Bunun kekoluk ile alakası yok bence herkes kendine yakıştırdığı rengi her mevsimde giyebilir. Sadece bununla ilgili sözler var ama yersiz yani bence. :) Neticede kışın beyaz bir çizme hiç keko gibi gelmiyor doğru kombin ve doğru bir çizme ile oldukça dikkat çekici bile olunabiliyor. Aynı keza beyaz spor ayakkabısını ya da koşu ayakkabısını kışın giyemeyeceğiz mi? Bu neden kekoluk olsun ki...
Ağzına Sağlık Abim Vallah Çıkartıkları Dedikleri Şeylerle Çok Saçma İnsan Koronadan mıdır Nedir Bir Çok Kişiyi Aklını Yedim Ne Yapacağını Şaşırır Oldu Ehale
Merhabalar mevsimlerle renkler arasında bir bag yok ama bu senenin modası pek çok marka krem, beyaz, bej, sütlü kahve hatta taba renklerine odaklanmış durumda. Pek çok kombin de buna göre hazırlanmış. Bu senenin modası olarak giyilebilir. Genel manada da açık renkler ve koyu renkler birbiriyle uyumlu olarak kullanılabilr. Renk değil tarz meselesi. Bir tarzınız varsa renğin çok önemi yok diye düşünüyorum.
Niye kekoluk olsun? Giyinmenin rengi ne zamandır mevsime göre değerlendiriliyor. Ön yargılı toplumu ciddiye alma, ne istersen onu yap.
Ben de kışın hava güneşli olduğu zamanlar güneş gözlüğü takıyorum, kışın güneş gözlüğü mü takılır diyorlar... Kışın Güneş sönüyor ya da gözlük güneşe gözlüğü değil yaz gözlüğü sanki...
Her mevsim her renk giyilir, ciddiye alma insanları, herkes sataşacak bir yer arıyor, takıntılı insanlar toplumu burası.
Ne alaka herkes Kendi Tarzını Yarata Bilir herkes Kendine Yakışanı Giyer Vallah Moda Bilmem Ne Ben Takmıyom Umrumda Değilmiş Bana Yakışanı İstediğim Rengi Giyerim... Ne Demişler Giy Sana Yakışanı Tak Sana Yakışanı Demişler!!!
Yazın nasıl siyah tişört, siyah gömlek, siyah tayt ya da pantolon giyiliyorsa, kışın da beyaz mont, bot, kazak giyilir. Kekoluk ne alaka ya? Renkle kekoluk mu olur?
Ben de garip hissediyorum. Fakat böyle hissetmemize sebep olan şey yine bizim toplumumuz. Kış aylarında beyaz giyilmez düşüncesini yaydılar. Artık insanlar beyaz giyinenleri garipser oldular.
Zürefanin düşkünü , beyaz giyer kış günü ! Rahmetli Barış Manço nun da dediği gibi ☺️ Aslında kekolar değil , zenginler arasında zerafet olayını abartanlar için yani sonradan gormeler için söylenen bir söz... Köyü renkler ışığı çeker. Beyaz ve açık renkler yansıtır. Vücut sağlığı açısından açık renk kışın giyilmez...
beyazın siyahın mevsimi olduğunu düşünmüyorum... ama ne yalan söyleyeyim, bembeyaz pantolon bir erkeğin üzerindeyse , kimde gördüysem hepsi kekoydu garip şekilde :)