bunların ki kapanmak değil de ondan. açıklar bukadar dikkat çekmiyo cidden. Allah zaten dikkat çekmesinler diye kapanın demiş bunlar tam tersine çevirmiş ciddiyim böyle kapanacak olan açılsın daha iyi bu ne
Şık giyinen, kendine dikkat eden, fiziği güzel bir kadın her şekilde bir erkeğin dikkatini çekebilir. Kapalılık biraz daha özel hissettiriyor ve gizem duygusu cazibeyi artırıyor.
Erkek dayanışması diye birşey yok. Anlatacak söze bakarım birde anlayacak kapasitene 😊 başında ki örtünün altına sığınıp dindarım diye ortada geziyorsun yüzünden makyaj elinden oje eksik olmuyor. Kusura bakma senin kafanda kendisini soylu asil zanneden çok müslüman bozuntusu var. Ecdanindan öğren nasıl kapanacağını nasıl davranacağını. 3 kıtaya hükmetmiş büyüklerimi mi dinleyeyim senin gibi bozuntuları mı 😊 şimdi sen terket burayı.
bir kız insan bağımlısı olmuş iradesi elinden gitmiş karşısına kim çıksa ona teslim ediyor kendisini. Ben bu kızı alıp terapilerle onu düzeltince onurunu namusunu kurtarmış olmuyormuyum? ama doğru sizin gibiler bazı erkeklerin kızların namuslarını onlardan daha çok düşünmelerini de hakaret olarak görüyor. Siz görmeye devam edin ben de hayatlar kurtarmaya devam edeyim. KİM BİR İNSANI KURTARIRSA TÜM İNSANLIĞI KURTARMIŞTIR buyuruyor rabbimiz. Hadi selametle
reklam yapmıyorum insanlar beni fırsatçı sanmasın diye mesleğimi söyleyip yardım teklif ediyorum. Reklam dediğiniz muaynehane ismi vs vermekle olur. Siz ön yargılarınıza devam edin :) Ayrıca verdiğim hizmeti burada size anlatmamın sebebi bana cinsiyetçi demenizdi. Bende cinsiyetçi olmadığımı ücretsiz verdiğim hizmetle gösterdim sadece olan bu. Ama sizde müthiş derecede bir hazımsızlığa sebep olmuş bu
okadar desteksiz savunma yapıyorsun ki konuyu unutuyorsun. Altta kalmama çabası verildiği duruda bilinçaltında görülen bir haldir bu :) Bırakın altta kalmama çabasını
bunun adı onur kurtarmaktır sizin gibi birisine ancak böyle kelimeler ile anlatılır bu. İnsanın iradesi gitmişse kendisini koruyamıcak durumdaysa birisi onu kurtarır. Bunun adı kurtarmatır. Ücret alıyor olsaydım kurtarmak olmazdı
Cehalet almış başını gidiyor barbarliginiz gizlenemeyecek kadar ayyuka çıkmış durumda. Neyse bazi durumlarda susmak bilgelik gerektirir ben gidiyorum ne haliniz varsa görün.
sizin gibi çok modern müslümanlara göre biz barbarız zaten bundan da gocunmuyoruz. Bizans ta Allahın hükmünü dünyaya yayan atalarımıza barbar demişti. Sen Allahın ayetlerini kabullenemeye dur bizda tebliğ etmeye.
En İyi Cevaplar