecek
Azıcık buluştuğun kişiye saygın olsun. Sorma amacını anladım ama saygın belli edeceğinden büyük değilse anca tek gecelik olursun..
Yatarken giydiğin pijamayı, dışarda hemde ilk buluşmada giyeceksin. Ben kendime yakıştıramıyorum böyle giyinmeyi. Karşımdakine niye böyle bir şey yapayım.
Eline 1 TL verin uzaklaşın durun çok oldu 50 Kuruş çok bile.
Sonra giyer ama ilk buluşmada giymesin yani ozensin bir zahmet
Bence de gidilmez özenli bir şekilde gidilmeliki o kişiye değer verdiğin anlaşılır
hayır, bu karşındakini tınlamamak ve umursamamaktırr
Gri eşofman mı, oo süper sıra bize gelmis
OBJE diyip geçerim
Gri değil hiçbir renk eşofmanla gidilmez. Neden gri renk özellikle vurgulanmış onu da bilmiyorum.
@mrguney01 Ben hiç hoşlanmazdım. O gün kabalık olmasın diye dururdum ama ikinci bri randevu olmazdı herhalde.
Günlük hayatta sürekli eşofman giyen biriyim zaten, ilk de olsa sonda olsa giyilir 😀
Normalde hayır derdim ama bazı erkeklere yakışıyor cidden. Uzun boyluysa özellikle.
Tabi tabi bi boxer bi atlet kaslı bir vücutla ilk tercihi olacaktır
O gün gidilecek ortama bağlı biraz ama gidilir ya çok kasmaya gerek yok bence
Gri değil eşofmanla gidilmez. İlk buluşma için özenli olummalı.
Gidilmez takım elbisede giyilmez daha çok spor tarz giyip buluşmaya gidilebilir
Gidilmez. Ne o pikniğe gider gibi. Ayrıca dışarıda hiç eşofman giymem zaten. Ne gri ne siyah 😂
Ooooooo 🤭 gidilir neden gidilmesin 😅 her şey baştan görülsün, anlaşılsın.
Şort giyseydin. Gidilmez tabi, pantolon, gömlek giyebilirsin
Gidilir diyenler siz dogru o kıyafete uyacak yere naş naş
Gidilmese daha iyi olur ilk buluşma daha özenli olmalı
Gidilir Tabi Gerçek Aşk Dış Görünüşlere Bakmaz
Eğer Görüştüğnüz Aşk, a Dair se
Giyimle insannyargilaniyosa zaten o iliskiden bi cacık olmaz
Eşofmanla gidilmez bence, renk çok da önemli değil.
Git kanka farklılık olur herkes ozenli olmak zorunda mı. d
Spor salonunda falan olucaksa olurda diğer türlü çok basitce düşünülür giyilmez bence
Gri eşofmanı ben markete giderken giymiyorum diyeceklerim bu kadar
Yani gidilir sanırım güzel bir enerji verdikten sonra önemi yok pek
Gidilir rahatlık önemlidir, en azından benim için öyle.
İlk buluşma olduğu için hoş olmazdı ama bu tamamen tarz meselesi.
Bence gidilmemeli. İlk buluşma özeldir. Biraz özenilmeli buluşma için.
İlk buluşmada saçma olur da 2-3 de giyilebilir bence
çok özensiz. çünkü kızlar genelde özenip gider ilk buluşmaya. öyle eşofmanla gelse karşımdaki saygısızlık olarak algılarım.
sıradan bir ilişkiyse gıt ama cıddı ve ileri dönük düşünuyorsan sınıfta kalırsım
Sürekli eşofman giyen ben, gidilir ne varki gri eşofmanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?