+1 yılRengini geçtim bir kızın karşısına eşofmanla çıkılmaz abisi rahatlık değil o saygısızlık. Kaldı ki kızlar da bizim için hiç rahat olmayan 10 cm topuğu giyip bütün gün yürümüyorlar mı? İnsan hoşlandığı kadının karşısına öyle bakkala ekmek almaya gider gibi gitmez. Yanına yakışmaya, onu toplum içinde rencide etmemeye çalışır. E baktığında biz de yanımıza gelen bizi onurlandırsın isteriz, aynı şey.
80 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılReis fırına mı gidiyorsun slsmkekekrkdsk. Olmaz bence
32 Yorumla- +1 yıl
Sksksksjsksjskskkskejskssksk
+1 yılİlk buluşmaya eşofmanla gidecek kadar saygısız mısın heralde ilk ve son buluşma olur.
Tavsiyem güzel bir gömlek ve pantolon buluşmadan önce mutlaka duş ve güzel bir koku
Kendine yoksa da karşındakine saygı ve değer lütfen.45 Yorumla- +1 yıl
Yani insan utanır eşofmanla bakkala mı gidiyosun
- +1 yıl
Umarım kız güzel bi elbise ve topuklu giyer o gün sende yanında utanırsın
- Moda & Stil konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılOff gri eşofman mı
27 Yorumla- +1 yıl
Gidilir. ddddd
- +1 yıl
Bayaaa
- +1 yıl
Eyw. d
- +1 yıl
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılKeko, saygısız, zevksiz ve özensiz biri olduğu çıkarımını yaparım. Bir bahaneyle oradan ayrılır ve bir daha da o kişiyle görüşmem. Şık görünmeli ilk buluşmada. Özensiz ve umursamaz bir insanla işim olmaz. Arkadaşlık dahi yapmam o kadar tembel paspal biriyle.
30 Yorumla
+1 yılPoposu belli oluyorsa tamamdır diyen kıza beni tarif ediyorsun demendeki amaç ne ki? Niye yani bu lakayıklık? Allah korusun cidden sizin gibilerden ya. Valla billa.
41 Yorumla
+1 yılGidilir tabi. Pijama da olur sanırım. Etkileyici olan doğalliktır bence ama yine etkileyicilik olarak Seksi veya kaliteli kıyafetler de işe yarar. Önemli olan iç görünüş diyenler bir noktada ne kadar önemli olduğunun farkında değil.
11 Yorumla
+1 yılOrtama ve kombine göre değişir. Yani karşı tarafla güzel bir mekanda yemek yenecekse bence klasik şıklık olmalı. Ama rahat bir ortamda buluşulacaksa neden olmasın.. Taşımak önemli olan.. 🤘 Keyifli geceler..
11 YorumlaŞöyle diyeyim sana ilk izlenim diye bir şey var ve sen ona iyi bir izlenim bırakmazsam yani bu mesajla benim için özenme iş diye düşünür. Ki aslında haklılar da bir yönden. Sana tavsiyem daha en kötü bir pantolon falan giymen olur kızı önemli hissettirmek daima nonus puan kazandırır
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılEşofmanla gelen adamı ilk dk da şutlarim... Herşeyin bir adabı var...
43 Yorumla- +1 yıl
Yoo sadece dk uzayabilir biraz ama kesin...
İlk buluştuğun kız dikkat ediyorsa giyimine falan bence sende dikkat etmelisin ama rahat bir kızsa böyle gidebilirsin
22 Yorumla
+1 yılErkeklerin yırtık pantolon gitmesinden daha normali bu olur. Neden yırtık pantolon giyesin ki arkadaş? Kadın mısın sen?👾
23 Yorumla- +1 yıl
Tüküreyim böyle işe ben 🤮
+1 yılRahat takılmayı sevdiğini düşünürüm fark etmez istediğini giysin
31 YorumlaRengini mengini pek düşünmem ama eşofmanla, şortla giderim. İsteyen istediği gibi düşünsün, maske takma taraftarı değilim.
33 Yorumlaİlk buluşmaya gri eşofmanla gelicek arkadaşın eline 20 lira sıkıştırır bakkala 2 ekmek bi süt almaya yollardım
29 Yorumla
+1 yılTabii ki hayır, o ne öyle yataktan çıkıp hatrına gelmiş gibi. Rahatlık başka özensizlik başka şey. Özensizliğin bir noktadan sonrası da karşı tarafa saygısızlık olur
50 Yorumla
+1 yılHer an spora hazır gibi. Aşşırı rahat. Biraz ciddiyet lütfen
32 Yorumla- +1 yıl
Hele benim karşıma böyle gelsin varya beni son görüşü olur. İlk buluşma biraz ciddiyet ister tanıştıkça rahat olursun sonradan böyle giyinmende problem olmaz
ilk buluşmada da giyilmez ya biraz özen gösterir insan ☹️
33 Yorumla
+1 yılBiraz özenseydin gardasim, direk dolabi acip giyip cikmissin gibi. Az cok bilirsin önemserler boyle seyleri
12 Yorumla- +1 yıl
Heee pardon, direk atladim bende 😅 ama olmaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsana tavsiyem asla ama asla bu fotoğraftaki giydiğini giymeme sakın kız ilk görüşte etkilenmez tahmin ediyorum rahat giyinen tipsin sen en iyisi bir pantolon (kot veya siyah) bir tişört gömlek giyebilirsin.
12 Yorumla
+1 yılAra sıra keko gibi nike puma eşofman takımı giydiğim doğrudur ee malum bide bağcılarda yaşıyorum ben pek sıkıntı etmem
22 Yorumla- +1 yıl
Parçalarım seni😂😂
+1 yılAşırı yakışmışsa yakıstığını söylerim. Hatta konuşur anlaşırsak ben de giyerim ne var yani. Amma abarttınız gri eşofman olayını.
11 Yorumla
+1 yılBence hoş değil. Bu konuda duyar kasanlara da ayrı sinir oluyorum. Kıyafet ve ilk izlenim onemlidir, eşofmanla ilk buluşmada görmek istemem.
30 Yorumla
+1 yılYok knk sen baksir ile git daha havalı ve cazibeli olur ya Spora mi gidiyon buluşmaya mi
22 Yorumla- +1 yıl
Senden bir sik olmaz knk ister firina git ister simsiyah giyin cenaze törenine git
+1 yılRahatsa hic çekinmeden git bence o kadarda önemli değil kendin ol😒
226 Yorumla- +1 yıl
Sorun değil rahat olmalısın bence 😏
- +1 yıl
Bir şey diyemem ne de olsa senin kararın ve kızlara gore değişir ben çok da önem vermem romantiklik seylerine yani o yüzden
- +1 yıl
Ben odunum diyorum
- +1 yıl
😮🤣🤣🤭
- +1 yıl
Ben kimseye benzemem be koçum
- +1 yıl
Tamam kızmıyorum aslan parçası
- +1 yıl
Çok kullanmam sevgi sözcükleri tanimadiklarima ne diyeyim canım mi diyim geleceğe yatırım yapıyorum 😂bu kelimelerle
- +1 yıl
Yeri geldiğinde oyleyim dır 😉ama tanımadığım özelikle erkeklerle nazik konuşmayı tercih etmiyorum😊
- +1 yıl
Bilmem insanlar nasıl okursa öyle düşünür ve yorumlar😉 bakış açısı meselesi😊
+1 yılinsanlar kıyafetleriyle ağırlanır, karakterleriyle uğurlanır derler. Tercih senin.
23 Yorumla- +1 yıl
ille de sokak da o donla gezecen yani kızın yanında, beraber yürüyüşe mangala giderken giy. sosyal ortamlar için uygun değil. Ben 90's çucuğuyum, babanın yanında bile bunla oturamazsın bana göre.
+1 yılilk buluşma için uygun olmaz onemsenmedigini düşünür kadınlar dikkat eder böyle şeylere
22 Yorumla- +1 yıl
Sende haklısın aslında 😂sevecek olan her türlü sever istemiyorsa takım elbise giysen de boş sen bildiğin gibi yap bro
Olmaz. Saygı denilen bir şey var. Bir insanın bakımlı olması, kıyafetlerine, saçına, başına özen göstermesi karşısındakine ne kadar saygılı olduğunu ve ona ne kadar değer verdiğini gösterir diye düşünüyorum. Yataktan kalkıp salya sümük giden insanın saygısı, gösterdiği özen bellidir zaten..
30 Yorumla
+1 yılkalıbı güzel gri eşofman kesinlikle giyilir karşındaki kız bayılır
11 Yorumla
+1 yılkız gözünün içine bakamaz öyle söyleyeyim dşlfkşldf
13 Yorumla- +1 yıl
sana tavsiyem gri eşofman giyme. Siyah olur, kırmızı olur, sarı olur ama gri olmaz sdfkşssşldfkş
+1 yılBen de giyerim ve giyilmesini de isterim birbirinizin yanında rahat olamiyacaksak 😅
13 Yorumla- +1 yıl
Yapılacaklar listeme ekledim bile 😂
+1 yılGri eşofman işte kimisi yatarken uyurken giyer :QwJSawsa mesaj açık jsjsj
11 Yorumla- +1 yıl
ahahahaha
bence gayet normal rahata düşkündür derim ve desteklerimde
112 YorumlaGiydin diyelim eğer biraz kültürlü görgülüyse o an bittin
11 Yorumla
+1 yılSerseri gibi gidilir. Giyicen deri ceketi yakıcan ortalığı
13 Yorumla- +1 yıl
Dhhsjdjjdjdjd keko mod on demedik knk
+1 yılbuluşacagin da don giyip gelsin yanina pijama ya da
12 Yorumla- +1 yıl
Ahahhaahah aradığım yorum
+1 yılHacı bakkala ekmek almaya gider gibide gitme ilk buluşmaya ama..
11 YorumlaBeni Samimi buluyor demek ki derim hoşuma gider bende sweetshirt giyer giderim djfme
14 Yorumla
+1 yılilişki başlamadan biti... az biraz çiddiyet takım elibeseyle gelsin prensesi almaya
13 Yorumla- +1 yıl
😂😂 susma hakımı kullanıyorum
+1 yılGiyilir kanka eşofman kadar rahatı var mı bea Bende eşofman giyiyorum ful 🌞
11 YorumlaÖnemsemediğini düşünürüm ve soğurum sonra iler ki zamanda olsa neyse de ilk buluşma sonuçta
11 YorumlaBu ne ya hiç beni önemsememiş sanki aylarca sevgiliyiz derdim ve soğuma gelirdi bana
11 YorumlaSevmiyorum saçma ve ciddiyetsiz bulurum ilk se eğer
11 Yorumla
+1 yılSon buluşma olur bir de terlik giysin tam olur ğöeee
11 Yorumla
+1 yılMarkete belki gidilir ama ilki bırak son buluşman olur.
13 Yorumla- +1 yıl
Kot tişört spor ayakkabı giy
Git bi adam gibi kot pantolon giy kardeşim eşofman ne
12 Yorumla
+1 yılgri diye renk belirtmeyi anlayamıyorum bennn rahatsan gidilir de ilk buluşmadaki samimiyete bağlıı rengi geçtimm genel olarakk eşofmanla buluşmaya gidilmez bana göree
20 Yorumla
+1 yılRahatına düşkün diye yorumlarım ama itici gelmez çünkü bende severim eşofman giymeyi...
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilk buluşmaya eşofmanla gidilmez. karşı tarafa saygılı olmak lazım
31 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGidilmez ben istemem öyle gelinmesini kendim de gitmem
11 Yorumla
+1 yıl
şöyle git istersen bro
20 YorumlaO kadar özensiz birisiyle bir daha asla görüşmem 😝 evde bile görmeye tahammülüm yok. İnsan biraz bakar kendine yahu.
20 Yorumlaİlk de esofmanla gitme ciddiye almiyormus gibi gorunebilirisn çünkü kizlar ilk bulusmaya genelde daha ozenli geliyorlar
20 YorumlaYeşil giyse bayılırım gri sevmem
23 YorumlaModa & Stil konusunda 608 cevap paylaştı. Esofmanla ilk gorusmeye gelen biriyle son gorusmem olur o kadar da özensizlik saygisizliktir
40 YorumlaGiymem ya saçmalama düzgün bi pantolon giy hatta varsa bi gomle gerçi sana hangisi yakışır bilemiyorum bazılarına tişört daha iyi oluyr
30 YorumlaGiyilmez bence ciddiyetlik nerde bu rahatlık nerden geliyor derim biraz özen göstermen gerekiyor belki ikinci buluşmada olabilir
10 Yorumla
+1 yılBuluşmaya eşofmanla gitmek ne ya hadi yani 2828. kez buluşman olur Okay pijama ile de gidersin ama ilk bulusma flörtüne verdiğin değeri gösterir bence
10 YorumlaBen gidebilirim ama o öyle gelmesin. Çok ciddiyetsiz. Karşıdaki kişiye önem vermiyormuş gibi yataktan kalkmış gelmiş.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGri eşofman iyidir ama buluşmanın tarzına bağlı sözleşip gidiyorsanız pantolonla gitmek daha uygun ilk buluşma sonuçta. Ama zaten bir yerde karşılaştıysanız yüz yüze ayarladıysanız akşam buluşalım falan diye üzerinde ne varsa onla gidilir.
10 YorumlaKız o ilk buluşma için 7938527923682 saat harcayacak...
Sen sadece gri eşofman ile mi karşına çıkacaksın 🤧🤧
Emeğe saygı lütfen 🤧🤧10 Yorumla
+1 yılNerde buluşuyorsunuz? Atıyorum bi parkta yürüyüş yapacaksanız giyilebilir. Ama bi cafeye falan gidilecekse ki cafeler kapalı, kot pantolon giysen daha hoş olur. Özen göstermek açısından
11 Yorumla
+1 yılBence hayır hic olmasa siyah giyin daha şık olur gri dehe çok ev giyimi bence siyah pantalon ve ya siyah spor eşofman giyin
10 YorumlaBen özenerek giyinmişken, takmış takıştırmışken yanımda gri eşofmanlı birini görmek istemem. Değersiz hissederim
10 Yorumla- Devamını Gör (168)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat