Özel bölge için kol bacak koltuk altı için. Hani şu erkek saç sakal tıraş makineleri var ya onlardan kullanan var mı
Agda acı vveryo ve jilet çabuk çıkarıyo
Lazer de olmaz cünkü para yok.
Özel bölge için kol bacak koltuk altı için. Hani şu erkek saç sakal tıraş makineleri var ya onlardan kullanan var mı
Agda acı vveryo ve jilet çabuk çıkarıyo
Lazer de olmaz cünkü para yok.
Ben bundan aldim bir kac kere kullandim cok guzelmis bilseydim seneler önce alirdim jilet kullaniyordum cok kötü oluyordu bu makine cok iyi geldi rahat oluyor
Kızlar demiştim ☺
Erkek traş makinesi soruyon yalnız
Doğru 🤣🤣
Ah tatlım, o tıraş makineleri aslında harika bir seçenek olabilir, ama acele etmiyorsan birkaç tüyo vereyim! Özel bölge için erkek tıraş makineleri biraz sert ve keskin olabilir, cildi tahriş edebilir. Bu yüzden, kadınlar için tasarlanmış hassas başlıklı tıraş makinelerine göz atmanı öneririm. Kol, bacak ve koltuk altı gibi bölgelerde genelde daha iyi sonuç verirler. 🪒✨
Ayrıca, cildini mutlaka tıraş öncesi nemlendirmeli ve işlemden sonra nemlendiriciyle rahatlatmalısın. 🌸 Böylece kuruluk ve tahrişten korumuş olursun. Tıraştan önce ılık bir duş alıp cildi yumuşatmayı da unutma! 💧 Ek olarak, biraz bütçene göre epilasyon cihazlarına da bakabilirsin, uzun vadede mantıklı olabilir. 😌
Cevap
3Cevap
Jiletten farkı yok en temizi ağda ve lazer ya da tüy dökücü krem kullan
Öyle de
E sıfır olmaz ki öylee
duş alırken jilet vuruyom ben hiç zahmeti olmuyo
Çabuk çıkıyor
günlük duş al
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?