Moda & Stil Kadınlar başkalarına seksi görünmek göstermek için mi açık saçık giyiniyorlar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Eşlerine sevgililerine olsa sadece evde yaparlar bunu di mi Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Kadınlar başkalarına seksi görünmek göstermek için mi açık saçık giyiniyorlar? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NazDemir26 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% +1 yıl Kendimizi hoş bulduğumuz şekilde görünmek istiyoruz. Bazen de diğer kızlar çok güzel desin diye 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Diğer kızlar mi ilgini çekiyor Yorumla NazDemir26 +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl O zaman neden Yorumla NazDemir26 +1 yıl Ego diyebiliriz. Güzel bir kız bizi beğeniyorsa bu hoşumuza gider Yorumla Soran +1 yıl Kizlar için diyen bir kadın gördüm 😅 Yorumla NazDemir26 +1 yıl Bu şekilde düşünen bir çok kadın var aslında Yorumla Soran +1 yıl Kadın kadının düşmanı mı yani Yorumla NazDemir26 +1 yıl Hayır dostu olmalı Yorumla Soran +1 yıl Sen dost musun düşman mi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben kapaliyim sadece eşime öyle giyiniyorum ve başka türlü şeyler de var onun da çok hoşuna gidiyor ztn 1 25 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi mesela nele hoşuna gidiyor ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her şeyi yapiyox evde🤣 bende istekli biriyim ztn seks yaparken her Türlü giyiniyorum öyle yapiyoruz Yorumla Soran +1 yıl Dışarıda kapalı evde her şey serbest mi 😂 sabah mı gece mı seks yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah gece yapiyoz😅😅😅🫢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet serbest sana neyi battı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ev sonuçta yani ne bekliyon yapmayak mi Yorumla Soran +1 yıl Yapmayın günah 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kes sinir misin nesin gece gece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok komik suratina yapiştirinca görürsün Yorumla Soran +1 yıl Gel koynuma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesss🦶🏻 Yorumla Soran +1 yıl Bugün seks yok sizde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🦶🏻🦶🏻🦶🏻 Yorumla Soran +1 yıl Tanga var mı senin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yes Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğendim yazabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana ne mkkk evliyim hala yaziyon defol🦶🏻 Yorumla Soran +1 yıl İpli mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄🖕🏻🖕🏻🖕🏻. Yorumla Soran +1 yıl Siyahlı var mesela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ananin a m i Yorumla Soran +1 yıl Senin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🥺🖕🏻🖕🏻.. Yorumla Soran +1 yıl Tazedir Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,2b cevap paylaştı. İlgi çekmek icn 2 1 Yorumla Soran +1 yıl İlgi çekince ne olacak Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kendilerini öyle beğendikleri için olamaz mı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Kendilerini beğenen her şekilde beğenmez mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır bazı kıyafetler daha güzel hissettirir insanı, hem belki öylece daha kadınsı hissediyordur? Yorumla Soran +1 yıl Evde o elbise farklı dışarıda farklı mı oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya sadece evde mi güzel hissedeceğiz, dışarıda kendimizi beğenmeyerek mi gezelim. Ne uzattın be Yorumla BeforeSerisi +1 yıl Bilinçaltında erkekleri beğendirmek var ama bu aşağılık geldiği için bilince, işte kendimizi guzel hissetmek, güzel gözükmek hem cinsimizden övgü vs diye egonuzu kandırıyorsunuz. Psikoloji bilen bilir ;) Yorumla Soran +1 yıl Ben ikna olmadım hanım efendi uzarmka değil bir erkeğe güzel görünmek için deyince sanki farklı düşünce olacak diye böyle diyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl @BeforeSerisi çok net açıklama oldu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kendimizi hoş bulduğumuz şekilde görünmek istiyoruz. Bazen de diğer kızlar çok güzel desin diye
Diğer kızlar mi ilgini çekiyor
Hayır
O zaman neden
Ego diyebiliriz. Güzel bir kız bizi beğeniyorsa bu hoşumuza gider
Kizlar için diyen bir kadın gördüm 😅
Bu şekilde düşünen bir çok kadın var aslında
Kadın kadının düşmanı mı yani
Hayır dostu olmalı
Sen dost musun düşman mi
Ben kapaliyim sadece eşime öyle giyiniyorum ve başka türlü şeyler de var onun da çok hoşuna gidiyor ztn
Ne gibi mesela nele hoşuna gidiyor ki
Her şeyi yapiyox evde🤣 bende istekli biriyim ztn seks yaparken her Türlü giyiniyorum öyle yapiyoruz
Dışarıda kapalı evde her şey serbest mi 😂 sabah mı gece mı seks yapıyorsun
Sabah gece yapiyoz😅😅😅🫢
evet serbest sana neyi battı?
ev sonuçta yani ne bekliyon yapmayak mi
Yapmayın günah 😂😂
Kes sinir misin nesin gece gece
Çok komik suratina yapiştirinca görürsün
Gel koynuma
Kesss🦶🏻
Bugün seks yok sizde
🦶🏻🦶🏻🦶🏻
Tanga var mı senin
Yes
Soruyu beğendim yazabilirsin
Hangi renk
Sana ne mkkk evliyim hala yaziyon defol🦶🏻
İpli mi
🙄🖕🏻🖕🏻🖕🏻.
Siyahlı var mesela
Ananin a m i
Senin ki
🥺🖕🏻🖕🏻..
Tazedir
İlgi çekmek icn
İlgi çekince ne olacak
Kendilerini öyle beğendikleri için olamaz mı
Kendilerini beğenen her şekilde beğenmez mı
Hayır bazı kıyafetler daha güzel hissettirir insanı, hem belki öylece daha kadınsı hissediyordur?
Evde o elbise farklı dışarıda farklı mı oluyor
Ya sadece evde mi güzel hissedeceğiz, dışarıda kendimizi beğenmeyerek mi gezelim. Ne uzattın be
Bilinçaltında erkekleri beğendirmek var ama bu aşağılık geldiği için bilince, işte kendimizi guzel hissetmek, güzel gözükmek hem cinsimizden övgü vs diye egonuzu kandırıyorsunuz. Psikoloji bilen bilir ;)
Ben ikna olmadım hanım efendi uzarmka değil bir erkeğe güzel görünmek için deyince sanki farklı düşünce olacak diye böyle diyorsunuz
@BeforeSerisi çok net açıklama oldu