Yani "modern" bakışı da artık biryere kadar diye düşünüyorum. Genç kızlar bu kadını örnek olarak görebilir ve sonumuzu hiç iyi düşünmüyorum. Güzel bir sesi var ama neden bu giyimle dikkat çekmek istiyor anlamıyorum..
Gülşen son konseriyle baya dikkat çekti, siz bu kıyafet hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herkes kendi işine baksa keşke. Herkesin hayatı kendine. Bu konulara din açısından bakanlara da lafım şu ki: Din birtakım oyunu değil. Herkes kendi yaptığından sorumlu. Cehennemde de beraber yanmayacağız. O yüzden işinize bakın. Ha örnek alma işine gelirsek... Bu ülkede neler neler oluyor. Televizyonlarda dizi diye kadına şiddet, kadınlara hayvanlara yapılan eziyetleri izliyorsunuz. Gülşen in SAHNE kıyafetine gelene kadar neler neler oluyo bu ülkede. İki bacak gördüğünüz diye ölmezsiniz korkmayın.
Bunların sanatını vücudu ile ortaya koyuyorsa Müzeyyen Senar falan şarkıcı değil. Bu tür kıyafetler, bana teşhircilik gibi geliyor. Bir şarkıcı, sesi ile müziği ile gündeme gelmeli diye düşünüyorum. Hadi açık da giyersin. Ben de açık biriyim. Ona da laf etmiyorum da bildiğiniz sutyen ve kilotun üstüne atılmış bir dantel var.
Gündemde kalma çabaları. Uzun zamandır yoktu meydanda ve şu an yarı çıplak halde verdiği konserlerle gündem oldu. İstediğini başardı. Ama çok ahlaksızca bedeni ile öne çıkması
Genç kadınların birini örnek alıp ona göre hayatını değiştirmesi, kılık kıyafeti gibi bir durum söz konusu ise bu genç kadınların sorunu. Jennıfer lopez, lady gaga, beyonce bunları yaparken alkış, "hayranınım ladyyy" Gülşen yapınca auvv auvvv. Ne auvvv? Rahatsız olan izlemez, dinlemez.
Eğer konuşuluyorsa demek ki doğru bir şey yapıyor. Sonuçta bu entertainment sektörü insanlara en iyi şekilde kendini pazarlama işi. Miley Cyrus konserinde soyundu bile yani bu ne ki. Sahne performansı diye bir şey var. Ses haricinde görsel olarak seyirciye bir şey sunman gerekir. O yüzden bence işitsel ve görsel olarak gayet iyi.
Sonuçta kendi tercihi ama benim düşünceme ters. Sen müzik yapıyosun sesinle kazanıyosun vücudunu ekstra göstermek hoş değil ve küçük hayranlarına örnek oluyorlar o yüzden daha dikkatli olmalılar
Artık bu Gülşen sorusunu görmekten gına geldi. İstediğini yapsın, eşi karışmıyor, kendisi bir anne oğluşunu düşünmüyor. Her yerde şu resimleri görmekten bıkkınlık geldi sorry. Senin soruna denk geldi benim bu görüşüm de :D
genc kizlar gulsen diye biri bu hayatta olmasiyda da bu tur kiyafetli sarkici.. manken vs gibi kisileri zaten goruyor... Turkiye zaten boyle olmasi icin kuruldu.. yoksa sina da.. yemende.. basra da yenen ingiliz ordusu anadoluda da yenerdi.. o yuzden hersey esyanin tabiatina dogru isler bu dunya da... o yuzden dogal seyler bunlar..
Kadın bildiğin çıplak abi. İç çamaşırı ile konsere çıkmış. Bukadar aşikara gerek var mı vücudun? Anladık ama fitsin, özgüvenin yerinde, kendini beğeniyorsun. Ama sen şarkıcısın. Bu görüntü sesin önüne geçer.
Yo kıskanmıyorum gayet güzel vücudu. Kendine erkeğim ben erkekte vücut önemli degl gbi bse dedinya onu diyorum biz kaslı yakışıklı erkeklere bakıyoruz bakımsızlara degl
kendine yakıştırmış (!) giymiş, yorum yapamam.. ayrıca kimse kimseye örnek olamaz bence..
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Eee tabi sizin için hava hoş. Herkes istediğini giyebilir ama ben bunu bu şekilde görmek zorunda değilim. Yakında millet çıplak dolaşacak sizde dört gözle izlersiniz
maalesef önyargı içindesiniz.. “Ey Ali, elinde olmadan gözüne ilişen bir haram ikinci defa bakma. Zira ilk bakış lehinedir, ama ikinci bakış aleyhinedir.” diye buyuran peygamberimiz varken, göz kapağım benim tesettürümdür, bakmamak da elimdedir..
yakıştırmışın yanındaki ünlem, benim yakıştırmadığım ama insanlar hakkında yorum yapmayı da haddime olmadığını söylemem.. ve hala aynı fikirdeyim, zerre umrumda değil..
Diyelim çoçukların var ve bu kadını heryerede her platform da görüyorlar, şarkılarını dinliyorlar.. Sonra o şekil giyinip Baba bende Gülşen abla gibi giyindim çok hoşuma gitti deyip dışarı çıkarsa ne düşünürsün peki?
anne baba olarak bu giyimin yanlış olduğunu, dinimizin islam olduğunu, doğru giyimin ne olduğunu anlatamıyorsam, zaten boşa geçen yıllar ve babalığım olmuştur demek ki..
benim evleneceğim kadını, böyle bir kadın rahatsız etmez.. çünkü ben böyle ucuz kadınlara bakmam.. ayrıca yakıştırdığı konusunda ünlem işaretiyle kinaye yapmıştım, biraz önce yorumum da belirttiğim gibi..
Gülşen’in 10 yıl önce konserine gittiğimde de buna benzer kostümlerle çıkmıştı. Yeni bir şey değil, hep böyleydi. Yobazlar bunu bu aralar çok dillendirdi sadece
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çıplaklığı özgürlük sananlardan işte şarkılarıyla gündem olmayı tercih etmeleri daha mantıklı geliyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yanılıyorsun sesi artık güzel değil bu yüzden giyinişi ile gündemde kalmaya çalışıyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bütün mesele bu mu gelişmiş ülkelerde gülerler bu konu gündemin basiysa
Sözde kadın hakları savunucuları nerede kadınları işte böyle pazarlıyorlar seks objesi olarak sunuyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neye göre kime göre saygı duyulmalı böyle giyinenlere? Yarın öbür gün çıplak konser vermek genele göre normalleşse ne olacak? Ki konserinde hayat kadını oral yaptırarak konser verenler ortaya çıktı bile ! Saygı falan duymuyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır ztn geçen de gördüm sadece meme ucunu kapatıyor * kapatıyor orayı da görsek şaşırmayız yani ayrıca olmayan şeyi göstermesinin manası Yok küçük memesini küçücük popon açsa ne olur