Şimdi şöyle bir şey... Bakınız biz maalesef kültürümüzün dışına çıkıyoruz... Türk kadının yeri çok özeldir.. yani çarşaf da giyin kesşnle diyemeyiz. Ama kültürlü ve ahlaklı giyim tarzı bizim Türk kızlarımızın ve kadınlarının en sayğın kültür örneğidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence çok çekici değil sadece cesur. Ve bir "ses sanatçısı" değil sadece "şarkıcı" benim gözümde. Sanatçı sesini sergiler vücudu ile prim yapıp gündem olmaya çalışmaz. Gülşen ve bu tip "şarkıcılar" vücudu ile ön plana çıkıp kendini "sanatçı" sanıyor. Hadi yeni nesil şarkıcılar vücudu ile piyasa yapmaya çalışıyor da sen tecrübelisin sesin de kötü değildi niye bu hallere düştün bu kadar onu anlayamıyorum sadece. Neyse kendi fikrimdi sadece.
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılBu iğrençliktir cesur ceserat işi değil zaten bunar ve böyleleri yüzünden bunu destekleyenler yüznden bu haldeyiz işte her türlü pislik mevcut ondan sonra niye şu bu oluyor sen doğru durmazsan başına her şey gelir gelmeye de devam eder
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 730 cevap paylaştı.
s +1 yılZayıf olmak güzel fizik demek değildir. Bu kadar açıklık ama hitap etmiyor ama kendi seviyor ki giyiyor. Bana göre elbise çekici de değil güzel de ama kendi tercihi
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
- Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılPembe yakışıyor
Transparan seviyor
Saçlarının koyu hali daha iyidi ya40 Yorumla - Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı.
u +1 yılAşırı çekici ve güzel, cesur bir kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNaptı poposuna dolgu yaptıran açyo yaş gidince şeytanı bol olyo bunların maalesef halbuki düzgün kıyafet daha cok asil duruyor kendini rezil ediyor resmen insan duracağı yeri bilmeli sahnedekiler vucut görmeye geldi ses yok der gibi direk'te koyun aleynayla kaysınlar ikisi birbirini şakşakcısı
34 Yorumla- +1 yıl
aleyna daha beter
Cevap sahibi+1 yılAleyna normal değil zaten şöhret sarhoşu çoğu saçmalıyor azdıkca azıyorlar ki kaybedenlerden olsunlar die nefsleri oynuyor onlarla kukla gibi
- +1 yıl
👍👍😉
- +1 yıl
aynen öyle
Moda & Stil konusunda 543 cevap paylaştı. Sahneye çıplak çıkmış..
Ben ortada herhangi bir elbise göremedim.
bikininin üstüne file detayını çekip sahneye çıkmış.
Hiç özenilmiş ve sahne için tasarlanmış emek verilmiş bir sahne kostümü değil..
Oldukça basit bir görüntü çıkmış ortaya
Kötü değil ama, fazla transparan bence20 Yorumla
+1 yılKilodu ve sütyeni gözüküyor nesi çekici gerçekten çekici olsa derim ki evet gerçekten çekici o pembe tüllü şey olmasa elbise olduğunu anlamicaz Denize girmeye gitse mayo niyetine kabul ederiz ama konserde bu olmaz. Olaya dinimizi alet etmek istemiyorum Ama gerçekten çok kötü gözüküyor ya çok zevksiz bana göre
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılKadın iskelet sistemimizin olduğunun net kanıtı bence.
Güzel olmadığı gibi artık sesi ve şarkılarıyla da gündeme gelemediği için sürekli bu tarz hareketler ile gündeme gelmeye çalışıyor ve tabiki bu şahısı paylaşanlar sayesinde de ilgi çekip cebini biraz daha dolduruyor.
Umuyorum ki bir gün film, dizi ve müzik sektöründe bir yerlere gelecek olan kişiler hakkaniyet göz önüne alınıp tipe, açılıp saçılmaya vb etkilere bakılmadan yeteneğine göre bir yerlere gelirler.11 Yorumla
+1 yılGüzellik göreceli bi kavram fakat kendini soyana sen cesursun demek a. ptallıktan başka bir şey değil. Bu ne s. okuk bir mantık
48 Yorumla- +1 yıl
amma terbiyesiz bir kadınsın, bir kadına böyle konuşup yazmak hiç yakışıyor mu
- +1 yıl
Öncelikle konuşmanız çok kaba, ve son olarak evet cesarettir
- +1 yıl
@serdarcihan5 bir kadına mı? Ne saçma sapan bir kalıp bu. S. iktir git şurdan
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever seni hiç ilgilendirmez. Cesur falan değil senin işine geldiği için böyle diyorsun.
- +1 yıl
Benim yorumumda seni ilgilendirmez, ahlak bekçiliği yapmak size kalmadı, kadınlar bile karışmıyor sana ne oluyor ki? gayette cesur ayrıca madem sevmiyorsun bakmazsın olur biter
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever sen ne s. alak adamsın ya. Benim görüşüme yorum yapmak sana mı kaldı o zaman? Kadınlardan da hoşlanmayan var. Hoşuma gitmeyen şeyi belirtmek de benim özgürlüğüm. Soru açmasaymış o zaman. S. iktir git cahilliğinle kal
- +1 yıl
Neyse senin gibi haddini bilmeyen birine cevap vermeye değmez şikayet ediyorum şimdi umarım bu sen biraz akıllandırır ergenlerin hesap açması kötü bir durum.. yazık sadece
- +1 yıl
@Barış_LonelyForever umrumda değil-sin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tatilde beach clubda böyle giyiniyorum Gülsen galiba Sahnesle Beach Clubu karistiriyor
33 Yorumla- +1 yıl
hahah sahilde bile açık bu
Cevap sahibi+1 yılBeach Club yazdimmm
- +1 yıl
evet anladım
+1 yılHayır değil fakat senin gibi sapıklardan prim kastığı kesin. Geçen günlerde makyajsız ve sıradan kıyafetle fotoları çıkmıştı. Onlara bir göz atsana seksi miymiş 🤠
30 Yorumla
+1 yılTedavi görmesi gerekiyor. Yer yüzünün en değerli ve güzel varlığı kadınları anlamakta güçlük çekiyorum ya Allah sizi öyle güzel yaratmış ki erkekler sizin peşinizde pervane olurken siz vitrine et koyan kasap gibi çarşı pazarda geziyorsunuz
10 Yorumla
+1 yılBen bir elbise görmedim iç çamaşırıyla çıkmış sjjsjdkkd
20 YorumlaKadın da burdan prim kasıp kazanıyor napsin başka göstereceği bir şey yok.
20 Yorumlagulsenin hicbir sarkisini bilmem ve dinlemem
ama cesur tarziyla sahnelere cikip seyirciye islik caldirmasi takdire sayandir
gulsen bir ses degil, performans sanatcisidir
dolayisiyla goze de hitap etmeye calisir
cok begendim04 Yorumla
+1 yılYunan'a mitoloji sinde Yunanların arayıp da bulamadığı tipik kadına denir Gülşen diye onlar da bilir siniz Hani çıplak fotoğraf çektirmek ya da heykel yaptırmak bir sanattır Gülşen de tam bu sanata uygun bir kadın
00 Yorumla
+1 yılBu kadının reklamını yapan bireylerin ıq seviyesinde ciddi sıkıntılar olduğunu düşünüyorum
50 Yorumlaİsteyen istediğini giysin buna zerre lafım yok. Şarkıcılık birazda şovdur ama gazino clupta çıkıyorsan bu kadarına gerek var mı bilemedim. Bknz. Jlö madonna beyonce. Bunlar da çok cesur giyiyor ama arkada ki background çok büyük. 😃
00 YorumlaYa knk hep böyle çarşaf çarşaf foto mu koyuyosun sorularına? Ulan Google görsellere mi girdim nereye geldim belli değil. Böyleysen yaz da engelliiyim cnım ya da sen engelle
02 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya istemiyorsan bakma
+1 yılBencee aşırı seksi bir hatun sadece göze de hitap etmiyor mükemmel bir sesi de var aynı zamanda ben çok beğeniyorum. Millet ahlak bekçisi kesilmiş amaa kardeşim hu kadın hep böyleydi açın bakın sarışınım klibine.
30 Yorumla
+1 yılAhahahaa bir erkeğe göre tabiki çekici Seksi mükemmel hatta süper ötesi şaşırmadım 💁
10 Yorumla
+1 yılÇıplak a q bırak da çekici olsun. Bir de yaşlanmış bitmiş bu kadar artık eskisi gibi değil yani insanın penisi tam kalkacakken bir irkilme geliyor ve yuvasına gidiyor geri vaz geçiyor.
10 YorumlaBen bir cesurluk göremedim. Yaz gelince plajda zaten böyle giyiniyoruz. Bunun cesurluk ile bir ilgisi yok bence. Zaten sahnede böyle şeyler giyilmez. Kadın kendini plajda sanıyor heralde
10 Yorumla
+1 yılÇıplaklık ne zamandan beri cesaret oldu ben bunu anlayamıyorum. Çıplak kadın görmekten öğğ geldi artık. Bir sanatçı kadın veya erkek sesiyle gündeme gelmeli bence... Hoş bir görüntü değil bence.
10 Yorumla
+1 yılTahta kurusu popon başını açarak kendisini seksi sanma derdinde.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 777 cevap paylaştı. Adı gülşen değil de
Gülben olsa stripiz klübü derdim10 Yorumla
+1 yılTövbe de ya bewolef çarpar tövbe de yav megan fox çarpar
10 YorumlaHiç sevmiyorum boş kişiler ünlü oluyor yabancılarda giyiyor evet ama onlarda show var ses var güzel şarkı var sırf böyle çıkan biri Türkiye'de de giyiniş hep gündem olduğu için iyi prim alıyor
01 Yorumla
+1 yılElbisede sorun yokta son zamanlarda bu imajı şarkılarının düşük kalitesi sanatının sesinin onune geçmeyi başardı. Mirkelam şarkısını katlettikleri sonra çok soğudum
00 YorumlaBen Shakira ve Jennifer Lopez'in birlikte sahne aldığı şovu izledikten sonra bizimkilerin kıyafetle öne çıkmalarını ve sahne şovlarının daha geride kalmasını sevmiyorum.
02 Yorumla
+1 yılSoruyu biraz değiştireyim, bikini giyip üstüne tül geçirmekle farkı ne?
Sahilde bikiniyle gezerken sorun yok ama konsere veya harici bir yere giyince neden problem.00 Yorumla
+1 yılHe He çok çekici aklet kilot donkişot kabak çekirdeği gibi açılmış. Kadınlarda dekolteninde transparanında bir onuru gururu var. Gülşen hem ruhsatsız giriş yapmış hemde sonradan görme şimşekleri üzerine çekmeyi başaran kadınların bayrağını elinde sallıyor adeta 😝
00 Yorumla
+1 yılBalık ağına takılmış eskort gibi..
51 Yorumla- +1 yıl
hahaha
+1 yılelbise? yakında iç çamaşırı giymeden çıkacak ablamız... şaka maka iyice iğrençleşmeye başladı bu durum
11 Yorumla- +1 yıl
Giymeden çıksınlar artık cidden kıyafet kalmadı zaten giyecek.
- Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılBaya haber konusu oluyor ama isteyen istediginide giyebilir guzel olmus belli ki konserden sonra plaja gidecek ya da plajdan geldi yani 😂
10 Yorumla Elbise hayat güzel ancak dışarıda giyecek gibi değil ben bu elbiseden bulur alır eşim olacak kişiye kendi evimizde giydiririm
12 Yorumla
+1 yılKadının fiziğine laf eden pacozlar nasıl acaba çok merak ediyorum. Kesin balina gibiler kendilerini avutuyolar. Taş gibi gerçekten çok seksi
10 YorumlaArtık hayatın her alanında kadınlar bu kadar açık giyiniyor. Meme, göbek, kalça görmekten bıktım. Gülşen in sahne kostümü yaptığı iş için normal, ama cekici gelmedi bana.
00 Yorumla
+1 yıl:) yani bu elbise degilki. Bikininin üstüne balık ağı giymiş. Yani vücudu güzel yaşına göre fakat kıyafet cık olmamış.
00 Yorumla
+1 yılCesur ve seksi olduğu doğru ama kıyafet seçimini beğenmedim plajda bikini üzerine giyilmiş transparan pareodan farksız
00 YorumlaYeni nesil
Madonna işte
Gülşen ve Hande Yener
Gülşen daha seksi kıyafet giyiyor orası ayrı
🔥👄🔥😈🔥👅01 YorumlaGülşen e çok yakıştığı doğru kadını çok beğeniyorum ama bu üzerindekiler sahneye uygun değil gereksiz fazla yani
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Bildiğin sahil kenarında giydiği bikiniyle çıkmış sahneye fjf
10 Yorumla
+1 yılCesur olduğu kesin de kesinlikle seksi değil, bu ne kız gurusu gibi bir şey...
01 Yorumla- +1 yıl
bence seksi kadın
+1 yılÇekici olucam diye saçmalayan bir tip ki seksi bulduğum bir kadında değil
10 Yorumla
+1 yılElbise mi giymiş? 😳 Birileri çıkıp kral çıplak demeliymiş 😲…
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşta beğensem de beğenmesem de destekliyordum ama pr olduğunu öğrendiğimden beri rahatsız oluyorum iyice. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyip kendini linç ettirmesi hoş değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞarkılarına sesine diyecek lafım yok severek dinlerim açık giyinebilir buna da lafım yok ama suanki giydiğinin elbiseyle alakası yok. Deniz kenarında bir yerde sahne verir bu uygun olabilir ancak sahne icin uygun değil. Eskiden giydikleri elbiseydi ama su an giydigi elbise değil.
10 YorumlaBen beğenemiyorum bu kadını ya😅 ama bizim türkler yoklukta ve abaza olduğu için beğenirler kdksksks
11 Yorumla- +1 yıl
Abazalar icin giymis zaten ya da soyunmusmu demeliyim
+1 yılgerçekten çok üzücü şu haline bak müzikle kör olmuş kulakları 440 hz frekansta mi yapıyor müziği
10 Yorumla
+1 yılBu kadını hiç sevemedim
23 Yorumla- +1 yıl
neden
- +1 yıl
Ben buna cesurluk demiyorum saçma sapan vücudunu sergiliyo biraz daha usturuplu olsa daha çok yakışacak
- +1 yıl
evet bu konuda haklısın zaten çıplaklık değil de biraz açık olması daha hoş
+1 yılZehra Güneş i tanıdıktan sonra bir daha başka bir kadına çekici diyemem 😋😋
02 Yorumla- +1 yıl
Hastasıyım onun güzelliğinin
+1 yılHiç g. t görmediniz dimi ne merakmış millet g. t görmeye
00 YorumlaHiç de cekici değil, soyunmak, çıplaklık ne zaman çekici olmuş ki
00 YorumlaBence çok itici sürekli bir transparan elbise giymesi mide bulandırıyor gerçekten. Anladık okeyyy
00 YorumlaGuzel olmus ama cok da abartilcak bir kiyafet degil
00 YorumlaElini atsan kemik ikiside berbat, karı dediğin etli butlu olur abartısız tabiyki
08 Yorumla- +1 yıl
Kadın dediğin ince belli olur balık etli kadınlar bence kendine bakmıyordur
- +1 yıl
Takma boylelerini erkektir buda ajajs
- +1 yıl
Benim bahsettiğim spor yapmayıp göbekli gezen kızlar. Ben kendimi asla iyi hissetmem ne olursa olsun çalışır düzeltirdim.
+1 yılElbise miymiş bu ben tül perdesi olarak kullanmam çok kapalı biraz daha açığı yokuymuş acaba 🤔
00 Yorumla
+1 yılÜzerinde elbise felan göremiyorum ben hangi akıllı bir insan bunu beğenebilir ki
04 Yorumla- +1 yıl
Bende göremiyorum
- +1 yıl
Aynı gözle bakıyoruz demek ki 😊
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
😇😊
+1 yılBu kadına ne oldu hiç anlayamadım. Çıplaklık konusunda son sürat gidiyor.
00 YorumlaDegil tek numarasi kapali bir mekanda boyle takilan tek kisi olmasi. Internet kafede kiz olmasi gibi
00 Yorumla
+1 yılEvet aynı Twist ile yaptıkları iş birliğine ait bir parça. Trendyol da vs satışta
00 Yorumla- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat