Kızlar göğüslerim 75 b büyük durması için push up sütyen alıcam arkadaşım önerdi kullanan var mı memnun kalan birleşik dolgun görüntü oluşuyor mu normalde destekli sütyen giyiyorum hep ama push up kullanmadım daha önce birleşik duruyor çatal oluyor derseniz sipariş vericem.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Fake olduğun 5 km öteden belli. Push up kullanan var mı nedir ya bu kadar da belli etme dayı
Kimisinin ihtiyacı olmuyor o yüzden söylüyorum. Kullanan tabiki var ama işe yarıyor mu onu sordum sadece ben daha hiç almadım
Yani bitişik görünüyor da büyümesi için masaj onerebilirim bana fayda etti
Tamamen yapışık duruyor mu? Hangi cup kullanıyorsun
Göğüs yapina göre değişir ayrıkligina bağlı c cup canım mesaj atabiliyo musun bana
Göstereyim
seviye 1im ama o yüzden yazamıyorum ekledim
sky ile başlıyor kullanıcı adım yazabilirsen sen yaz canım
Tam Instagram adını yazsana
Bende yazamıyorum xper 1 im
instagram olmaz ya
ne atıcaksın ki
Fake hesab var benim ordan yazcam görüntüsünü aticam kuzum sütyenle nasıl duruyo diye
ordan yazamam işte barşka yerden olur anca
f_sahan21
Nerden yazacan ki
bilmiyorum da ordan olmaz
Kuzum 😄 alt tarafı foto aticaktim sen bilirsin erkek felan değilim yani yazsan görürsün
Kendine iyi bak
şöyle yapsak hikaye atsan 1 dklıgına? zaten yarın 2 seviye olurum herhalde ozaman yazarım artık takipçin yok zaten görmez kimse
erkek olmandan dolayı değil kişisel hesabım oldugu için ben de atarım sorun degıl yanı :)
Hikaye olur mu Allah aşkına utanacak bişey yok instayi verdim istersen yaz sen bilirsin
tamam bekle yazıyorum
ekledim
Görüntü olarak güzel duruyor ama ben rahat edemiyorum ya özellikle sıcak havalarda hiç çekilmiyor
canım görüntüden bahsediyorum istediğim şey o yani. tamamen birleştiriyor mu? bir de hangi bedensin cup olarak
Evet birleştiriyor
hangi cup giyiyorsun?
85b benim ölçüm şu an pusu up kullanmıyorum ama senin ölçünken kullanıyordum daha güzel duruyordu
şu an kullansan herhalde boynunda durur fjdgfdj ya ben çıldırcam cidden senin gibi dursun istiyorum alayım ozaman? olur diyorsun dimi kesin çatal
Aynen al bence kesin olur olmazsa bile sıkıştırıp o görüntüyü verirsin
sıkıştırma derken? internette çorap görmüştüm ondan mı bahsediyorsun
Yok ya şimdi yürürken düşer falan o riske girme fkdlaşhd şey diyorum taktın ya sütyeni çatalına doğru çekersin göğüslerini o görüntü oluşur yani gerçi yapmana bile gerek kalmaz bence yinede aklında bulunsun
ya yaşın kaç baya baya biliyorsun muhtemelen dediklerinş yaptığımda olucak? pentiden mi almıştın push upı
25 yaşındayım penti değilde normal iç çamaşırı satan bi dükkandan almıştım sende öyle bir yerden al bence pentinin eski kalitesi kalmadı artık üç dört yıkamada salıyor kendini direkt topaklanıyor
boy kilonu sorayım bi de aslında eklesem ordan yazsam daha iyi gizli değilsin ama sorun olmaz sanırım?
Evet oluyor
hangi beden giyiyorsun canım bi de çatal görünümü oluyor mu tamamen birleşmesinden bahsediyorum
80 b giyiyorum. Tamamen Birleşik olmuyor ama neredeyse oluyor gibi yani üstüne dar bir şey giyersen olur
Atlet yani
hem olmuyor diyorsun hem oluyor diyorsun anlamadım :) push up giyiyorsun dimi
Bak şimdi baya bir yaklaştırıyor göğüsleri eğer üstüne dar atlet var onu da giydim mi çatal görüntüsü oluyor pushupla
ya şunu bana anlatman lazım eklesem olur anlatsan olur mu ben zayıfım bi de 49 kiloyum kilo alınca da büyür diyorlar ya ayrık kalıyor hep çıldırcam cidden
Bak burdaki gibi oluyor yani tamamen birleşme olmuyor. Ama üstüne dapdar bir atletim var onu giydim mi çatal görüntüsü oluyor. Anlatabildim mi?
Benimkisi bu sütyen değil ama. Örnek olsun diye attım
gelmedi canım attıgın beğenirsen eklerim ordan atarsın
..
Tamam olur
bekliyorum
beğendin mi ya gelmedi