30 Yaşındayım, yapım gereği burcumdan mıdır nedir akrep burcuyum. Bildim bileli Hep sade fakat şık kıyafetler tercih ediyorum, beni tanıyanlar genelde tarzımı değişik ve çok asil buluyorlar. Topuklu çizme ya da topuklu yazlık ayakkabılar tercihim. Farklı şeyler bulmaya çalışıyorum. Elbiselerim içinde aynı şekilde. Fular detaylarını seviyorum. Çantayı koltuk altına almayı ya da elde tutmayı seviyorum. Sizce tarz değişikliği yapmam gerekir mi, moda fikirlerini nereden edinebilirim? Siyah ve toprak ya da pastel tonlarını çok seviyorum, bordo vs. Görselde ki sadece bir örnek tarzıma yakın olarak.
Senin tarzın vücut tipine çok uygun. Dikkat ettiğim kadarı ile çok hoşsun. Hafif kemikli, boylu ve yüksek topuklu ile daha da boylu gösterip dik yürüyordun, kalçaların gösterişli, göğüsler önde ve dik. Sportif olduğun İçin dirisin, zayıf değilsin ama şişman da hiç değilsin. Tarzın vücuduna bedenine çok uygun. Sakın değiştirme böyle mükemmelsin. Seni beğeniyorum. 🤗🌸😎
Tesimdekini kim tanımaz. Ama senin daha iyi bir tipe fiziğe sahip olman iyice dikkatimi çekti, seni çok merak ettim bak şimdi. Seni görmek istiyorum. 🙏🌸😎
Ay yok dışarda asla eşofman giymem ne o öyle aynılık, herkes öyle yapıyor artık bana göre değil kesinlikle. Ben çoğunluğun yaptığı şeyleri sevmiyorum, tarzımın genelde dışına pek çıkmam. Büstiyer ve eşofman hele asla :)) Onun yerine hafif göbeği açık dar kesim üst, altına bel oturtmalı yırtmaçlı dar kırmızı etek, topuklu, güneş gözlüğü ve uzun sonbaharlık bir trençkot palto.
:)) Teşekkür ederim. Ben tarzımın dışına pek çıkan biri değilim, örneğin kadınların yaptığı en büyük hata kendilerine ait bir tarzları yok, herkes ipli büstiyer kafasına girmiş, sırt açık, bir kadını seksi gösteren şey vücut hatlarını göstermek, ya da dudaklarını büyük göstermek için herkesin yaptığı gibi dudaklara kalem çekip burnun ucuna yakın ruj sürmek değildir. Ben ortama girdiğimde aynılaşmış tiplerin gözlerinin üstümde olduğuna çok şahit oluyorum. önemli olan kendi auranı ortaya çıkarmak oda kesinlikle abartıdan uzak durup belirli dokunuşlar ile bunu ortaya çıkarmak önemli olan, bunu da kendim için yapıyorum. :) Ben zaradan giyinen fakat yanımda sönük duran çok kadın gördüm. Ki butikten giyinirim zara tercih etmiyorum
Bir kadın gizemli ise çekici görünür, vücut hatlarının tamamini ortaya çıkarmadan, sadece kalıbını belli ederek duruşu ile çekicilik kazanır, g.. öt göbek açarak kesinlikle değil, erkeklerin gözünde aynılaşmış kişiler oluyor onlar
zaten önemli olan da bu. yani moda diye bişey yapmamak. kendine yakışanı giymek, giydiğini yakıştırmak. tebrik ederim. ayrıca auran zaten var, karakterinden ötürü. onu kullanmayı da biliyosun