Sütyenin tarihi çok eski değil. Eski kadınlar hiç giymezdi. Ve çok da garip bir durum değildi aslında. Kadının doğal halidir bu, cinsel bir anlam yüklenmesi saçma olan. Sıkıntı kadında değil erkekte 😉
Şunda bi anlaşalım istersen. Kadının vücudundaki belirli bölgeler doğal olarak erkekte cinsel istek uyandırır. Bunlardan biri de göğüslerdir. Bunu tartışmayalım artık istersen. Erkek doğası diye bir şey var, Amerika kıtasını yeniden keşfetmenin alemi yok ;)
Gereksiz ve yakışmayan bi dekolte Önemli olan oranı buranı saçma sapan açmak değil dekolteyi yerinde dozunda kullanınca şık oluyorsun böyle yapınca çok saçma ve rüküş görünüyor bence
öyle bir dünya yok. insan toplum içinde yaşayan, toplumun parçası olan bir varlık. ben istedim oldu, ya da ben nasıl mutlu hissediyorsam öyle diye bir şey yok. tamam o zaman ben de yaz aylarında boxer giymeyince rahat ediyorum, havadar oluyor, bundan sonra o şekilde çıkayım dışarı veya işe öyle gideyim. nasılsa ben kendimi öyle rahat ve mutlu hissediyorum. Olur mu bu, var mı bir itirazın?
he tabii yok itirazın. sırf sırf saçma sapan düşüncelerinizi haklı çıkarıcam diye abuk sabuk şeyler söylüyorsunuz. insan denen varlık toplumun br parçasıdır. ne giyiminde ne de diğer konularda tümüyle istediği gibi hareket edemez, yok öyle bir dünya!
orası sahne. tercih etmezsen gitmezsin gayet basit. gülşenin yeni yaptığı bir şey değil bu birincisi. ikincisi de erkekler de öyle yapsın dediğin şeyle sıkça karşı karşıya kalıyorum. giyemezsin falan filan diyemezsin. üçüncüsü de göğüsü cinsel organ olarak görmüyorum. erkekler açınca da aynı benim için kadınlar açınca da aynı birinin daha dolgun olması hiçbir şeyi değiştirmiyor gözümde.
o kadar gerçeklikle alakası olmayan şeyler söylüyorsun ki. sahne diye insanlar çırılçıplak çıkıp s.. kişsin o zaman orta yerde. sana boxer giymeden, çıplak çıkıcam sokağa o zaman diyorum, itirazım yok diyorsun. sonra da orası sahne diyorsun. sahne olması orayı toplumun dışında bir yer haline getirmiyor. o zaman penis ve vajina da açıkta olabilir, ne olacak ki sonuçta ikisi de cinsiyeti gösteren doğal organlar. artık cidden çivisini çıkardınız dünyanın, rezillikte üstünüze yok!
bak benim demek istediğim sadece şu. cinsellik organı penis ve vajinadır. benim gözümde erkek de kadın da üstsüz aynıdır. orası o kadının sahnesi ve gülşen yıllardır bunu yapan bir kişi. giden az çok bilir bunu. insanların cinsiyetinin belli olması da çiviyle falan alakalı değildir bana göre. bunları konuşmak yerine tüm canlılara taciz ve tecavüzü konuşmak daha mantıklı.
Cinsellik organı sadece penis ve vajina değildir, öncelikle bunda bir anlaşalım. Bilmiyor olabilirsin, araştır derim. Çünkü cinsellik başka şey üreme başka şeydir. Ona bakarsan erkekten sperm alınıp bir kadının rahmine koyulur ve üreme yine sağlanır. Oysa cinsellik ya da seks bundan çok daha fazlasıdır. Dolayısıyla onu üreme organlarına indirgeyemezsin. Ayrıca da bir kez daha söylüyorum. İnsanın bireysel özgürlüğü ancak başkalarının sınırlarının başladığı yere kadardır. Sen diyemezsin ki "gidenler bunu biliyor, o zaman gitmesinler konserine". O zaman muayenehanesinde alt kısmı çıplak olarak kadın hastalara bakan, işini bu şekilde yapmaktan mutlu ve rahat olan, işinde çok başarılı bir jinekoloğa gidenler de ağızlarını açmasınlar, rahatsız olmasınlar. Adam bu şekilde mutlu ve rahat. Ayrıca da buraya giden kadınlar madem bu doktor işinde çok iyi diye onu tercih ediyorlar, penisini izlemeyi de kabul etsinler o halde.
Görüşlerim, söylediklerim gayet de mantıklı. Sadece sunabilecek ne argümanın ne de bilgin var. O yüzden de saçma deyip işin içinden çıkıyorsun. Bütün mesele şu, sen bir insanın her istediğini yapabileceğini, tamamen istediği şekilde yaşayabileceğini düşünüyorsun, ben ise bunun olmadığını, olamayacağına, doğaya aykırı olduğunu söylüyorum. Ama tabii benimkini kabul etmek yerine, senin söylediğine inanmak eşsiz bir kolaylık ve rahatlık sunuyor sana ve senin kafanla yaşayanlara. O yüzden de işinize gelmiyor.
kişisel görüş tartışmasında argüman olmaz. herkesin doğruları farklıdır. benim kafam ve benim kafamla yaşayanlara mı? burada bir profilden nasıl yaşadığımı tahmin etmeniz mümkün değil. meşgul olduğum için ve daha önceden insanların düşüncelerini münazara yaparak değil kendisinin görüp geçirmesiyle değiştiğine inandığım için uzatmak tercihim değil.
Kişisel görüş tartışması diye ayrı bir tartışma yoktur. Çünkü görüşlerimiz inancımızdan, kültürümüzden, ahlâk anlayışımızdan bağımsız olmadığı gibi, doğadan, realiteden ve toplumdan da ayrı değildir. Kimse bu saydıklarımdan bağımsız olarak bir fikir ortaya koyamaz. O yüzden de argümansız bir tartışma modeli olmaz. Bence savunduğun görüş inancın, ahlâk anlayışın, topluma bakış açın ve dünya görüşüne dair önemli bir izlenim veriyor. Dolayısıyla nasıl bir sosyal hayattan yana olduğunu anlatıyor. Burada sana ait olan tek tercih, bu tartışmayı devam edip ettirmemendir. Onun dışında söylediğin şeyler bilgi eksikliği taşıdığı ve hiçbir argümana yaslanmadığı için boş laftır sadece.
önyargılısınız hayatım hakkında da hiçbir fikriniz yok bir fikri desteklemek uygulamak anlamına gelmez. herkesin inancı ve dini farklıyken bu konularda toplumda bir bütünlük oluşturulabileceğine inanmıyorum çünkü mantıksız. iyi günler.
En İyi Cevaplar