Bence sadece benim değil birçok insanın kafasını karıştıran bir mevzu bu. Hem kışın beyaz giyilmez diyorlar hemde beyaz mont, kaban, bot vs satıyorlar üstelik alıp giyenlerde var yakışmıyor da değil hani. Sizce kışın beyaz renk kıyafetlerde kullanılır mı? Yoksa kış boyu koyu renklere mahkum muyuz? Örneğin ben kalın koyu renk bir kazak ile beyaz pantolon giyiyorum fakat insanların bakışları tuhaf oluyor🤷🏻♀️😂 Birde ufak bir soru daha kıyafetinizi mont ve botunuza mı uyduruyorsunuz yoksa iki tane siyah bot bir tane mont ile kışı bitiriyor musunuz?
-Ben giyiyorum, bence giyilir, hatta en çok kışa yakıştırıyorum. -Ben de kışın beyaz pantolon giyiyorum, kalın kumaştan beyaz jean giyiyorum ve ben o pantolonu yazın giysem zaten sıcaktan pişerim. -Aşırı tüketime karşıyım. Her şeyle gidebilecek ama ayn zamanda kimsede kolay kolay görmediğim birkaç çift botum ve birkaç montum var, bunları her türlü kombinimde rahatlıkla kullanıyorum hem kombini yükselten hem de çok kullanışlı parçalar. Burada en önemli noktaysa kullandığın parçaların kaliteli olması, kesinlikle. Montsa ısıtmalı, mesela ve çabuk kirlenmemeli -beyaz olsa da- bunun içinde kumaşının kaliteli olması gerekir. Deri ceket, montsa kesinlikle deri markasından alınması gerekir, bence. Bot, ayakkabıysa yine kaliteli, bilindik ayakkabı markalarından alınmalı; kıyafet markalarından değil. *Gecen bol olsun.*
Simdikiler genelde koyu rengi seciyor, yazinda siyah cok guzel gidiyor mesela. Beyaz da kisin cok guzel gider, ben genelde beyaz elbise veya gomlek, kazak, bluz giyerim. Beyazi pastel veya nude sicak ve soguk tonlarla kombine edebilirsin. Siyahla veya koyu renkle etmede :D
En İyi Cevaplar