Bence söylediğin şekilde giyinen bir kadının kendisine saygısı yoktur. Hem erkeklerin bakışlarından ve tacizlerinden şikayet ederler hem böyle giyinirler. Ben öyle bir kadın görünce diyorumki; bunun vucudunu teşhir etmekten başka bir yeteneği başka övünecek birşeyi yok anlaşılan. Ayrıca değerli olan her şey köşe bucak saklanır, mesela kimse altınını parasını açık açık sergilemek istemez ona gözü gibi bakar. Çünkü çalınma riski vardır başına kötü bişey gelmesinden korkarız. Ancak değersiz olan birşeyi herkesin gözünün önüne atarız zira onun çalınma gibi bir riski yoktur, çalınsa veya başına bir şey gelsede önemi yoktur.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSadece kendine baksınlar diye giyinen kadın bence cesur falan değildir. Bildiğin süzmedir. Hani herkes bakması için giyiniyorsa zaten vitrindeki mankenden farkı kalmaz. Ha şu aralar erkeklerin dikkatini çekiyor diye tayt modası hortladı. Kimisi rahat ediyor diye giyiyor eyvallahta kimisi beni resmen gözleriyle süzsünler diye giyiyor. Hani kendi bilen bir kadın seksi görünmek için İllaki kendini vitrin mankeni gibi görmesine gerek yok. Günümüzdeki seksilik anlayışı tamamen vücut hatlarının ortaya çıkması olmuş etraf hep böyle giyinenlerden ibaret bende şu ifade oluşuyor böyle giyiniyorsa bayan egonun ta kendisi uzak dur.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim en iyi görüş için
Soran+1 yıl🎈👧🏼💫💫🌸💭
Cesurluk demeyelim de kendine iyi bakıyor diyelim. O cesur kıyafetlere sığayacak kadar kendine bakmış fitliğini korumuş demek ki. Kendine yakıştığını düşünüyorsa herkes istediği kıyafeti giymekte özgür. Kimisine cesur gelir kimisine özgüvenli ve seksi.
10 Yorumla
+1 yılMerhaba.. Yani seksiden kastımız nedir bu çok göreceli.. Her yerini açıp dekolte veren biri bence dikkat çekme çabasındadır ve bana itici geliyor.. Her şeyin ölçülü olmasını daha cazip buluyorum ben.. Keyifli günler..
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler :)
Soran+1 yıl🌸💕💞🎈💫
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
- Moda & Stil konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bana göre seksi giyinen kadın hem cesur hemde oldukça özgürdür.
#gadası10 Yorumla
+1 yılDeğildir.. : )
Maksat görüntü..
Yanına gitsen, Ağızını açıp konuşamaz çoğu.
Özgüvensizler.. Ama bazılarıda Kendini Seksi giyinince cesur sananlar var..
Onlarda ayrı bi vaka zaten.
Al birini vur ötekine.. : D21 Yorumla
Soran+1 yıl@topalhamsi 🌺
Merhaba ; sosyal olarak davranış şeklidir giyinmek,, kadının etek boyu yırtmaci dekoltesi kalitesini bulunduğu ortama göre toplum tarafından degerlendirilesine neden olur.
Kadının teşir ile dekolteyi, şıklığı karistirmamasi önem arz eder...22 Yorumla
Soran+1 yıl@artiist :) :)
+1 yılSeksi giyinen kadın cesur değildir, basittir. Aranıyordur. Kadın dediğin seksi, cilveli, istekli olur. Ama bunu sadece erkeğine gösterir. Seksi giyinecekse erkeğine giyinecek. Diğer bir tabir ile, tatmin etmeyecekse tahrik etmeyecek.
31 Yorumla
Soran+1 yıl@firebreather95 katılıyorummm ! 💜🌺
Seksi ya da çıplak giyinmek Bir cesaret meselesi değildir sadece ama sadece Altı üstü bir tercihtir saçma sapan şeyleri saçma sapan kelimelerle ifade etmekten vazgeçin
21 Yorumla
Soran+1 yıl@asabiokuz bencedee 🌺🌺
+1 yılCesur olmak böyle olduktan sonra o zaman tüm insanlar çırılçıplak soyunup gezmesi gerekiyor ve evet toplum kadını cinsel obje haline getirdiği için beğeniliyor
12 Yorumla
Soran+1 yıl@kurtbeyazi doğruudurr ! 🌺🌺
- +1 yıl
Sende beni takip etsen keşke
+1 yıl

Annem 43 yaşın da
62 Yorumla
+1 yılTümm tatlı seksi eğlenceli sıfatlar hande bebekimde😃
21 Yorumla
Soran+1 yıl@kominikeysinn ahaha yaaa :D 🌺
+1 yılSeksi kadın beğenilir lakin kendini teşhir edenler de seksi olduğunu zannediyor.
31 Yorumla
Soran+1 yıl@tezcan_aga aynennnn !! :) :)
Toplumda beğenildiği ve cesur oldugu çok aşikar 😇😇😇🤩🤩
33 Yorumla
Soran+1 yıl@nrsyh 💜🌺💜🌺
Sadece cesur giyinmek değil mesele. Onun taşıyacak fizikte olması gerekiyor.
31 Yorumla
Soran+1 yıl@bynarcos bencedeeeee :D 🌺
Seksi giyinmek ile vicdan yerine kadar acmayi karistirmazlarsa cesurdur cesaretle ahmaklik arasinda ince bi cizgi vardir
14 Yorumla
Soran+1 yıl@pathoss katılıyorummmmmmmm !! :) :)
Soran+1 yıl@pathoss :D :P
Gizli Üye(18-24)+1 yılHiç Alınılmasin Doğru Ya doğru Seksi çok açık giyinen net kaşardir Yok göğüs dekoltesi bacakları çok açmak Ne istiyorsunuz İlla duzulmek mi Tövbe Tövbe ya Madem açık giyinmek istiyorsunuz evde giyin dışarda erkekler var sonra neden tecavüz Oluyor Tahrik edersiniz olur tabi tecavüzü savunmuyorum tecavüz eden suçlu tabiki ama sizde acilmayin
18 Yorumla- +1 yıl
mağarada büyüdüğün için biri şort giyince sana farklı geliyordur
Cevap sahibi+1 yılBana Farklı gelmiyor ilk önce üslubuna dikkat et Ben Tecavüzü mu savundum asla hayır eden de suçlu diyorum tabiki Ama siz gösterirseniz nasıl Tahrik olmasinlar insan oğlunda nefis var buda Tahrik olmaya neden oluyor Ben tecavüzcü değilim olmadım asla dediğim sadece giyiminize dikkat etmeniz çünkü Tecavüzculer dokunmasınlar artık sizlere yeter bıktım tecavüz den
- +1 yıl
biri şort falan giyiyor diye düzülmek istiyor anlamına gelmiyor cahilsin bari öğrenmeye çalış
Cevap sahibi+1 yılBen Şort Giymesini demiyorum Okursan anlarsın ama okumadın konuşuyorsun boş Ben diyorum ki Göğüs dekoltesi bacağı da çok fazla açık olan bacak arası gözüken diyorum sorttan Tahrik olunmaz tabi ama mini şort eder komple görünüyor çünkü bacak göğüs mahrem yer Açık Giyinmek zorunda misiniz biz erkekler de acilalim o zaman olur mu Ben erkeğim komple kapalı Giyiniyorum Ben neden kapalı olun diyorum Tecavüzler olmasın diye karıştığım için değil
- +1 yıl
bak cahil insan, biri daha kısa şort giydi diye tecavüz edilmezse sorun olmaz di mi demek ki suç giyimde değil zihniyette senin gibi insanlar yüzünden böyle zaten türkçen bile bozuk okurken zorlanıyor insan. Şimdi diceksin ben tecavüzü desteklemiyorum zaten diye bak açıklayım sana sen bu zihniyetin altında yatan sebebi destekliyorsun biri göğüs dekoltesi giymişse sanane ya kendi işine bak. Sen kapalı giyiyormuşsun bravo bak kimse laf etmiyor başkası da istediği gibi giyer bırak karışma kendi hayatındaki işlere odaklan. İki dekolte görünce tahrik olup bişeyler yapıyosan köy mağarasından çıkmış birisindir aynı bacak her insanda var zihniyetinizi değiştiriyin cahiller
Cevap sahibi+1 yılSanane sanane bıkmadiniz bu laftan be Anlayın artık Açık giyinmek de Tecavüze etken şimdi kapalı olanlar da uğruyor diyeceksin dimi doğru evet ama kıyasla bakalım açık giyinen mi daha çok uğruyor kapalı Giyinen mi hangisi daha fazla Erkek ne kadar bakmamaya çalışsa bile siz gözümüze sokuyor sunuz edepli olmayı öğrenin Tecavüzün cezası idamdir eğer savunduğumu düşünüyorsan senin anlama sorunun bu
- +1 yıl
ne aptal insan ya komedi. Başkası tecavüz ediyor şort giyene diye şort mu giymeyelim o zaman avrupadakiler neden giyiyor açıklar mısın orada giyene tecavüz etmiyolar?
Cevap sahibi+1 yılBelli Kimin Olduğu Doğruları söyleyince Hemen Aptal oluyoruz Dimi Siz böyle devam edin daha çok tecavüz ederler ugrarsan eğer bu söylediklerimi anlarsın Ben İyiliğiniz için Kapanın Diyorum ama hata bende banane neden uyarıyorum bırakın ne haliniz varsa görün
Cesurluktan ziyade özgüveni vardır bir de kendini öyle daha mutlu hissediyordur. Seksi giyinmek açık giyinmek anlamına gelmiyor bence. Bir kıyafet yakışıyorsa güzel uyumu varsa o da seksiliktir bence ama zeka seksiliği kadar müthiş bir şey yok
20 YorumlaHer karı için geçerli değil, kimisi at hırsızına dönüyor..
21 Yorumla
Soran+1 yıl@olustur 🌺🌺
- Moda & Stil konusunda 897 cevap paylaştı.
+1 yılCesur diye değil de giyim tarzının oldukça zevkli ve çekici olduğunu düşünürüm. Ayrıca bu tür çekici şekilde giyinen kadınları beğenirim.
21 Yorumla
Soran+1 yıl@djfurkan13 katılıyorummm! 🌺🌺
+1 yılCesur değilde ilgi çekmeyi seven ilgisiz kalan kadın gibi görünüyor djd
21 Yorumla
Soran+1 yıl@in-s-r olabilir ahaha :) 🌺
Seksi gyinen kadın cesurdur toplumda haz edilmez ama beğenilir
21 Yorumla
Soran+1 yıl@ozgursh06 :) :)
Beğenilir , bunun pek cesurlukla âlâkâlı olduğunu düşünmüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yıl@el_macoo 🌺🌺
+1 yılDoğruya doğru bazılarının cesurlukla alakası yok dikkat çekmek için öyle giyiniyorlar (eleştirmek için söylemedim). Yani bunu tek nedene bağlayamayız.
40 Yorumla
+1 yılSeksi giyinmek değildir cesaret dediğimiz.
Cesur olanların kendini bilerek giyinmesi seksapalitesini artırır.
Bu ayrımı yapamayanlar sadece bedenini sergiler bana göre.20 Yorumla
+1 yılEvet cesurdur özellikle Türkiye'de bu kadar iyi giyinebiliyorsa. Toplumda biraz değişik karşılansa da şunu artık milletimizin bilmesi lazım etek boyu ile namus ölçusu yapılmaz
10 Yorumla
+1 yılPazarlamacı Kürşat abiden farkı yoktur gözümde ben cesur diye edebiyle giyimi durusu ile belli edene derim
20 YorumlaKombinine ve nerede giydiğine bağlı
22 Yorumla
Soran+1 yıl@edameda06 💜🌺💜🌺
Bence kadın seksi giyinmeli çok daha çekici olur ve insanlar da ona daha saygılı yaklaşır
31 Yorumla
+1 yılBen giyimine özen gösteren bakımlı, yakışanı giyinen ve giyimiyle dişiliğini gösteren özgüvenli kadınları severim.
10 Yorumlaerkeği ile başbaşa kalınca kadın seksi giyinmeli ve rahat olmalı. kadın dediğin erkeği erkekte kadını doyurmasını bilmelidir
10 Yorumla
+1 yılTeşhir budalası sapık ve çocuk istismarcılarıdır. Vasıfsız ve a. tal kadın bedeniyle ilgi çekebilir sadece.😎
10 YorumlaKendim için konuşursam hem cesaret hem de beğenilme hissi
43 Yorumla
Soran+1 yıl@furugcuk 💜🌺
- +1 yıl
Sorumda görüş paylaşır mısınız
- Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılKendine yatıştırmak ya önemli olan. Bir de aurasının uyması. Seksilik sadece kıyafet değil yani.
20 Yorumla Tabi hayır vücuduyla dikkat çekmek istiyor. Ama bence cok yanlış
31 Yorumla
Soran+1 yıl@edayasak olabiliir! :) :)
+1 yılbence hos degil. Ne mana yani ben niye kicinin cizgilerini goreyim tayttan
10 YorumlaKendine güveniyorki Sexsi giyiyor gözü olan beğenir
10 Yorumla
+1 yılCesur değil azgındır, toplumda değil topnamlusunda beğenilirler 🤣
10 Yorumla
+1 yılCesurdan ziyade kendine güveniyordur demek daha doğru olur gibi geliyor
10 YorumlaGözler üzerlerinde olur. Bazılarına da gerçekten yakışıyor
10 YorumlaKim ne isterse giysin ama benim fikrim olumlu değil bence hoş durmuyor
10 YorumlaToplumu bilmem ama sapiklarin, tecavuzculerin, subyancilarin begendiklerine eminim!
10 YorumlaKimi öyle görmüş kimi kendini göstermek ister kimi de öyledir bu biraz yetişme ve düşünce ile alakalı herkes herkese saygı duymak zorunda sadece
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ava çıkan cesur olmak zorundadır o nedenle Seksi giyinip dışarı çıkmak cesaret ister..
10 Yorumla
+1 yılbiri şort falan giyiyor diye düzülmek istiyor anlamına gelmiyor cahilsin bari öğrenmeye çalış
12 Yorumla- +1 yıl
yanlış yere yazdım kb cevap olarak yazıcaktım şu salağa
- +1 yıl
Tamm olabilir insanlik hali
Moda & Stil konusunda 834 cevap paylaştı. Seksi kadın seksi kadındır. Ötesini düşünmeye fazla gerek yoktur.
10 Yorumla
+1 yılCesur dan çok hafif ya da güzellikten başka bir özelliği olmayan tipler olarak görüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBeni alakadar etmeyeceği için.. Ama yinede bence eğer seksilikten kastın ciplakliksa hayır asla ama mesela çok güzel giyinen daha doğrusu çok açmadan da seksi olan ünlüler var
31 Yorumla
+1 yılNeden cesur olsun ona bakanların ilk baktığı şey karakteri, konuşmaları, görüşleri veya yüzü vs. olmayacak, bedeni olacak. her şey de ölçü olmalı fikrimce.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde yüz olarak güzel olmuyorlar, kimse bakmadığı için de öyle giyiniyorlar. Benim gördüğüm bu.
10 Yorumla
+1 yılYakışan bence zevkine uygunsa giyinsin 👍
21 Yorumla
Soran+1 yıl@alisaofficial aynenn 💜🌺💜
- Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı.
+1 yılCesurlukla alakası yok saçma
21 Yorumla
Soran+1 yıl@tubaacelyaaa 🌺🌺
+1 yılGorselde bi seksilik goremedim zjdnfjfjc
Bakimli kadinsa kasit evet.10 YorumlaGiyinmekle seksi olunmaz. Bazen bir gülüş bir bakış bile yeterli oluyor bence 🙃
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 🙃
Neden begenilmesin ve cok cesurdur cünkü öyle herkes giyinemez huylanır ne biliyim böyle utanırlar
10 Yorumla
+1 yılseksi kavramı tabiki cesaret ekseninde ama bir toplumun içinde yer alamaz beğeniye sunulamaz 👍😊 sanırım galibe böyle bişeydi 😁🤝
10 Yorumla
+1 yılYerine göre giyiniyorsa evet cesurdur …
20 Yorumla
+1 yılCesur ve dikkat çekici
20 Yorumla
+1 yılCesurluk değil bu özgürlük
21 Yorumla- +1 yıl
çok doğru
+1 yılcesurlukla ne alaka acaba
20 YorumlaModa & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Beğeniliyor ve gerçekten cesurlar yani
40 Yorumla
+1 yılözgüveni yüksek de diyebiliriz
31 Yorumla
Soran+1 yıl@gizemlikadin000 diyebiliriiz :) 🌺
+1 yılTaciz edilme oranaı yuksektire
36 Yorumla- +1 yıl
@eaasln öyle burası turkiye
- +1 yıl
@eaasln yüksek dostum
Soran+1 yıl@eaasln @abazabukucu333 :) :) tercih meselesii
Bence cesur. Bende yok o cesaret
10 Yorumla- Devamını Gör (44)