Maske Kimsin Sen? yarışmasıyla yeni bir projeye imza atan Sadakatsiz dizisinin güzel oyuncusu Melis Sezen yılbaşı paylaşımıyla hayranlarının dikkatini çekti. Göğüs dekoltesiyle uzun süre gündemde kalan oyuncu bu sefer bacak dekoltesiyle öne çıktı.YENİ YIL PAYLAŞIMI
Sezen bu sefer de bacak dekoltesiyle pozlarını paylaştı.Derin bacak yırtmacı tercih eden Melis Sezen'in pozlarına hayranlarından beğeni yağdı. Takipçileri ünlü oyuncuya "Elbisen şahane", "Olmaz böyle güzellik" yorumlarında bulundu.
Sence bu durumun haber olması abartı değil mi?
Melis Sezen bacak dekoltesiyle gündemde! Sence çok abartılmıyor mu?
Böyle kadınlar evde internete aile filtresi de koymasın. Çocukları istediğini izlesin madem. Memleket fetiş p*rno stüdyosuna döndü be. Firikik vermek kadar kadını uculaştıran, yozlaştıran başka bir şey yoktur.
Bu şey değil mi ya ödül töreninde aldığı ödül için "bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" diyen 1000 IQ'lu kadın? Şimdi de "bunu gösteriyorum çünkü böyle ünlü olurum" pozu vermiş. Dkdldls
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Bir süre daha bu arkadaşı abartmaya devam ederler.
Abartılacak övülecek bir yanı yok. Hem fiziken hem de tip olarak.
Böyle kadınlar evde internete aile filtresi de koymasın. Çocukları istediğini izlesin madem. Memleket fetiş p*rno stüdyosuna döndü be. Firikik vermek kadar kadını uculaştıran, yozlaştıran başka bir şey yoktur.
Bu şey değil mi ya ödül töreninde aldığı ödül için "bunu tutuyorum çünkü elimde şu an" diyen 1000 IQ'lu kadın? Şimdi de "bunu gösteriyorum çünkü böyle ünlü olurum" pozu vermiş. Dkdldls
benim bacağım bundan güzel xd e yani abartı tabi bu ülkede normal
Ya zaten bu kadının tek amacı açılıp saçılıp gündeme gelmek
Bence gayet güzel bacakları ve göğüsleri de
.. bu yaşta yapmayacak da, Ajda'nin yaşına gelince mi yapacak?
İki tane bacak için ne diye bu kadar tantana koptu anlamak mümkün değil.
Gündemde kalma çabaları işte.
millet olarak bunları umursamayı bıraksak
bu kızı sempatık bulan var mı?
Bence harika maşallah
Hatunda başka bişey yok ki napsın haklı
ne kadar da boş geliyor bu durumlar değil mi? :)
Fazlaca abartılıyor çok fazla
Kadın yapmacık ama bacak ve göğüsleri güzel
abartıyor
Normal bacak işte 😂
Gayet normal
Normal bee.
Bu kadın hiç güzel ve seksi değil ya
Evet abartı
Gayet normal.
Orasını burasını açarak ünlü olmaya çalışıyor.
Normal bacak bu