Bursa'daki hayranlarıyla dün akşam bir araya Gülşen, cesur sahne kıyafetiyle olay oldu. 45 yaşındaki ünlü şarkıcı, beline kadar gelen dekoltesiyle hayranlarını mest etti.DEKOLTESİYLE DİKKAT ÇEKTİ
Beline kadar kadar dekolteli kıyafetiyle takipçilerinden tam not alan 45 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medyayı da ikiye böldü. Bir kısım kostümün çok yakıştığı söyleyerek övgüler de bulunurken, bazı kullanıcılar ise abartılı bulduğunu ifade etti.SEYİRCİLERİ ADETA COŞTURDU
Yaklaşık iki saat boyunca sahnede şarkılarını seslendiren Gülşen, seyircileri adeta coşturdu.Sence yaşına göre iddalı bir seçim olmamış mı?
Gülşen cesur dekolteli kıyafetiyle dikkat çekti. Fazla iddialı bir seçim değil mi?
Gülşen’i çok seviyorum. Ama sevgili @serenia sen ondan daha güzel ve daha sıcaksın arkadaşım. Gülşen Show sanatçısıolduğu için görsel yönden cesur ve dekolteli kıyafetleri özellikle tercih ediyor. Ben de Gülşen’in bu tercihlerini çok beğeniyorum. 45 yaşına rağmen dansözlere taş çıkartacak kadar seksi ve çok tahrik edici. Açıkçası ben Gğlşenden çok etkileniyorum. Beline kadar geldiği söylenen bu dekolteli kostümü çok daha açık, beline kadar değil her yeri meydanda denecek kadar cesur bir kostüm ve çok yakışmış. Muhteşem, gerçekten ben de coştum. Orada olmak isterdim. Çok iddialı evet, ama çok yakışmış. Tam bir Gülşen kostümü… 💓😎
Yayıncılardan elraen dışında takip ettiğim ve beğendiğim bir ünlu yok. Gündeme gelmek için hepsinin saçma saçma davranışları var. İğrenç aldatmalar, sevgiliyken çocuk yapmalar falan cok gereksiz insanlar ünlü oluyor benim görüşüm. Bu da böyle gündeme gelme çabası aynı zamanda abaza takipçi sayisini arttirir, devam etsin.
Gülşen ve Hande Yener hep bunu yapıyorlar zaten. İkisi de daha çok bedenini sergilemekten keyif alan kişiler. Bana da sahne kıyafeti olarak abartılı ve seviyesiz bir dekolte olarak göründü bu fotoğraflar.
Gülşen günümüz sahne sanatçıları arasında yaptığı kombinleri en güzel taşıyan isim bence ve giydiği her şey bu kadar mı yakışır birine. Bence konuşmamız gereken yaşına göre iddialı bir seçim yapıp yapmaması değil, bu yaşına rağmen hala nasıl bu kadar harika gözüktüğü😍
Fazla ve iddialı evet ama yaşına göre iddialı olmamış mı sorusunu gereksiz buldum. Yani bunu 25 yaşında biri giyse elbise gayet yerinde, normal, iddiasız mı olacaktı anlamadım? Kadın 45 yaşında olabilir ama şu anda 20 lerinde olan birçok genç kadına taş çıkartacak fiziğe sahip. Yani elbise genel olarak abartılı açık ama Gülşen 45 yaşında olduğu için iddialı değil.
İddialı olsun olmasın, yakışsın yakışmasın, dikkat çeksin çekmesin, frikik versin vermesin hakkında konuşturmuş mu milleti konuşturmuş reklamını yapmış mı yapmış kıyafeti sesinin şarkısının gösterisinin önüne geçmiş mi geçmiş kadin her türlü amacına ulaşmış eğer kılık kiyafetinden prim yapmasını istemiyorsanız bırakın konuşmayın o sahneye anadan üryan çıksa bile konuşmayın bakın bakalım ondan sonra nasıl kıyafetlerle çıkıyor sahneye 😉
Bu cesurluk değil. Parasıyla YALNIZ kalmaktır bu. Bir kadın sanatçı da olsa işi SES iledir. BEDENİ ile sadece kendini teşhir eder. Sadece iğrençlik bu. Herkes mi açılıp saçılıyor. Kendisine karışacak halimiz yok. Sanatçı örnek alınacak kişilerdir. Yaptığı normal değil. Kendi kendilerine Kadınları Obje haline getiriyorlar.
güzrl yakışmış. sana bana olmazda sahneye göreniyi. bu kadını beğeniyorum sesi de çok güzel ama reha muhtardan sonra ona karşı bayağı bi hayranlığım azaldı. onu görünce hep reha muhtar aklıma geliyo. beynime öyle kodlandı...
Gündemde kalmak için ne yapacağını sapıtanlardan. Zaten aşırı dekolte rüküşlük derecesidir. Kaldı ki kendisi anoreksik gibi ve vücudu tahta gibi. Gerçekten o sayısız estetikle bu ince tahta vücut birleşince midem bulandı.
Açmak için yer arıyor çoğu kadın ama bu kadar açık giyinmesi daha çok ünlü olmasıyla alakalı kimse dokunamaz ki bu kadına sarkıntılık yapamaz dışarıda başka biri giyse çok taciz edilir bu net.
bu kadın heer zaman her attığı adımla iddialı olduğunu gösteriyordu zaten (bkz. sarışınım klibi!) bu görüntüler o klibe göre pek iddialı değil aslında...
ya bu kadın çıplak çıksın sahneye de rahatlasın ya bi g*tünü açmadığı kaldı
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bu kadın gibi güzellik kaygısı fazla olan devamlı s*ksi görünmeye çalışan kadınlar bana yapay ve hoş gelmiyor. Iddialı bir vücut da görmüyorum. Zayıflık her zaman fizik demek değildir.
Sanatçılar öyle giyiniyor önemli olan sesi ve gülseni beğeniyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Neden şaşırıyoruz ki? Bu kisi zaten bu tarzıyla ünlü oldu. Öyle de devam etmek zorunda yoksa gündemden düşer. Dönemimiz zaten artık kulağa degil göze hitap etme devri o yüzden yadırgamamak lazım.