Ünlü modacı Hakan Akkaya, dün akşam 2022 koleksiyonunu tanıtmak için defile düzenledi. Ünlü isimlerin akın ettiği defilede şıklık yarışı yaşanırken Buket Aydın, tercihiyle adından söz ettirdi.GÖĞÜS DEKOLTESİ DİKKAT ÇEKTİ
Kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Buket Aydın, sosyal medya hesabından defileye giderken tercih ettiği siyah kombinini paylaştı.Sence nasıl olmuş?
Güzel
Rüküş
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Buket Aydın cesur göğüs dekoltesiyle göz kamaştırdı! Sence olmamış mı?
Memeler güzel tamam ama , yani bunun göz kamaştırma ile ilgisi yok , mesela yukarıdaki foto daha etkileyici. Burada göz kamaştırıcı ifadesinin kullanılmasının tek amacı, tiklanmanin sayısını artırmak. Derler ya , bilmesek inandiracaklar. İşte o hesap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Memeler güzel tamam ama , yani bunun göz kamaştırma ile ilgisi yok , mesela yukarıdaki foto daha etkileyici. Burada göz kamaştırıcı ifadesinin kullanılmasının tek amacı, tiklanmanin sayısını artırmak. Derler ya , bilmesek inandiracaklar. İşte o hesap
Bence güzel olmamış yani tamam anlıyorum dekolte hoş bir şey ama bu biraz aşırı yani teşhircilik gibi
bence ortalama gayet uygun elbisesine bayıldım!💫🌺💭👼 duruşu da ayrı bi güzellik
Bence göğüslerim çok yoğruldu ve böyle sarkık demek kasıtlı bir dekolte..
Demekki vücudundan başka pazarlayabilecek birşeyi yok.
Yaşasaydı anneanneminkiler daha güzel görünürdü
Bana hiç açık gelmedi beğenmedim bu arada
Göz kamaştıracak bir şey göremedim ben..
rüküş ya daha güzel göğüs dekoltesi verirsin yani
Bulmuş direk yükselir
Fizik kalca bacak harika
göğüsler sarkmış gibi
Brnce kötü. Göğüsleri de elbisesi de.
Haha dikkat çekmiş birde bak sen
İğrenc midem bulanıyor bunu gorunce
bana sarkık imajı verdi bu görüntü
Çok kötü duruyor
at gibi bu .
Rüküş buldum
Hayır igrenç