Çevremdekiler bana çok zayıfsın artık kıyafetler üstüne yakışmıyor falan diyolar. bence ben çok zayıf değilim normal kilomdayım. sizce bu toplumun bana yaptığı bi baskı mı yoksa gerçekten de çok zayıflayınca kıyafetler yakışmıyor mu
Çok zayıf olduğum için kıyafetlerin bana yakışmadığını söylüyorlar. Kıyafeti taşımak için etine dolgun mu olmak lazım?
Fazla kiloluysa kıskanıyor olabilir onun haricinde size yapılan yorumların çoğunu okudum erkeklerin bir kısmı kilonuzun normal olduğunu söylemiş hatta size gaz vermiş dolaylı yoldan yürümeye çalışmışlar. Fazla kilo nasıl zararsa aşırı zayıf olmakta zarar. Fiziki görünümü geçtim sağlık açısından diyorum tabi bu sizin bileceğiniz iş insanların dış görünüşü hakkında asla yorum yapmayı sevmem sorduğunuz için belirtiyorum. Bir arkadaşım var o da sizin gibi olmasada baya zayıf bende kilolu değilim hani konu yanlış yere gitmesin diye belirtiyorum. 😂😂 Elbise alacaktı benim ona yardımcı olmamı istedi bir elbise giydi çok yakıştığını söyledim aşırı zayıf insanlara göre yapılan elbiseler var bunun için omuzlarına örneğin olması geriktiğinden fazla zayıf olması gerekiyor ona yakıştı çünkü vucudu dümdüz fakat başka bir şey yakışmayabilir her şey herkese gitmiyor konu başka denediği elbiseye gelince yakışmadığını söyledim ve çok enteresan bir tepki verdi beni kıskanıyorsun çekemiyorsun bana özeniyorsun dedi şaşırdım çünkü bugüne kadar onun dış görünüşü hakkında hiçbir şey söylemediğim gibi benim fiziğimi eleştirip kusur bulan kişi hep oydu sadece fiziğimi değil herşeyimi eleştirir hayatım hakkındaki fikirlerimi küçümserdi hedeflerimi öğrenmeye çalışır sonra hevesimi kırardı ondan uzak kalmaya çalışır mesafe koyardım olayı dejenere ederdi acıtasyon yapardı yapışırdı Allah'a şükür kurtuldum bende beğenmediğini söylediği saçma bulduğu hareketlerimi aynı aynda örnek alır hayatına dahil ederdi Komik olanda buydu. Sizin meseleye geliyim Önceden bende sizin kadar zayıftım ailem ısrarla beni kontrole götürmüştü ilaçlar felan midemde büyüyen kurtlar vardı yani ileri yaşlarda organlarıma zarar vermemesi için ilaçlar kullandım ve kurtuldum ortalama bir kiloya sahip oldum konu fiziksel görünümden çok sağlığınız olmalı esen kalın...
Hayır, muhtemelen pick me diyenler olur ama ben de aynı durumu yaşadığım için anlıyorum seni. Ben de biraz etine dolgun biriyim ama anneme göre her zaman zayıfım ve bu konuda sürekli baskı yapıyor. Sorun şu ki kilo alınca vücudumdan alıyorum ama kilo verirken yüzümden gidiyor, genetik sanırım. Çözüm bulamadım, spor yapmak da işe yaramıyor. İnsanların ne dediğini önemseme, Anadolu kültüründe kadınlar biraz etine dolgun olur, eskiden beri öyledir, onlar da kendi ideallerine göre kıyaslıyorlar. Sağlıklı olduğun sürece sorun yok, kilo alınır, verilir... Bunlar geçici şeyler.
Bazı kıyafetleri dolduramıyoruz bu sebeple çok da çuval olmayacak şekilde giymeliyiz. Ben oversize de giyiyorum çok fazla ve yakıştırmak önemli ve kombin tabi ki de. Burada risk faktörü dar pantolonlar. Onlardan nefret ediyorum bacaklarımın şekli güzeldir fakat çok darlıyor ve dar kıyafetler beni kaşındırıyor. Ben bu sebeple asla dolduramayacağım bi tarz olan oversize takılıyorum <3
Çok zayıf olduğunda vücudun bence güzel görünmüş hiçbir problem yok. Ama asıl soru şu olmalıydı bazı insanlar çok zayıfladıklarında yüzleri çok çöküyor ve vücutları muhteşem gözükse de suratları kötü oluyor. Yüzün o zayıflığı kaldırabiliyorsa dert etmemelisin çünkü güzel duruyor. Ama yüzün o zayıflıkla çökkün duruyorsa dert etmelisin derim.
Görseldeki sensen öncelikle bence çok zayıf değilsin zaten. Neyse 20 li yaşlarıma gelene kadar ben çok zayıftım. Herkes çok zayıf olduğumu söylerdi. Çok sinirim bozulurdu bir sürü vitaminler içerdim kilo almak için alamazdım. Neyse sonra yine aynı ben bir kaç sene öncesi etine butuna dolgun balık etli bir kadın oldum bu sefer de hepsi ooo maşallah dana gibisin demeye başladı 😂😂 boş ver yani onlar beğenmemek için odaklanmış.
Ayrıca zayıflık zarifliktir ❤
Kilo almak için vitaminler içtiğim günler, herkesin çok zayıfsın dediği için üzüldüğüm zamanlar için çok pişmanım.
Biara çok zayıftım herkes aynı sekilde kıyafetlerimin yakışmadığını kilo almam gerektiğini soylerdi. Sonra bir kaç yıla kilo aldım. Gelen geçen sen kilo mu aldın , baya almışsın, her gün kilon artıyor vs. hatta dalga geçmeye yönelik laflar söyleyen çok oldu. şu an istediğim kilodayım kimse bir şey söylemiyor ama şunu anladım insanlar senin morali bozmak için uğraşıyorlar, düşüncesiz insan cok maalesef. Zayıf ya da kilolu olman önemli değil sen nasıl rahatsın ve mutlusun bu önemli.(Ve şunu söylemek istiyorum insanların kilolarını ya da zayıf oluşlarını yüzlerine karşı söylemekten vazgeçin bu sizi ilgilendirmez söylediğiniz zaman da elinize bir sey geçmiyor. Kimin neye kırılacağını bilemezsiniz)
Ben de senin vücuduna sahiptim. Kimsenin fikrini önemseme huyum yoktur ama kendim çok rahatsız olurdum. İstediğim kıyafetin bedeni olmazdı çocuk reyonundan giyerdim. İnsanların vücut hatlarını görünce çok beğenirdim çünkü bende emanet gibi dururdu her kıyafet. Üç yıldır uğraştım ve istediğim kilodayım artık balık etli bir insanım. İnsanları umursama ama kendin olmak istiyorsan mutlaka ol, çünkü yaşamış biri olarak ve seni iyi anlayarak söylüyorum gerçekten mutlu olunuyor. Gece kalkıp patates kızartması yaptığımı, makarna haşladığımı bilirim. Şimdi özellikle jeanler tam istediğim gibi duruyor. Bir de eskiden düştüğüm zaman zayıf olduğum için hemen kemiğe geliyordu, canım acıyordu, yaralar iyileşmezdi. Şimdi onu da yaşamıyorum.
2 - Başkalarının seni ne kadar zayıf gördüğü önemli değil, senin kendini ne kadar iyi hissettiğin önemli olan. Bu şartlar altında sağlığın ve kondisyonun stabilse sıkıntı yok demektir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
"Bence ben çok zayıf değilim, normal kilodayım" demişsin ama bu işin sencesi olmaz ki😕 beden kitle indeksinde de kilon normal çıkıyor mu? Eğer boyuna göre kilon normal çıkıyorsa normalsindir. Diğer türlü 170 boyda olup 38 kilo olup benim kilom bence normal demek biraz anormallik olur😊
Fotoğrafa bakınca nasıl duruyorum diye sorarsan, çok fazla değil ama bi 5 kilo eksiğin var gibi duruyor. Bunlar benim şahsi yorumlarım ama millete kilonla ilgili konuda fazla yüz verme derim. Ben de yıllarca senin derdini çektim. "Çocuk gibi duruyorsun, kilo alman lazım" , "Koca bulamazsın kilo al" ve bunun gibi daha bi sürü gereksiz cümle duydum hep insanlardan. İnsanlar sana kilonla ilgili bir şey dediğinde, ben kendimi böyle seviyorum deyip geçiceksin. Evet zayıfım deyip onları haklı çıkararak üste çıkmalarına izin verirsen sonra kendilerinde sürekli eleştiri yapma hakkını buluyorlar
Kimin ne dediğini umursama. Kimsenin haddine değil senin görünümü eleştirmek. Benim iki katı kilomda olan biri " çok zayıfsın böyle erkek mi olur kilo al bence " demişti bana. " çok şişmansın böyle kadın mi olur kilo vermelisin bence. " dedim. Sustu. Bir daha da benzer yorumlar yapmadı 😃 Uzunca süre zayıf olmayı kafaya takmıştım ama kendimi sevdiğim halde psikolojim bozuldu bu yüzden neredeyse. Artık kimseyi umursamıyorum. Böyle görüşler belirten olunca da " bu seni ilgilendirmez " deyip geçiyorum
Oh çok iyi demişsin, ben de yıllarca çok çektim bu toksik insan grubundan. Normalde kendimi sevip beğendiğim halde benim de psikolojimi alt üst etmişlerdi, kimseyi takmamak en iyisi, herkes kendi işine baksın
Sağlıklıysan bir sorun yok. Kilolu olmak yerine böyle olmak daha iyi. Yani sağlık açısından diyorum, görsel olarak herkes farklı düşünebilir. Sen kendinle mutluysan milletin ne dediğini takma kafana. Hangi kıyafet zevkine uygunsa onu giymeye devam et güzellik.
Ben zayıf olduğum için bana da diyorlardı. Kilo aldım, bu seferde kilo almışsın baya belli diyorlar ama kıyafet yakışmış diyen çıkmadı. herkesi susturamayız. Kişisel bir şey bnce. Sen olduğun gibi kendini sevip beğeniyorsan başka bir şey önemli değil. Fotodaki sensen bence gayet güzel bir fiziğin var. Daha da zayıflama yeter.Çok kemik görünümü göz kanatıyo.
Güzellik göreceli kavramdır, sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle devam et hayatına... Özel olarak kilo almamak için bir çaban varsa bundan vazgeç.. Kıyafetler yakışmıyor takılma bunlara boyun biraz uzun olduğu için zayıflığın göze batıyor önce... Onların asıl söylemek istedikleri şu, Biraz kilo alsan daha güzel olursun 😃😃
43 kiloyum sınırlı stresli isen 40 a kadar düşerim ama asla çıkamıyor um 45 in üzerine bence bizde yok problem onlar yiyor da noluyor bana da zaten zayifsin sabah sporlarını bırak diyorlar takılma derim senin hayatın sen mutluysan sorun yoktur ben mutluyum mesela ve sabah spor yapmak beni sakinlestiriyor eğer yapmasam el bombası gibi gezecem haberleri yok millet hep bir şey der umursamiyorsan mutlusundur bence
Fotoğrafta ki sen isen oldukça hoş bir vücudun var.
Bence kıyafetler yakışıyordur, seni kıskandıkları için öyle söylüyorlardır. Omuzların yüksek ve beline oranlar iyi bir genişliğe sahip, elbiseyi üzerinde gayet iyi taşırsın.
Zayıf olmak kıyafetin yakışmaması için bir sebep değil ki, öyle olsaydı mankenleri zayıf insanlardan seçmezlerdi, kilolu insanlar manken olurdu.
Zayıf oldugun için olabilir. Banada yakışmazdi . Bir şurup içip kilo aldım şimdi on numara güzelim çok şükür ama zorla alınan kiloların da bir bedeli vardır tabi. Hasta etti beni o şurup sürekli böbreklerim ağrıyor iltihaplanma mide ağrısı vs. Önce saglik
Senin gibi birini bulsam, başımda gezdiririm. Şişman politikasından uzak dur. Seni kıskananlar var ki, kulp bulup üzmeye çalışıyorlar. Kendilerine olmuyor demek ki, sana laf atıyorlar. 50 kiloluk teneke yağlılar işte ne olacak başka. Ceylan gibisin. Sıkma canını..👍
Tamamiyle giyilen şeyler ile alakalı. Toplum hiç susmuyor zaten. Bir sussalar belki de bu kadar çok insan depresyonda olmaz. Onların dediği şeylere şöyle bakılmalı bence ; 10 dediği şeyden 9 'u yanlış 1'i şüpheli. Yani nasıl istiyorsanız öyle giyinin ve mutlu olun. Lütfen insanları da dinlemeyin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Fotoğraf nedense bana koreli birinin fotosu gibi geldi. Her neyse kıyafetlerin gayet yakışmış ben de çok zayıfım ama kendime yakışan kıyafetler giyince bana yakışmayacağını düşünenler üzerimde görünce apışıp kalıyor bu kadar yakışacağını düşünmemiştim diyorlar :) Yine de ideal kilo en sağlıklısı her zaman. Bir diyetisyene gidebilirsin.
Zayiflik degil hayatim, duruş. Dik yürümek, özgüven... elbiseyi tasiyabikmek farkli. Ben etime dolgunum, arkadasimsa zayif. Ikimiz de giydigimiz elbiseyi tasiyoruz. Bu biraz da giydigin elbiseye bagli. Ben spor kiyafetleri tasiyamiyorum mesela
Her vücut tipine yakışan giyim şekli vardır tabi ayrıca senin beğenin ve içinde rahat hissetmen de önemli giydiğin ne olursa olsun sen içinde mutluysan çevrene yaydığın olumlu enerjiden dolayı beğeni oranın artar
Fotoya baktımda gerçekten çok ama çok zayıfsınız, yani etrafınızın dediği kadar var hani, bu yazıflıkla ancak bol ama giysi ama özellikle üs giysi tercih edin, son bir şey zayıf olmak kilolu olmaktan daha iyidir.
Kötü bir görüntün yok giydiklerin de yakışmış ayrıca. Çevrendekiler muhtemelen eleştirmek için eleştiriyor seni. Ayrıca kilo almak zorunda da değilsin eğer sağlığını etkileyen bir durum yoksa kulak asmamalısın.
kendine neyi yakıştırıyorsan öyle giyin ama bazı kıyafetler vardır içini doldurmak için vucut gerekli mesela fotoda bakınca memen yok senin memen 85 olsa daha gösterişli dururdu
İnsanlar çeşit ceşit yaratılmış kim istemez dört dörtlük bir fiziği olsun değil mi? zayıf kişilerde kıyafetlerin çok iyi durmadığı bor gerçek bende öyleyim 175/60 ama bence kilolu olmaktan iyidir çünki biraz güzel görüneyim diye alacağın kilolar vücuduna kas değil yağ olarak yerleşecek
Çoğunlukla kilolarından şikayet eden bir kitle var ve bu kitlenin göz alışkanlığı haliyle farklı bir algı oluşturduğu için o kişiler alışık olmadığı bir görsele karşı bu tür yorumda bulunabilir vucudunun normal olduğu gibi bu tip insanlarlada karşılaşman normal ayrıca paylaştığın fotografı değerlendirecek olursam kombin ve renk uyumun iyi ama yüzünü gizlemişsin yüzde çok önemlidir vücut kitle indexin normal olup yüzün şişkin değil çökmüş duruyorsa buda farklı bir algı oluşturabilir
Hayır bence çok iyisin tabi en önemlisi sen kendini nasıl beğeniyor ve iyi hissediyorsan öyle olmalı bende önceden zayıftım saçma sapan vitaminlerden dolayı ergenlikte çok kilo aldım şimdi veremiyorum az yiyorum ve yediklerimi çıkartmaya çalışıyorum zayıflamak İçin 😥
Angelina Jolie de aynı dertten muzdarip "Kendimi güzel görmüyorum çünkü çok fazla kusur görebiliyorum. İnsanların çok garip fikirleri var. Zayıf olduğumu söylüyorlar, sanki bu beni mutlu edecekmiş gibi." -Angelina Jolie ❤
"I don't see myself as beautiful, because I can see a lot of flaws. People have very strange opinions. They say I'm thin, as if that should make me happy." -Angelina Jolie ❤
Proporsiyonuna uygun giyindikten sonra kilo önemli değil ki. Ayrıca mankenler de hep zayıf oluyorlar di mi :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Etine dolgundan ziyade biraz kıvrımlı olmak. Squat çalış bir iki spor yap güzel vücudun olur. Sen hangi kilo ile kendini aynada beğenmiyorsan o kilo ideal kilondur
Bence cekemiyorlar. Fotoda gayet güzel bir duruş var. zayıflık iyidir seninki zaafıyet derecesinde değil. Giy 34 bedeni cildirsinlar :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bakma onlara kıskanclıktan. Ama kendin rahatsız oluyorsan sporla vs düzeltebilrsn eksıklerini inan banada dıyolar gram umursamıyorum bana zayıfsın derken nasıl kg verirm diye kendılerini yiyip bitirdiler
Etli butlu olsan o zmnda begenmezler tinlama milleti
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Giymeyi bilmediğin içindir bol paça palazzo pantolonlar giy, dolgulu sütyen, dar üst falan zayıf bizlere yakışıyor. Yoksa altın dar üstün dar giyersen çok kötü duruyor
Bi 3 kilo alabilirsin. Ama çok güzel vücut ölçülerin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Herkesin vucut tipi farklı oluyor işte. birazcık kilo alsan yakışır tabii ama alamıyorsan yapacak bir şey yok. Bu durumda insanın kendi vucudunu tanıyıp buna göre giyinmesi en doğrusı bence. Mesela o pantolon bacaklarını çubuk kraker gibi göstermiş. Bu şekilde giyinirsen zayıflığın göze batar. biraz daha fiziğine göre kıyafet secimleri yapabilirsin😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
biraz daha kilolu olsan normal dicem ama sen çubuk krakersin burdaki abazalara aldanma çok ktü bir fiziğin var gerçekten uzaktan takım elnise giysen erkek gibi gözkürsün iyiliğin için diorum:))
Bu ne şimdi iyiliği için söylüyorsundur eminim gerçekten ne kadar kötüsünüz ya çok kötü bir kalbiniz var senin fiziğin çok güzel olsa ne yazar bu kalple
@faline canım şimdi o hakaret alır yani gelecek zamanlarda o yüzden dedim iğrnç gözüküyor gerçekten iyiliği için kötü anlarsan senin içinin fesatlığı derim ben yaani :) ♥
İğrenç mi gözüküyor ne zaman biticek bu insanları bir kalıba sığdırmaya çalışmanız ayrıca sen bir insana iğrenç gözüküyor fiziğin rahat rahat bunu diyorsun olanı gören ben fesat mı düşünüyor oluyorum hadi ordan canım ya tavırlara baksen mükemmelsin yani öyle mi dışardan görüp bayılıyorsunuz yargılamaya eleştirininde bir haddi hududu var sen hadsizce eleştiriyorsun fikrini çirkin bir dille belirtiyorsun bir dönüp yazdığını defalarca oku belki öyle farkedersin
@faline evet çubuk kraker deynek gibi aynı rock! köşesi gibi biraz kilolu olsa güzel kızdır bence aslında :) fesat ve agresif olmayın lütfen hayat üzülmek için çoooooooooooooooooooooooooooooook kısa^^
Kilo almalısın biraz. Onun dışında biz insnalar hep konuşuruz 😆
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben kendimden memnunum de geç canım, insanları memnun etmek zorunda değilsin. Gayet de iyisin. Zayıfız diye kolayca kilo al deniyor bende artık birilerine kilo ver demek istiyorum 😏
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Çok zayıf olduğum için kıyafetlerin bana yakışmadığını söylüyorlar. Kıyafeti taşımak için etine dolgun mu olmak lazım?