Dershanemdeki bir kız kış olduğu halde crop giymeye devam ediyor. Bazen sporcu sütyeni ile geliyor ama üstünde hırka oluyor önünü açık bırakıyor yırtık pantolonla kombin yapıyor aşırı kıskanıyorum çünkü çok yakışıyor ve dershanenin en cool yakışıklı çocuğu ile takılıyor
Normal biz gibi kot pantolon tişört birde makyaj yapmasa sıradan bir kız birde derslerde başarılı
Normal biz gibi kot pantolon tişört birde makyaj yapmasa sıradan bir kız birde derslerde başarılı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
çok güzel değil de güzel yerleri ön planda olduğu için ve kendine güvenleri onları öne çıkarıyor
Güzel yerleri ön planda olduğu için mi güvenleri var yoksa hem açık hemde güvenli kişiler mi
kişiye göre değişir ama genelde ilgi öz güveni yükseltir.
Kiskanma onlar teşhir ediyor ayni seyler sende de var ama kimse görmüyor daha cok merak uyandırıyor 😉😉
Hiçte merak uyandırdığı yok en yakışıklı çocuk onunla takılıyor
boş ver ozenme sen onlara
İster istemez biraz özeniliyor 😑
Anlıyorum seni
Kapalılar daha cok dikkatimi çekiyor benim
Ben kapalıyım memnunum ama cesurca giyiynrn kızlar benimde hoşuma gidiyor ve imrenerek bakıyorum
Evet bende öyle düşünüyorum ve kıskanıyorum
Ama cesurlar helal olsun
Taktir edilecek bir şey değil bence ben kız olduğum halde benim önümde oturuyor ve crop varsa gözüm ister istemez kayıyor
Benim komşum var o da çok açık bildiğin bende ister istemez o cesur giyinince gösüm kayıyor
Bir yanda da sinir oluyorum neden dershaneye böyle geliyorlar diye sonra sanane kızım derdine bak diyorum
Valla ben sinir olmuyorum aksine dediğim gibi taktir ediyorum
Şunuda deyim çok aşırı açıklar var ya da giydiği yakışmayan açık onlarında kapanmasını tavsiye ediyorum
Neden yakışmadığı için mi 😂
Yani evet diyeyim ya kadın bakımlı olmalı evet ama sadece kıyafetle bakımlı olunmaz bazı kızlar çok itici bence
Mesela kapalı kızlarda da var bu bilek üstü modaya hani ben pek giymem ama deve toynağı gibi bacağı bileği var kısa pantolon gibi oluyor bilek boylar yakışmıyor
Yakışmayani kapatmak ilginç çözümmüs kapanda göz zevkimi bozma der gibi 😂😂
Ee öyle ama bozmasın yani ☺️
oyleleri disiligiyle dikkat cekiyor gelip gecici tipler
Gelip geçici mi pek sanmam yaşadığı devirde ilgi çekiyorlar işte
Hava çok soğuk açık giyinemiyorum
Ayn ayn
Sürekli ishaldir o 😂
😂😂😂 kafa yapın çok güzel
Beğeniyorsan sende öyle giyinebilirsin.
Bütün gözler üstünde oluyor öyle bende bundan pek hoşlanmam
Kıskandığına göre bence hoşlanırsın. İlk başta çekinirsin ama insanların bakması ve beğenmesi hoşuna gider bence.
Aman saçmalık dershaneye öyle gidemem ki her yerin bir giyim adabı olur
boş ver kuzum ya keyfine bak nasıl rahatsan öyle devam. Üşürsün hem kış günü. Hemde göbegini bacagını niye görsünler görmesinler 💞
@Yenice135 bencede gerek yok buna
Vayyy Harika biriymiş gerçekten
Ayn Ayn siz zaten hep böyle kızları beğenin
Seni görsem belki senide beğenirim
Beni ne beğeneceksin ki yeşil gözlü kahverengi saclı yüzünde sivilceler olup hiç makyaj yapmayan normal giyinen sıradan bir kızım
Ruh güzelliğin peki?
Onun tarifi var mı?
Sessiz sakin damarıma basıldığı an cingar olan üşengeç kıskanç biriyim
Oooooo
Tam bir cadısın :)
Tatlı mı? Acı mı?
Git be
Aaaa manyaga bak iltifat ediyoruz
Karşılığa bak.
Eee öyle siz öyle kızları beğeniyorsunuz benim gül atmami bekleme birde
Sende giy neden giymiyorsun
Kış ve crop giymek
Mini etek ve çorapla çık , yazın ne giyiyorsun
Mont giyiyorum mont çok soğuk
Yazın yazın 😅
Yazın başka ya ben kışın diyorum
Yazın sende öyle giyiyor musun peki cesaret tavan mı
Hayır
Yazın yapamıyorsun kışın nasıl olcak sorun soğuk değil bence 😂
Hayret derslerde nasıl başarılı
Öyle düşünme abi gerçekten başarılı dershanede bazı derslerde uyuyor ama bakıyorum denemlerde hep yüksek
imkanım olsa bende öyle giyinmek isterim...
amerikamı ora cook lar popülerler ezikler
Ne
Sende açık giyin
Ben yapamam
Ailen kızar mı
Yok ama hoşuma gitmiyor kış zaten
Kıskanma her farklı
Ne diyon
Kıskanma herkes farklı
sen de sevgiline giyersin :)
Evlenmeden no no no
evlenince giyersin madem :)
bu arada onlar içten ısıtmalı :D benim montlo üşüdüğüm havada crop giyenler gördüm :D antifiriz içiyolar galiba :D
Ya cropta değil aslında ya da baya yukarıdan olan crop içten ısıtmalı olabilir ama sanmıyorum evlenince eşime giyerim zaten keşke herkes sadece eşine giyse
kadınlara söylemen lazım bunu bize değil :)
ayrıca en yakışıklısıyla çıkıyo demişsin, onlardan %99 ihtimalle sonu evliliğe giden uzun bi birliktelik çıkmıycak. istersen sen de böyle birliktelikler yaşayabilirsin kolayca, ben bu tür şeyleri insanların görgüsüzlüğü olarak değerlendiriyorum, bak ben ferrari'ye biniyorum çok zenginim tarzı bir görgüsüzlük. Başbaşa kalınca en az onlar kadar güzel olan bir sürü kadın var, sadece o kadar belli etmiyorlar kendilerini dışarda.
Hah hah evet öyle baş başa kalınca ne güzel kadınlar vardır dışarıya öyle değil TM abi kızma hem cinslerime ileteyim dediğimi 😂😂
hahah :D kendin al yeter :D abi deme lazım olur ayrıca.
Doğru sana amca demeliydim 10 yaş var jxnxjxk
senin dilini kesmek lazım :D ufaklık seni :D
Oğrencimisiniz soytarımısınız
Ne alaka
İçimden geldi çok severim bu cümleyi
İyiymiş👍
Sen kapalı mısın
Hayır ama kapalı giyinirim
Anladım sende giy o zaman evden kapalı çık dershanede galan crop giy
Kış gününde saçma
Ama zaten okulda dershanede vs vs kapalı bi yerde giyeceksin üşümezsin
Evet ama dershanede böyle giyinmek absürt değil mi her yerin giyinke adabı vardır
Sen beğeniyorum diyorsun sonra abes diyorsun. Sana abes gelen şeyi beğenmek de tuhaf 😉😂
Bak abes olan dershanede giyinmek pijamayıda beğeniyorum dershaneye öyle mi gideyim yani her yerin giyim tarzı vardır diyorum kısaca
Valla de 🙄
Evet ne var kıskanıyorsam
Sen kapalimisin
Hayır ama giyimim kapalı
Anladim
sende guzel ol
Güzelim zaten
Piliç çünkü onlar
Anlamadım
Civ civ
Ne alaka civciv
Tamam kedi olsunlar