Bir anda çok fazla kilo verince göz altlarımda nasiplendi. Şu an sabit kiloma geldim ve hafif kaldı. Bence bu durum çoğu insanda zamanla olan bir durum.
Morluk değil ama yorgun, üzgün olunca ince bir çizgi oluyor onun için aynı bu fotoğraftaki gibi maskelerden yapıyorum iyi geliyor gerçi c vitamini ve retinol düzenli kullanırsam maskeye çok ihtiyacım olmuyor bile.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Evet biraz öyle ama ırsi sanırım
Genelde sigaradan alkolden olur derler
Ama bence sanki alakası yok
Alakası olduğunu ben de düşünmüyorum ya. Irsi genellikle.
Aynen öyle 🌼
Bir anda çok fazla kilo verince göz altlarımda nasiplendi. Şu an sabit kiloma geldim ve hafif kaldı. Bence bu durum çoğu insanda zamanla olan bir durum.
Daha solgun ve daha büyük gösteriyor yani evet
Morluk değil ama yorgun, üzgün olunca ince bir çizgi oluyor onun için aynı bu fotoğraftaki gibi maskelerden yapıyorum iyi geliyor gerçi c vitamini ve retinol düzenli kullanırsam maskeye çok ihtiyacım olmuyor bile.
Kendi gözlerimi gördüm resmen. Cok hafif var evet. Kötü görünmüyor galiba ya far mı sürdün diyen bile var:)
Biraz güzelliği gölgeliyor açıkçası. Bende de yıllardır var. Göz altı kapaticisiyla kapatıyorum..
İnsanı çökmüş gösteriyor. Hasta, uykusuz değilsem morluk olmuyor
Gözaltı morluklarım beni çökkün ve yaşlı gösteriyor 😢 sıkıysa kapatıcı sürmeden çıkayım yani
Hayır değilim genelde bu tür özellikler genetik yatkınlık oluyor
hep vardi cok sanssiz biriyim
Genetik faktörlerden dolayı.
evet ne yazik ki
Bana göre hayır seviyorum bendede var.
Bence kötü görüntü değil
Uykusuzluktan oluyor bende
hortlak gibi falan filan
Hafif morluk bazılarına yakışıyor
Evet kötü görüntü oluşturuyor
Evet 🤪
Evet ve maalesef öyle insani bakimsizda gösteriyor