AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
524Cevap
Evet nedense ayni kisiler yabanci kadinlara fazla karismaz.
ama onlar yatan sermaye 😂😂😂
@omeryildirim1907 onlarla evlenede var. Ayrica hic komik deg yabanci arkadaslarim var benim.
yabanci kadınları ortaya atan sensin kaşındin yapacak bisi yok 😂😂😂
@omeryildirim1907 dogru duzgun konus pus abaza birde mesaj atmis. Hem taktan bahset hemde masumu oyna.
*yataktan
kimsenin kiyaferine karisamam kimse de bana karismasin
Manitamın dekolte gıyecek hali olmadıgı için gıydıgı seyde uyumsuzluk gorursem fıkrımı soylerim
Karışmam. Karışacağım gibi giyiniyorsa zaten eşim ya da sevgilim olamaz.
Fazla abartısız kıyafetlerse o kadar karışmam ama dozunu aşmaya başlarsa müdahale ederim :D
Ben karışırım
Ben yanında değilsem güzel kıyafetler giymeyecek
Kıskanırım 😍
Karışırım 😄 ağrı dağının bile etek boyuna bile karışırım
Kendine yakisani giysin duzgun degilse karisirim ama
Benim sevdiğime kimse bakmamalı yediremem kendime bellide bu yüzden evlenemeden
yok desem yalan söylemş olurum zaman zaman karışıyorum kıskanırım yani zati seven insan kıskanır
kıskandıgım için birazda beni dinlesin sevgilisiyim sonucta dimi yani
benimki diyor ki sırf kıskandığı için değilmiş.sözünü dinlemeliymişim hoşuna gitmiyomuş (halbuki çok açık da giymem) saygısını kazanırmışım
biraz benim gibi olsa sen kendin sorarsın sunu giyiyim mi diye sahsen anlatabildim mi?
giyeyim mi diyorum hayır diyo sonra yasakk değil karışmıyorum kendin bilirsin diyo.ama giyince o gün burnumdan getiriyo :D
:D bir ara bende yasak koymustum dinlememişti beni bende yasak flan degil karısmıyorum istedigini giy dedim sonra bir baktım her giyceginde bana sorar oldu karısmıyorum yasak kalktı istedigini giy diyorum olsun ben sorcam sevgilim degilmisin diyo öyle öyle devam etti simdi benden izinsiz istedigi bisey giymez :D
:D ben öyle her zaman giymem etek falan da ama çok tavır alıyo ya.her zaman giymediğin sürece sorun yok dedi etek giydim aradan 2 hafta geçti nerdeyse yine laf etti.bende her zaman giymiyorum ki dedim o da hee daha 2 hafta önce giydin dedi :D kıskanıyo bencede diyemiyo öyle
kıskanıyo zarar gelmez ondan :) kaybetme korkusu var heralde baskasına kptırırım flan die :)
olabilir erkeklerlede konuşmamı istemiyo :D aslında hoşumada gidiyo ama ben böyle şeylere pek gelemem
alısmalısın daha beteride var ben gibi mesela :D kova burcumu sevgilin
tam üstüne bastın arkadaşım nerden anladın :D
bende kova burcuym da ondan kova burcu aşırı kıskanç olur :)
baya tavır yapıyo laf ediyo.bunalırım ben ama seviyorum da napcan mecbur ortasını bulucaz inş :D
yok yok alısırsın benimkide ole diyodu zamanında sen kesin ikizler burcusun :D
yok boğa burcuyum:D
güzel bir ikilisiniz aynı biz gibi sen fazla takıntı yapma oda bir müddet sonra kendini salıvercektir
düsünsene bir ben gözlerine sürme sürmeyi bile yasaklamıştım :D
yok artıkın :D sende abartmışsın olayı ama :D
ama cok yakısmıs kıskandım napıyım hemen baskası görmesin diye sildiridim sürmesini :)
:DD benimki kıskanıyorum ama asıl konu sözümü dinlemiyosun beni anlamıyosun kural yok ama ben sevmiyorum giymeni istemiyorum saygım artar giymezsen diyo :D bal gibide kıskanıyo işte
yani belli etmemeye clışmış :)
Kızarım döverim sonra ustune bide çatır cutur... öperim aşkımı Evde gelsin çıplak olsun ona lafin yok :D
Ben açık açık ilişkiye başlamadan önce direk söylerim. Bu tarz şeylere alerjim var kabul ediyorsan amenna birlikte bir yola çıkalım.
Karışırım.
karışmam tabi
kıyafete karışmak demek
"Sen gerizekalısın , sen giyinmeyi bilmiosun , benim dediğimi giy" demektir
Ben bir geziekalı ile çıkmam..
Misal yemege gitceksiniz o ortama göre daha açık giyindi düşündüğün yere göre bu onu direk gerizekalı mi yapiyo
Etrafına bakar , bir daha böyle yapmayacağını anlar , kendini toplar. Yemeğimizi yer kalkarız
Aynı hatayı yeniden yapıyorsa eğer
Dikkat çekmek istiyordur.
Gözlemcisin o zaman sen. Güzel onu o gibi tanımak istiyorsun.
Gözlemciyim evet , benim için karşımdakinin her haraketi , her mimiği önemlidir.
Teşekkür ederim. Güzel cevaplardı. Bencede öyle olmalı
:)) Güzel soruya
Güzel cevap
Teşekkürler bayım :)
Hayir neden her insan kendisi tarzi kabul etmeli saygi duymali
kısıtlamam
CHP'li ise soyunabilir. Çıplak gezebilir
Akp li ise kapatacak mısın😂. 👏
Farketmez hepsi çıplak gezebilir. Kendisine kalmış
Kesinlikle karışmıyorum gencken istedigi gibi giyilebilmeli
Soğuk havada ince giyinmesini istemem sadece kazak vs giyinmesini isterim. Bu kadar
Muhtemelen o nasıl giyineceğini bilir, çok aşırıya kaçmadıysa karışmam.
Yavsiye verebilirim, oda sadece tavsiyede bulunabilir
Karışmam karısirsam kendi olmasından vaz geçirmiş olurum
Karismam. Karismak kadar da sacmalik yok cocukla mi evleniyorum ben.
Karisiyorum cunku disardaki insanlar gozune sahip cikamiyorlar bu durumda hosuma gitmiyor.
Aşırıya kaçsın istemem. Diğer türlü sıkıntı yok dilediğini giyebilir.
Bu ülkede herkes futbolcu herkes modacı karışırım tabi hahaha
karışmayı diretmek olarak yapmam sadece fikrimi söylerim ister yapar ister yapmaz ona kalmış bişey
Yapmazsa ne olur peki?
kendisi bilir sadece bir dahaki sefer fikrimide söylemem
Karışırım. Gömleğinin düğmeleri açık olsa dağıtırım orayı konuşmam. Renkli pantolon giyemez.
Gel alnindan öpcem 😏
Buyur canım :D
😘 :)
Karışırım. Daha güzel giydirmeye çalışırım. Ayrıca beni de temsil eden bir kişi çünkü.
Aynen öyle teşekkürler
Rica ederim :)
Karışıyor) bazen biraz açık kıyafetleri begenıyorum onlara da ıç çekiyorum artık:)
Çekcen yapcak bisi yok :)
sen karisiyormusun
Karışıyorum tabi:D karışacak birşeyi yok ki askimin, zevkli de giyiniyor e daha ne olsun bazı erkekler gibi dapdar pantolon yakası açık tişörtler de giymiyor e bana da karışacak birşey kalmıyor :)
Allah mesut etsin :)
Karışacak seviyeye getirmez yaşadığı ülkenin farkindaysa beraber olduğum insan.
Çok genel kavram bu izmirdeyse kısa ya da dekolte giyiliyor. Oda bunu öne sürse yani onlar giyiyor ben neden giymeyim derse ne dersin?
İzmir'de yaşamak istiyorum bu yüzden zaten mini etekle gezmesini isterim eşimin herkesin begenmesini isterim :)
Mmm farklı bakış açısı saygı duyarim
Dügün zamanlari hariç çok açik giymesine karişirdim heralde :)
Mantıklı😉
Evet,başkalarının bakmasından rahatsız olacağım için karışırım.
ben sevgilimin kine karısıyorum.. genelde kısa açık şeçik giyinmelerinden dolayı kıskanma dan dolayı..
Umarım yakin zamanda çok kiskandirmaz düzeye gelir :)
gelmezse kendi bilir:D benim kaybedeceğim pek birşey yok kendi kaybeder
Aa yani yani :)
bu işler böyle.. alıştım birini gönderim yenisinin gelmesine.. 3 değilde 5. ci sevgilim gelir.. biliyor bunu.. :D kıskandıracam diye elinde ki kuşu ucuran kızlar nedir sence? :D
Yok ben 3 ü 5 i olani almam zaten :)
sen nerden bileceksin kaçıncı sevgilisi oldugunu ki :DDD
E biliyo bunu demişsin ordan :)
eskisi bilir ama yenisi bilmez ki... şimdiki 3 . cü. ama kendini ilk sanıyorr :))
Cakall :))
öyle deme kıyılır bak sana:) ne var ki bunda kendini ilk sanması onu çok mutlu ediyor bir kız için :)) kızlar biy melekdiy :D
kimsenin bişeyine karışmam
benim uslubumda olanı seçerim
kendime
Abartmadığı sürece karışmam.
kıskançlıktan dolayı kızla alışverişe çıktım lan bütün dolabını yeniledik istediğini giyip çıkıyor nasılsa kapalı :)
hahah oda güzel :D
Karışmamı gerektiren biriyle olmam...
Hiç olmadı ki karışsın
İnşallah bir gün olur
Nasip
Çok değil mutlu olsunda.
karışmamı gerektirecek şeyler giyiyorsa karışırım
Benim eşim be giyeceğini bilir karışmam
Olumlu yönde karışılır
Yok artık izin mi alıcaz giyinirken 😂😂😂😂
İzin değil de başkaları bakmaları rahatsız olamaz mısın? Mesela
Sevgilime baskalari bakarsa mi olmam gururlanırım daha çok siz bakarsiniz ama o benim sevgilim derim icimden
Hayır sevgilini değil de sana bakarlarsa sevgilin kızarsa?
Kızarsa derken?
Neye kızıcak be o zaman ben sokağa çıkmıyim çarsaf giyene bile bakiyolar napcaz tatlım kizma lüksü yok bir kere gurur duysun o da
Yerinde ben olsam seni kızardım;)
İyi ki yoksun
Hahahah 🤪
Şaka yapıyorum Karşılıklı takip etsek olmaz mı? 🤨
sonuçta benim kadınım olacak. karışırım ama baskı yapmam.
Sevgilim kapalı olmalı benim gördüğüm yerleri başkası gormemeli ulan
Aferin ulenn 😂
ne yapacağını bilir o. üstüne düşersen daha çok hataya düşersin.
Evet sevgilim sevdigim insandir ve benim ozelimdir karisirim
kızlar da içten içe karışmamızı isterler ama kadınlık gururu yüzünden karışmasın isteriz derler :D
Nerede ne giymesini bilen kızlarla sevgili oldum hep, karışmadım o yüzden..
Karışırız çünkü boynuzlar bir yere ilişmesin diye :)
Yok ya her karisilan kadin aldatmaz yani :)
Normalde karışmam. Ama fazla dekolte veya çok kısa etek gibi uç noktalardan giyinirse karışırım
bir yere kadar diyosun teşekkür ederim
Karışmam , sevgilim olduysa nasıl giyinmesi gerektiğini bilir zaten dicem ama inanmayın karisirim 😃
karışırdım evet çok kavga ettik bu yüzden süreki göbeği açık
arada da göğüs dekolteli giyerdi
Öyle yapıyorsan ayrıl bırak anlaşamazsınız Yahu çok açık giymek başka erkekler bakıyor
düzeltmeye başlamıştık ama ayrıldık
Karışmam miletin hormonlarına göre mi hareket edeceğiz
Gavatlik bu
Senin ki de geri kafalılık
Millet azıyor diye eşini neden kısıtlıyorsun güzel kardeşim misin sevgili mi?
Kadın satıcısı mısıb
Bizim Türk erkeklerinin gerizekalıları ondan sonra AB erkeklerine giderler
Kız arkadaşın ya çok açık giyerse başka bir erkek senin sevgiline bakarsa senin hosuna gider mi? Gitmez dimi
Milletin alet senin karina kalkiyor sen daha otur karisma
Yarrağım napayım allah allah adamla gidip yattı mı
Yarrağım göz bu herkese bakar kız öyle giyinmek istiyor ailesi izin veriyorsa 2 tane piçin gözü yüzünden hayatımızı mı değiştireli
Değiştirelim
O iki pic o gun bakarsa yarin siker
Sizin kafanız işte bu kızda hemen vermeye hazır
O vermeyecek ama oburu alacak tecavuzler neden oluyor zannediyorsun
Tecavüz oluyor Görmüyor musun? Haberleri bir sürü insanlar öldü Bu güzel bişey mi?
İnsan kafada bir kere isterse her türlü yapar bu kızın açıklığı veya kapanıklığı ile alakası yok insanın zihni ile alakalı kız kapalı gezsede saldırır açık gezsede bu o kişinin psikolojisinden dolayı
Lan ne yapalım bizim yüzümüden mi oluyor allah allah kuytu köşeye götürme sevgilini eve bırakırken de yalnız bırakma
Dostum doğru söylüyorsun da o kadar çok açık giymemeli Dizine kadar
Tahrik etmemek lazim degilmi arkadasim
Ben karışmam biz kimseyi bilerek tahrik etmiyoruz yolda giderken o insanların bakışı benim görüşüm bu sizinde o herkes birbirine saygı duysun konu kapansın gitsin
Tamam konu kapansın 👍
dışarda giyemez öyle şeyler ama evde beraberken olur diyecemde hiç olmadiki l*n galiba yanlız ölecez bu gidişle :(
yanımda olduğu sürece pek dert etmem şort felan vs özelliklede hava sıcaksa ama kışın ortasında mini mini etekler şortlar izin vermem
Asla karışmam sevinirim
Hayır karışmam. O da benimkine karışmaz
Adam olan her türlü karışırda 😉
bı erkek ne gıyebılırkı karısacaksın
Benim giyimime karisa bilir ama ben karismam