Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPardon da siz kimsiniz? Siz moda otoritesi misiniz? Göbeği olan crop giymesinmiş. Size ne? Bakmazsın olur biter. Ben öyle olan insanlara çok imreniyorum. Ölümlü dünya deyip hiçbir şeyi umruna koymayıp giyebilmek lazım. Saçını değişik değişik boyayabilmek değişik değişik kestirebilmek hatta canın istediğinde 3 numaraya bile vurdurabilmek lazım. Ben de şişmanım göbekliyim başkaları da aha böyle der diye giymiyorum. Aslında öyle vücut ölçülerini takmayıp canının istediği şeyi giyebilen kadınlara plaket vermek lazım. Vücutlarıyla barışık oldukları için. Sen mesela bir çocuk doğurduğunda hele bir de o çocuklar ikiz üçüz olursa ya da karnında iştahlı bir oğlan çocuğu olup da 4-4.5 kilo taşırsan 25-30 kilo alırsan senin mesela bütün psikolojin bombok olacak ya da bir hastalık sonucunda vücut formun bozulduğunda bütün psikolojin bombok olacak. Ama senin eleştirdiğin insanlar böyle şeylerle daha güzel mücadele edecekler çünkü zaten umurlarında değil. Kendilerini daha kolay inşa edecekler yenileyecekler. Sen gibi benim gibi dış görünüşüne takıntılı olan insanlar daha kötü atlatacak ya da atlatamayıp kısır döngüye girme ihtimalleri daha fazla. Ölümlü dünya deyip isteyen istediğini giyebilmeli, istediği gibi saçını başını boyatıp kestirebilmeli. Beğenmeyenler de bokumu yesin diyebilmeli.
7020 Yorumla- +1 yıl
Aynı senin gibi düşünüyorum ama bu cehalet anlamaz diye kendimi parmaklarımı yormak istemedim kısa ve öz yazdım %100 katılıyorum👌
- +1 yıl
@benmeloww bende giyemiyorum bacım. Ben de şişmanım. Aynaya baktığımda çevremde birileri sen zayıflamışsın dese bile ben onu göremiyorum. Bir kıyafet giydiğimde hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Ben de çok problemliyim. İzmir'de kızlar görüyorum. Şişmanlar bende daha şişman da görüyorum. Bazılarının bacakları çok şişman ve selülit var belli oluyor. Kız küçücük şort giymiş mini etek giymiş. Bazen ben de of nasıl giymiş yav diyorum ama dememek lazım. Doğrusunu yapan onlar. Benim tek göbeğim var vücudumda. Bacaklarım kalçam ince. Selülitim yok. Ama ben o kızlar gibi giyemiyorum. Hatta alışverişe bile çıkasım gelmiyor. Çocukkenden beri ailemden kişiler şişman dediği için ya da instagramdaki kadınları çok gördüğüm için olsa gerek. Bilmiyorum.
- +1 yıl
Destan yazmışsın valla 😅😅
- +1 yıl
@aerolite iyi de böyle giyinen insan demek ki iyi bir kombinle beğeni almayı umursamıyor. Sen niye onun bu durumunu “göz kanatmak” diye niteliyorsun ki? Sen bu şekilde başkasının giyimine karışıp gözümü kanatıyor dersen bir tane dayı da çıkar der mi crop giymeyin benim abdestim kaçıyor. Mini etek, tayt giymeyin beni günaha sokuyorsunuz toplumun ahlakı bozuluyor ya da kalın bacaklı koca g0tlü ya da ince bacaklı küçük g0tlü olanlar tayt giymesin çünkü yakışmıyor. Beyaz tenli mavi gözlü olmayanlar saçlarını sarıya boyatmasın at boku gibi duruyor desin. Ne olur sence? Birilerine sırf bizim güzellik anlayışımıza uymuyor diye eleştirme hakkımız var mı? Uyum uyumsuzluk kime göre? İnstagramdaki kadınlarla kıyaslamayın sokaktaki kadınları. Onların yüzde 95’i o vücutları doktorlara yaptırıyorlar bir sürü estetikçi takip ediyorum. Şu soruyu soran kadını görmek lazım. Vücudunu, yüzünü estetikliyse estetiksiz halini makyajlıysa makyajsız halini görmek lazım.
- +1 yıl
ölümlü dünya deyip istediğinizi giyin demesindeki çelişki 🤦🏻♀️
- +1 yıl
@mraklıgirl niye ölünce giyebilecek misin? Ölünce bir tek kefen giydiriyorlar.
- +1 yıl
kanka ben senin üstün zekanla yarışa giremem ya neyse pardon sen giyin nasılsa öleceğiz hem ikinci kez geliş şansımız da var nolcak amann
- +1 yıl
size tümüyle katılıyorum
keşke bunu herkes anlayabilse ciidden.. - +1 yıl
@mraklıgirl Allah benim giyimimle yaşamak isteyip de yaşayamadığım hayatla ilgilenmesin gitsin 85 milyonu hortumlayanlarla, milletin rızkını çalanlarla, kadına çocuğa tecavüz edenlerle, adam öldürenlerle dövenlerle, kul hakkı yiyenlerle ilgilensin, onları cezalandırsın. Ben zaten ölünce cennete gideceğim a—-m—-k
- +1 yıl
haklısınız
- +1 yıl
@Rose_000 @thecutewitch eyvallah 👍
- +1 yıl
Birilerini eleştirirken onun yüzüne söylenmeyecek , kırıcı olacak ifadeler doğru olmaz. Ama biliyorsun ki dost acı söyler, düşman güldürür. Ben kötü giyinmiş bir arkadaşımı uyarmak isterim ve o da beni uyarmalı beğenmediğinde. Önemli olan ikazın samimi ve saygılı olması. Elbette tanımadığımız birine gidip te göz kanatıyorsun şeklinde kalp kırıcı ifade içinde olmak doğru değil. Fakat değer verdiğimiz insanların menfaati için eksik gördüğümüz taraflarını da yüzlerine söylemek onlara değer verdiğimizin bir ifadesi olmalı. Genelde insanlar söylemiyorlar çünkü bunu.
- +1 yıl
Kime , neye göre derken net olarak kötü duran bir şey varsa ona da bu şekilde yaklaşmamak gerekir... Misal, şahinle mersedesi karşılaştırırken mersedesin güzelliğini överken kime, neye göre demiyorsak çok absürt durumlara olan eleştirel yaklaşımda da bunu demek saçma olur bana göre.
- +1 yıl
@aerolite konuyu saçma sapan yerlere çekiyorsun. Bu soruda anlatılan şey yakın arkadaşının seni uyarması değil. Üzerine hiç vazife olmadan birinin gelip senin giyimin kuşamın hakkında ileri geri konuşma hadsizliğini yapması. Mesele bu. Yurtdışına bir bak ya da yazın gelen turist kadınlara bir bak içlerinde çok güzel fiziği olup istediğini giyen de var güzel fiziği olmadığı halde yani dış görünüşü günümüz kalıplara uygun olmadığı halde canının istediğini giyen kadın da var. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kişi canının istediğini giyer. Sormadığı sürece, sizden fikir istemediği sürece ve onunla çok yakın olmadığınız sürece hiçbir şey demeye, eleştirmeye hakkınız yok. Dışarıdan sıradan bir insan benim için zerre önemi olmayan bir insan için ben neden kendimden taviz vereyim ya? Neymiş sırf beğenmiyor diye. İnsanlar onlar için yaşanacak kadar ya da KİŞİSEL TERCİHLERİNİZİ BELİRLEYECEK KADAR DEĞERLİ Mİ? Bence değil.
- +1 yıl
@Curiosus konuşma patı ne demek? Ayrıca kimin yediremediği belli. Git kendi yorumuna gelen yorumlara ve eksilemeye bak gel benim yorumuma bak. İnsanların hayatında hiçbir önemin yok. Kendini fasulyeden nimetten sayma haddini bil.
En İyi Cevaplar
Gerçekten rezillikten başka bir şey değil. Nasıl giyebiliyorlar anlamıyorum. Tamamen görüntü kirliliği. Yakıştıklarını falan zannediyorlar herhalde yazık. Yıllar önce spor yapmadığım dönemler bende de skinny fat durumu vardı. Kilolu değildim ama göbeğim vardı ve o dönem crop modasını çok sevmeme rağmen asla göbeğim açık gezmedim. Sonra spor hayatım oldu ve göbek olan yerde şu an karı kaslarım var. Yaz kış da crop giyiyorum söylemesi ayıp. O giyemediğim günlerin acısı çıkıyor herhalde. :D
821 Yorumla- +1 yıl
Sorumda görüş paylaşır mısınız
- +1 yıl
Pardon da bir insan bisey giyidiginde sana sorcak hali yok ya. 1) sen kimsin.2) sen kimsin 3) sen kimsin. Rahatsiz oluyorsan bakmasin. O mutlu oluyor giyiyor sanane. Boyle dusunen karaktersiz oldugun icin acidim sana :)
- +1 yıl
@blueeeberryyy Canım problem değil giysinler ama ben ve benim gibi bir çok kişi gülüyoruz dalga geçiyoruz yanımızdaki insanlarla sen öyle mutlu ol kendi halinde. Bir de yarası olan gocunur hahahaah. :D
- +1 yıl
E bebis siz rahatsiz oluyorsan komine gidiyorsa bakmasin. Onlarda insan hatirlatirim
- +1 yıl
@blueeeberryyy Ben hayatında görüp görebileceğiniz insanları en çok dış görünüşüyle yargılamayan, hatta yanımda yapıldığında buna izin vermeyen bir insanım. Kimseyi kilosundan dolayı linçlemem. Çünkü kimin ne olacağı belli değil. Evet çok iyi genlerim var tüm ailemin fiziği güzel ama gün gelir bir hasta olursun kortizon alırsın mecburen biten iş. Lakiiiin eğer sen fiziğine bakmadan oranı buranı açıp geziyorsan eğer dalga geçilmesini hak ediyorsun demektir. Herkes kendine yakışanı giymeli. Giymek istiyorsa yakışmayanı giysin ama arkasından da söyleniyor sonra. Gözüm var istediğim yere bakarım. Sana soracak değilim. Zaten bilerek bakmasan bile öyle abes dikkat çekiyorlar ki illa bir kere gözün kayıyor. Yaran var hadi sende bak dalgana.
- +1 yıl
E yargilamam diyorsun hemde o insanin giyim tarzini yorumluyorsun bir dedigin biri tutmuyor. O mutlu oluyorsa oyle olur. Sen nasil bana sen bana bisey soramasin diyorsan sende kimseyi ne giyip giyimeyeceni yargilamak zorunda degilsin. herkesin karakteri farklidir. O begeniyorsa begeniyor. Sen begenmiyormusun yorumun sende kalsin. Sonra da herkezden saygi bekliyorsunuz.
- +1 yıl
@blueeeberryyy Evet herkezzzzzzden saygı bekliyorum. :D
- +1 yıl
Neyse bebis ne oldugun belli kendini kolamana gerek yok 😽
- +1 yıl
@blueeeberryyy Kolamama gerek yok canım aynen hahahahhaha. Türkçemiz yeni kelimeler kazanıyor sayende bebeğim. 👏
- +1 yıl
Turk degilimde ondan bebis :) . Enazindan insanlari senin gibi asaglamiyorum. Dedigimi anliyorsan super zaten
- +1 yıl
@blueeeberryyy Bende Türk değilim canikom ama kabiliyet meselesi tabi. İnsanları aşağılamıyorum diyen de sen kimsin sen kimsin sen kimsin diyen biri. Üstelik benim yorumuma salça olarak. Kendi fikrimi istediğim gibi belirtirim. Git kendi yorumunu ayrıca yazma cesareti göster.
- +1 yıl
Ben fikirlerini özgürce söyleyebilen bir bireyim. Bu da böyle bir platform. Sizin gibi laf dalaşı için değil. Ayrıca bu kadar hümanist yaklaşıp da beni yermeniz çok çekilmiş. Yukarıya bakın canım sorunun sahibi beni en iyi görüş seçmiş size sadece dalavere kalıyor. Yorumumu silmem sildirtemez ettiğiniz hakaretler. Bu benim fikrim ve bu platformda istediğimi dile getirebilirim. Muz cumhuriyetinde değiliz öyle sananları oraya davet ediyorum.
- +1 yıl
@Luiiza Görüşü yoruma kapatmak diye bir şey yok güzelim. Sende de keşke profilini açacak cesaret olsaydı birazcık. Ben istediğim düşüncemi yazarım, sizin gibiler de kendi fikirlerinizi beyan etmek yerine ancak başkalarına kafayı takıp bilenirsiniz. Ben üzülüyorum esas adınıza. Neyse ki sandığın gibi bir hayatım yok, trol benim için biraz da burası. Zaten gerçek hayattaki kimliğimi bilsen, şu ufaklığına bakıyorum da, baya şaşıracağın bir mevkide olduğumu görürdün. Neyse bende kalsın problem yok. Evet önerine uyup hemen kitap okumaya koyulayım ben. Önerin şey mi, Şeker Portakalı falan? Mutlaka okumam lazım çünkü. Uluslararası bir dergide makalem yokmuşçasına. :D
- +1 yıl
Ben seni yerdigimi düşünmüyorum böyle düşünmene neden olduysam üzgünüm ama bence konu artık sadece crop ve göbeği olanlar değil konuyu çok fazla saptırdınız hepimiz görüşlerimizi özgürce aktarabilmek istiyoruz bence buna hem saygı duymayı öğrenmeliyiz hem de görüşlerimize yapılan eleştirileri olgun karşılamayı becerebilmeliyiz en azından o yaştayız diye düşünüyorum. Ama siz birbirinizi yemek istiyorsanız cidden meydan sizin ister dergi yayınlatın ister kitap okuyun isterseniz insanları yargılayın ama birbirinizi kırmayın üç günlük dünya 🙂
- +1 yıl
@Qrkod Valla kardeşim yukarda CevapVerin518 adlı kullanıcının "bende giyemiyorum bacım. Ben de şişmanım. Aynaya baktığımda çevremde birileri sen zayıflamışsın dese bile ben onu göremiyorum. Bir kıyafet giydiğimde hiçbir şeyi yakıştıramıyorum. Ben de çok problemliyim. İzmir'de kızlar görüyorum. Şişmanlar bende daha şişman da görüyorum. Bazılarının bacakları çok şişman ve selülit var belli oluyor. Kız küçücük şort giymiş mini etek giymiş. Bazen ben de of nasıl giymiş yav diyorum ama dememek lazım. Doğrusunu yapan onlar. Benim tek göbeğim var vücudumda. Bacaklarım kalçam ince. Selülitim yok. Ama ben o kızlar gibi giyemiyorum. Hatta alışverişe bile çıkasım gelmiyor. Çocukkenden beri ailemden kişiler şişman dediği için ya da instagramdaki kadınları çok gördüğüm için olsa gerek. Bilmiyorum." böyle bir yorumu var bakabilirsin. Şişman insanlar bundan gocunmuyor, bunlar da avukatı kesilmişler bazı insanlar da böyle maalesef. Zaten yorumumun başında şunu da dile getirdim. Bende de eskiden kilolu olmamama rağmen göbek vardı ve ne kadar istesem de giyemiyordum. Şişman insanları dışlayacak olsam empati kuramayacak biri değilim kaldı ki. Hoş ben vücuduna yakışmayanı kimsenin giymemesi taraftarıyım ama böyle bir zorunluluk da yok aksini iddia etmedim. Yine giysinler sadece arkalarından konuşulduğunu bilsinler dedim. Kötü bir laf yok bunda ve bunu da emin olun sadece ben yapmıyorum. Çevremde kiminle denk gelsem herkesin tepkisi aynı. İnsanların bakışı da giyerseniz bu şekilde oluyor diye söylememem fazla battı birilerine, bana bel altı vurulmaya çalıştı ama sıkıntı yok. Ben kendimi biliyorum. :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
137
Cevap
88Cevap
Kim için görüntü kirliliği mesela senin içinse eyvallah sen giyme ama kişi kendisini o şekilde iyi hissediyor ve öyle güzel görüyorsa bunu ona yasaklamak açıkça bir insanı kendisini kötü hissetmesini sağlamak bizlere düşer mi belki sana kırmızı ruj yakışmıyor ama sen çok seviyorsun ben yolda yürürken sana "öğk o ruj sana hiç yakışmamış görüntü kirliliği oluşturuyorsun" desem ne kadar hoşuna gider hiç gitmez çünkü kendini güzel hissettiğin o günü bombk bir güne çevirip seni mental açıdan kötü etkilerim. İnsanları zayıf, şişman, göbekli, göbeksiz, yapılı, cılız... Gibi kalıplara sokmaktan vazgeçmenin zamanı sizce de gelmedi mi Allah aşkına ne zaman bu kalıplardan kurtulup önünüze bakacaksınız merak ediyorum sadece senin için değil bir çok insan bunun gibi psikolojik şiddetlere başvurup kalp kırıyor ve gördüğüm kadarıyla çekinmiyorlar da nedennn neden insanları kendi zevklerinize göre kaliplastiriyorsunuz elinize ne geçicek hadi 'göbekli' biri crop giymedi üzerine bol olan bir şey geçirdi ne olacak eline ne geçicek daha mutlu mu olacaksın sırf sen mutlu ol diye 'göbekli' bir kaç kişinin hayatını bok etmeye değer mi sen görmezden gelemez misin? Kendi 'kusursuzluğuna' o kadar odaklı ki insanlar kusurlarını göremiyor ve bu duruma acıyorum gerçekten.
00 YorumlaBu nasıl bir kendini bilmezlik nasıl bir üslup anlam veremedim. Kimin ne giyip giymemesi gerektiğine ne zamandan beri başkaları karar verir oldu. Söze gelince özgürlük diye bağıran insanların böyle yanlış ve kaba söylemlere girmesi ne derece doğru bilemedim. Herkes istediğini giyebilsin diye kıyafetlerin farklı bedenleri var ve kimse sen onu giyme diyemez. Kendini güzel hissediyorsa sana bana kimseye laf söylemek düşmez. Önce bi düşüncelerini değiştirmeyi insanlara kibar yaklaşmayı dene. Hala aynı kabalıkta devam ediyorsa şayet düşüncelerin kafani çevirip bakmayabilirsin. Umarım sizin gibilerin başına böyle kırıcı soylemlerde bulunan insanlar gelmez.
30 Yorumlaİkidir senin paylaşımlarına denk geliyorum alınma ama çok cahil birisin. Açık giyinene hasetliğinden şov peşinde dersin, insanları dış görünüşü ile yargılarsın ne bileyim daha bilmediğimiz bir sürü kirli düşünce.. Hayır 30 yaşında kadınsın hiç mi kendine bir şeyler katamadın, hiç mi kimse sana bir şeyler katamadı anlamıyorum ki. Sen kısacık ömrünü başkalarının iki dudağı arasına mahkum ediyorsun diye başkaları da mı öyle olmak zorunda? Neden hepimiz senin gibi özgüvensiz olalım ki? Kendine değer verip, kusurlarıyla da güzel olduğunun farkında olan güçlü kadınlar onlar. Bir yeri sarktı diye kaygıya düşüp beğenilmemekten korkan silik tipler değil.
32 Yorumla- +1 yıl
Görüşlere alnından öp butonu gelsin 🙏 helal olsun, bu sitede bir hemcinsim ile gurur duymayı özlemişim.
Peki başkalarından bize ne? Beğenmiyorsan bakma , beğenmiyorsan yapma ilgilenme takılma ama kimseyi rencide edemezsin ben zayıfım hatta çok zayıfım 42 kiloyum bir erkek tek koluyla tüm belimin çevresini sarabiliyor o derece bende kapalı giyince sırıtıyor elbise giyince bol oluyor napayım şimdi çocuk reyonunda ki simli simli tişört ile mi gezeyim evde giyidigim pijamayla mi çıkayım yok yani yapilabilecek nadir şeyler var crop kazak tayt şort bitti elbiseleri de terzi el atarsa giyebiliyorum böyle olmakdansa şişman olup göbekle crop giymeyi tercih ederdim açıkçası
20 YorumlaKimse toplumun iğrenç ve saçma 'güzellik anlayışına' uymak zorunda değil, kimse, kimsenin beğenisini alabilmek için giyinmek, makyaj yapmak zorunda değil. Herkes kendi güzellik algısına uymalıdır aslında. Ama toplumun belirlediği fiziksel algılar, insanları kötü hissettirmekten başka hiçbir şey yapmıyor. İnsanlar hep zayıf (yeme bozukluğu değil) olan, beli ince, gözleri renkli olan kişileri seçip, kilolu veya çok zayıf kişileri dışlıyor. Ne yapsalar, suç oluyor. İtici ve sahte bir şekilde onu desteklerini söylemeleri bile sinirlendirici. İnsanları ayrıştırmaktan vazgeçin. Herkes kendi bedeninden ve tercihlerinden sorumlu.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba
Yani göbeği açık giymenin bi kuralı, kıstası, şartı mı var? Bunu yapmayı özgür bırakan ve yasak eden hiç bişey yokken sadece insanların göz zevkine göre hareket etmek neyin kafası? Göbeği açık bırakan kıyafetler seçecek derecede güveniyorum kendime ama bunun çok fit olmakla bir ilgisi var mı? Cevap veriyorum, zerre kadar yok...
"Kadın kadın için giyinir, erkek için soyunur" kafası ile yazılmış birsürü zırvalık içinden şunu anlıyorum ki ; kimsenin hayatına kimse karışamaz olgusu da tamamen havaya asılmış ve bir geçerliliği yok. Alın hergün bi açık giyinen, bi türbanlı olan, bi tayt giyinen insanı alaşağı edip hedef haline getirin en iyisi.10 Yorumla
+1 yılBen göbeksiz hatta karın kası olan birisiyim ama bu görüşüne ne yazık ki katılmıyorum siz o çok beğendiğiniz hollywood statları gibi mi zannediyorsunuz tüm yabancı karınları veya her zayıf kadına her şey yakışıyor mu, örn seren serengil aşırıııı zayıf benimde aşırı zayıflık gözümü kanatıyor ya arkadaşlar empati yoksunu olmayın herkes dilediği gibi yaşasın dilediğini giysin dilediğiyle olsun ortada saygısızlık yok medeni olmak varsa sıkıntı yok demektir. Kusura bakma ama bu soru küstahça dünya da milyar insan var vs çoğunluğu sağlıksız beslenerek kilo almış ve almaya devam eden insanlar moda çoğunluğa hitaben şekil alan bir olgu yani hedef zayıf şişman kaslı kassız değil umarım anlatabilmişimdir kırmadan dökmeden 👍🏻
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yıldekolte bişey giydiğinizde erkekler bakınca rahatsız olup neden bakıyorsunuz bakmayın kendinizi eğitin kadınları kapatmayın erkeklerinizi çocuklarınızı eğitin diyorsunuz.
ama konu sizin eleştirmenize gelince her şey serbest. göze güzel görünmek zorunda değil. sen beğenmiyorda olabilirsin. oda zaten sen beğen diye giymiyor. bakmazsın dönersin önüne geçer gidersin. sana ne?50 Yorumla Hayır tabikid de. Insanlar mutlu oluyorsa giyer. Sizin gibi düşünenler yüzünden psikolojisi bozuluyor. Begenmiyorsan sen giyme , bakma ama böyle bi yaklaşım haddine değil kimsenin. Gözünün kanaması kimsenin umrunda değil. Dışarı çıkıp gördükçe kudur sen 😂
30 Yorumla
+1 yılBir kadının başka bir kadına karşı sözlü şiddetine şahit oluyoruz:)) Size ne yahu burada fenomen olup popişiniz kaldırılıyor diye kendinizi dışarda başkalarının hayatına yön verebileceğiniz bir konumda mı görünüyorsunuz? Görürsem söyleyeyim kezbanın birinin gözü kanıyormus giymesinler😄
30 Yorumla
+1 yılBu nasıl bı soru ya. Düşünün ki bir kadın doğum yaptı ve o göbek uzun süre kalıyor istese goyemez mi göbeği açık simdi, ya da bir kadın kilolu ve kendini belki de öyle kabul etti herkes sizin güzellik ölçülerinize göre mi giyinmek zorunda ! Giyinmek onu mutlu ediyorsa kimi ne ilgilendir. Özgüvenli olanların şerefine 🥂 dünya sadece güzellerin ve güzel vucutlularin herşeye sahip olacağı bir yer değil. Olmamalı
20 YorumlaBir kadın olarak böyle bir şey paylaşmana mı yorum yapayım... insanları kıyafetleri ile yargıladıgına mı :)
Asıl bahsettiğin gibi biri giyerse ben tebrik ederim çünkü toplumun baskılarına, kötü sözlerine rağmen dik durup kendini ortaya koyabilmiş biri olduğu için.. Çünkü o kişi kalıplara hapsolmamış, kendini tüm doğallığı ile yansıtmış bir kişi olur, siz ise herkese bir kılıf uydurmaya çalışan, sürüye dahil biri sadece :)10 Yorumla
+1 yılBen açık giyime karşıyım, kimse giymesin ona kalırsa ama zayıf şişman diye ayırt edilmesi, sen şişmansın giyme denilmesi o insana bırakacağı hasarı düşündürtmeli insana. Zayıf kendine hak görüyorsa gitmeyi şişman da görür kimsenin de karışmaya, yargılamaya, göz kanatıyor demeye hakkı YOKTUR ! BAKMAZSANIZ GORMEZSİNİZ!
10 Yorumla
+1 yılKimse kimsenin gözüne hitap etmek zorunda değil. Başkalarının ne dediğinden çok kendisine değer veren, kendisiyle barışık olan insanlar her zaman kazanır.
70 YorumlaHerkes de tutturmuş, "insanların kıyafetine karışmayın, özgürlük, kıl, tüy" karışmıyoruz yaw isteyen istediğini giysin. Duyan da yasa çıkarılıyor sanacak. Göz zevkiniz ne diyor, yorumunuz ne, onu sormuş.
Ben direk söyleyeyim. Leğenden taşan mayalı hamur gibi görünüyor. Şakası bir yana bana tiksinti veriyor. Kimse bana muhalefet etmesin. Bana tiksinti vermesi benim subjektif düşüncem ve zevkim. Ama özgürlük falan tabi, isterseniz giyinebilirsiniz.00 Yorumlazayıf, şişman fark etmez. Bi kadının bedenini teşhir etmesi kadar iğrenç bir durum herhalde bir erkeğin daracık tayt giymesi olur. Bedenini teşhir eden, kendini bir nevi pazarlayan insanlardan bıktık. Bakmayın diyosunuz da adım başı g. tlerini, memelerini gözlerimize sokuyorlar. Mide bulandırmaktan başka bir meziyetleri yok. Tiksindirici hale ulaştı bu moda denen sapkınlık artık.
01 YorumlaÖyle beyinsizler var evet iğrenc duruyor görünti berbat ama kendini ona zorluyor beyinsizlik iste bunları ezeceksin o zaman düzelirler bu sadece bunun icin degil genel anlamda giyimde kızlar zaten böyle olmuyor iste ama zorluyor yapiyorsan bari gösterme milletin gözüne gözüne sokmak zorunda degilsin ama ısrarla milletin gözüne sokuyorlar bunları ezeceksin işte
00 Yorumla
+1 yılSayılmaz, bir şeyi beğenmiyorsanız yapmazsınız. Yapandan rahatsız olmak biraz hadsizliktir. Kimse kusurlarını sizin gözleriniz kanıyor diye saklamak zorunda değil.
57 Yorumla- +1 yıl
aslansın aslan
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Tanışıyo muyuz?
- +1 yıl
Harika bir görüş elinize sağlık doktor hanımmm
- +1 yıl
@Doktorkedii yok ama istersen tanışabiliriz bağğğğyan
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Evettt, istiyorum evettt, söylüyorum Evettt. Seviyorum ağğğşığım sana!!!
- +1 yıl
karşim sakin ol doğru kişi ben değilim unuttun mu
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Eet denemiştik olmamıştı doru
+1 yılİsteyen istediğini giysin, milletin göz zevkine göre giyinecek halleri yok sonuçta. Beğenmeyen dönsün arkasını yoluna gitsin bakmasın arkadaşım.
62 Yorumla- +1 yıl
of krall ya haha
- +1 yıl
@luısinlinası 🤪🤪
Moda & Stil konusunda 367 cevap paylaştı. Senin bu konudaki görüşün asıl göz kanatma sebebi olabilir. Göbektir spor yaparsın gider ya da yapmazsın daha da büyütürsün. Ama senin örümcek bağlamış zihnini değiştirmek çok daha zahmetli bir yolculuk.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin fiziği mükemmel olmak zorunda değil. insanlık hali, hiç fazla kilosu olmayan birinin bile dönem dönem göbeği çıkabiliyor yapacak bir şey yok, olabilir. ama ben olsam kamufule ederim bir şekilde. Ortaya çıkarmam kendimi rahat hissetmem o şekilde. Bence hoş bir görüntü olmuyor ama bu benim fikrim. rahat eden giyer tabi, herkes istediğini giymekte özgür😊
20 Yorumla
+1 yılBoşuna demiyorlar kadın kadının düşmanıdır diye. İnsanların hayatlarından elinizi ve düşüncenizi çekin artık. İnsanların giydikleri sen de dahil hiçbirimizi ilgilendirmiyor. Ee ne demişler herkesin hayatına kimse karışamaz. Sevgiler.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle.

🤮🤢🤮 
Kusura bakmayın ama bunuda güzellemesi yapılmaz. İğrenç duruyor.
10 Yorumla
+1 yılIsteyen istedigi sekilde giyinir beni hic rahatsiz ve alakadar etmez. Avustralya’da yasiyorum ve burada buyudum multi kulturel bir ulke. Sokakta Hint ve Pakistanli birisini kendi kulturel elbiselerini giydigini, Sikh erkeklerin turban taktigini, sokakta random birisini yalin ayak dolastigini ya da sicak gunlerde T-shirtsuz yurudugunu rahatlikla gorebilirsiniz. Hic kimse hic kimseyi degil elestirmek kafasini kaldirip bakmaz bile.
10 Yorumla
+1 yılSayılırsa bir sıkıntı vardır zaten. İnsanlar kilolu olabilir, zayıf olabilir, her cinsten her tür şey olabilir. Psikolojik şiddet uygulamaya gerek yok kimseyi ilgilendirmez bakmazsınız olur biter.
40 YorumlaO kadar çok şey var ki göbeğe kadar göz kanatan buna takılmıyorum
00 YorumlaSadece göbeği olanlar değil. Bazıları zayıf olmasına rağmen güzel görünmüyor. Giymeden önce şöyle aynada bir bakın. Yakışmıyorsa vazgeçin bu sevdadan :D
30 Yorumla- Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı.
+1 yılİsteyen istediğini giysin bence insanları kalıba sokmayın sen ben giyebiliyorsam göbeklısıde giyebilir g*tlüsüde giyebilir hamileside giyebilir çatlagı olanda giyebilir karnı sarkanda giyebilir
30 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGiyen giysin, kendine yakıştırıyorsa giysin ama bence crop giyim hiç bir kadına yakışmıyor onu da söylüyeyim.
31 Yorumla
+1 yılİnsanlarin fikirleri dinleri ahlaklari herseyi bitti konustunuz sira fiziklerine geldi nemi dusunuyorum sizene bakmayin bakmak zorunda dilsiniz para vermis giyiyor sizde giyin ok.
10 Yorumla
+1 yılherkes istediğini giyer
kendisini öyle beğenmişse
o kıyafeti giymek istemişse giyer
rahatsız oluyorsan bakma
seni ilgilendiren bir şey değil bu10 Yorumla
+1 yılSanami soracaklar ne giyip giyimiyecegini sana ne oluyor o kisi oyle mutluysa oyle giyer sana ne oluyo. Hersey zayiflar icin mi yapiliyor. Karaktersiz misin sen?
12 Yorumla- +1 yıl
Sana ne oluyo olm
+1 yılBen zayıflayınca crop giyiyorum, kg alınca giymiyorum😅 Çünkü göbek olunca yakıştırmıyorum ama giymek isteyen giysin tabi başkasına bir şey dediğim yok😅
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyyy kesinlikle katılıyorum yuksek bel giyse göbeğini cok belli etmese daha iyi olur aslinda ben dahi crop giyince yemekten sonra gobegim cikiyo die utanarak dolaniyorum.
Kilolular giymesin demiyorum ama sadece birazcik dikkat etse kapatsa daha guzel olabilir benceeeeee00 Yorumla
+1 yılBakmayin. Gormeyin. Size ne? Sanki stil programindan cikmissiniz hepiniz. Harika giyiniyorsunuz anasini satayim.
20 Yorumla
+1 yılKadının düşmanı yine kadın şaşırtmadı. Bence isteyen istediğini giymeli. Kimse kıyafetlere göre kalıba sokulmamali. Üzücü.
20 Yorumla
+1 yılDi mi yani.
Kocaman kalçaları olanlar da tayt giymese mesela.
Yakışıp yakışmadığına dikkat edelim kızlar. Lütfen pilis.
Bu gözleri yormayın :D00 Yorumla
+1 yılSitedeki üç sorudan biri crop diğer ikisi burç çok kaliteli sorular
30 Yorumla
+1 yılevet benim gözlerim kanıyor giymesinler gözler benim bakarım da yargıyı da dağıtırırım zaten yargı dağıtmak için yaratılmışıkm.
11 Yorumla- +1 yıl
Sözün özü herkese her şey yakışmıyor artık şu kafalardan sıyrılın lütfen
Kadın kendine yakıştırıyorsa istediğini giyebilir bu kimseyi ilgilendirmez yorum yapmak da kimseye düşmez
10 Yorumla
+1 yılTamam kötü gözüküyor olabilir de bunun kriterini yapmak bize düşmez bence. Ne diyorduk başkasının özgürlüğünün başladığı yerde bizimki biter.
11 Yorumla- +1 yıl
Kritigini*
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman sanki siz kusursuzsunuz da milleti eleştiriyosun. Göbekli seven de var göbeksiz seven de. Güzellik algısı kişiden kişiye değişir. Sana göre kötü ya da iyi duran bi şey başkasına göre tam tersi olabilir. Boş konular açıyosunuz çok boş.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCrop kadar saçma bir şey yok nasıl giyiyolar anlamıyorum ya aşırı rahatsız edici bi kere evde deneyeyim dedim yarım saat giydim çıkarttım karnım ağrıdı valla helal olsun gösteriş için kışın bile giyiyolar
10 YorumlaEğer giydiği şeyi kendisine yakıştırıyorsa ve mutluysa bu halinden, kimsenin bir şey demeye hakkı olmaz.
10 Yorumla
+1 yılNeee bence herkes özgür isteyen istediğini giyer net
20 YorumlaHerkesin gobegi kendine kardesim. Guzellik standartlariniz batsin. Isteyen istedigini giyer. Yallah.
21 Yorumla- +1 yıl
Bu ne şiddet bu celal.😁
Gobekli olanlar crop giyemez diye bir kural yok sonucta:) giyebilirler sakıncası yok
20 Yorumla
+1 yılBeden benim değil rahatsızlık duyuyorsam bakmam kimin ne giydiğinden bize ne. Düşüncem bu.
20 YorumlaLütfen göbeği olanalr crop giymesin gerçekten gözlerim kanıyor. Crop zayiflara güzel yakışıyor keisnlikle
00 YorumlaModa & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınların çoğu zaten şık giyinmeyi bilmiyor. Özellikle şişko olanlarda buna sık şahit oluyorum.
Zeka önemli..02 YorumlaBen mesela aşırı kilolu olupta tayt giymekten utanmayan kadınlara bayılıyorum. Kimsede onlardaki gibi özgüven yoktur.
00 YorumlaNormalde bir başkasının hiçbir şeyi bir başkasını rahatsız etmemeli. Göbeğiyle ne bileyim vurmuyorsa, yumruk falan atmıyorsa sorun olmamalı 😄
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giyer. Niye birinin kıyafeti başkasına dert olsun ki? Kimse başkası için giyinmez ki. Bırakın istediklerini giyinsinler..
00 YorumlaKimene kimin ne giyip giymediği yani düşünecek başka şeyler yok mu hayatınızda illa birilerin arkasından gıybet mi yapacaksınız
01 YorumlaModa & Stil konusunda 305 cevap paylaştı. Kötü duruyor ama ondan daha kötü duran şey kadınların (zayıf ya da kilolu farketmez)
tayt giyinmesi.00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yıllütfen göbeği açık kıyafetler giymeyin biz sizin göbek deliğinizi görmek zorunda değiliz bu bir moda değil saçmalık
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini giysin tabii ama göbeği olanlar crop giymesin ya yapmayın bunu
12 Yorumla- +1 yıl
Göbekli biri crop giymek istiyorsa?
- +1 yıl
Bu sorunun cevabını vermişim ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda feministlik yapmaya gerek yok estetik görünmüyor bence giyilmemeli herkes crop giysin diye bir şart yok neticede vücudu fit olan da giymek zorunda değil ki zaten
10 Yorumla
+1 yılBence herkes kendi vücut biçimine göre giyinmeyi bilmeli.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılOlmayanlar da giymese keşke onları öyle görünce ben üşüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha evet rüzgarlı havalarda ucuyorlar bir de
- Devamını Gör (165)
Devamını Gör(210)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Göbeği olanların crop giymesi gözleri kanatma sebebi sayılmaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler