Kadınların gelinlik olarak takım elbise giyme trendini nasıl buluyorsunuz?

Aşırı mantıklı olay, hayatının belirli alanlarında kullanma lüksü sunuyor ayrıca. Gelinlik gibi parayı bir kere verip rafa kaldırılacak bir kostüm değil.
Kaldirma ozaman cikar giyin evde bol bol ahshd
Görüş
52Görüş
Bence gayet klas ve sade
Nedir bu kadınları erkek gibi yapma çabası? Şimdi birileri çıkıpta cinsiyetçi yobooz diye çıldıracak belki ama kadın kadındır, erkek erkektir yani şu resim bile sırıtmıyor mu Allah Aşkına? Takım elbise erkeklere has bir giyimdir, Bir erkek etek giydi, Bir kadın takım elbise giydi diye bu o kıyafetleri kadın erkek giyeceği anlamını taşımaz her zaman kadınlığa ve erkekliğe has olmayan şeyler sırıtmaktadır ne göze ne gönle hoş gelmektedir zorlama dahi olsa, Ama ne yazık ki bazı andavallara laf anlatılamadığı için e o da senin görüşün saygı... Püff iğrençlik başka bir şey değil...
Saçma geldi. Hayatta bir defa evleniyoruz -daha fazla evlenen de olabilir- ve bu hayatımızın önemli ölçüde değiştiği, özel bir gün. Buna da iş görüşmesine gidermiş gibi takım elbiseyle gitmek.. bilemedim. Hoş bir zaman bende 'evlendiğimde eşofman giyerim gelinlik yerine' demiş olabilirim. Ama bunu şakasına söylemiştim ve bir gün için hayatımın en güzel gününü, sıradan bir güne çeviremem. Ki gelinlik yerine takım elbise giyersen erkekten ne farkın kalır? Gelini gelin yapan, gelinliğidir. Damat ve gelin değil; damatla damat olursunuz o halde ₪
Bana göre bir seçim değil. Herkesin kendi tercihi. Düğününde tavuskuşu giyinende
takım elbise giyende gelinlik giyende kendine giyiniyor bana değil.
Bana kalırsa elbette ki böyle giyinmem. Kadına özel bir şeyler olmalı bazen. Hayatın heryerinde “sırf kadının da hakkı” diyerek erkek kültürünü “alakasız yerlerde” benimsemeye çalışmak oldukça gülünçtür.
Topuklu ayakkabı da erkekler için çıkmıştır ama şu an da kadınlar giyiyor. Günlük hayatında sende mutlaka giyiyorsundur. Peki o zaman bu da mı gülünç? İnsanların moda anlayışı gün geçtikçe değişebilir. Bunu erkek kültürü veya kadın kültürü olarak yorumlamak doğru değil bence. İskoç erkeklerde etek giyiyor mesela :D
Ben Prensesim'e derinden bakıp, o malum günde ''efendimiss, tanrıçam'' modunda seyr-i aleme dalmak isterken takım elbisenin düşüncesi dahi berbat geliyor şimdiden. Bazı gelenekleri bozmamak gerek diye düşünüyorum, abesle iştigal gerçekten. Neyse linç yemeden kapatalım konuyu zevkler -renkler diye kıvırarak.
Not:Prensesim yok ama umarım birgün olur, çok mutlu olucaz lan :D
Gelinlik çok güzel. Almasan kirala yani. Prenses gibi ol. Özel nir gün sonuçta. Rahatlığın bu kadarını sevmem ben. Kabarık gelinlikler zaten güzel değil diyorsanız da diğer kesim gelinlikler var. Ben Helen tarzı giymiştim. Çok şık güzel. Zarif bir prenses gibiydim
Şahsen beğenmedim... Tabi ki yakışan var fakat bir ilişkide ikinci maskülen kişi olmamalı. Ne alaka diye soracak olanlar zamanla verdikleri tavizlerden anlayacaklar ilişkideki yerlerini kaybettikleri zaman...
Ukrayna'da bunu yapan biri vardı tanıdığım. Gayet güzeldi, gelinlikler aşırı banal değil mi ya? Kız bej birtakım elbise, ipek bir pantolon ve kovboy şapkasıyla düğün yapmıştı.
Komik olan şu ki, bir İngiliz ticaret firmasının danışmanıydı bunlar evlendiği zibidiyle beraber. Kız ayda binlerce dolar geliri olan birisiydi. Bizim fukaralar kadar para harcamıyordu düğününe.
Bizde insanlar kerizliği gelenek olarak benimsemişler, napsak nafile.
bence de güzel ilerde hatta trollüğüne düğünde sevgilim gelinlik giysin ben damatlık giyim isterim:D sevgilim giyerde benim damatlık giymemi istemez kesin skdndn
Takım elbise değil fakat kabarık her yanindan güpürler asılan göz yorucu sacma canım gelinlikleri de uygun bulmuyorum uzun dümdüz bi elbise giyerek evlenicem aday adayımla karşılaşmayı umarak😂😂
Aşırı cool bir trend ya :D Ben bunu yapsam annem benle * sene konuşmaz herhalde
Ben asla böyle birtakım elbise giymek istemem çünkü ben takım elbise giymek istemem hele beyaz takım elbise ı ı kesinlikle olmaz. Beyaz ya da kırmızı bir elbise olabilir ama elbise olacak aşırı kuyruklu olmasına gerek yok ama mutlaka elbise olmalı
Her şeyin bir yakışığı vardır gelin o düğünün en gözdesidir prensesler gibi giyinmek onun hakkıdır nedir öyle takım elbise falan mantıklı değil.
Olum bende böyle bi şey düşünüyordum lan ben hayatta gelinlik giymem zaten elbise giymeyi sevmiyorum erkek gibi giyinmeyi seviyorum kısaca
Maskülen bir tarza sahip bir kadın olarak, evlenmeyi hala düşünmesem de, eğer evlenirsem bu şekilde evlenmeyi düşünüyorum
O takım elbiseyi her yerde giyerim ama gelinliği her yerde giyemem. Ve o gece benim için özel olacağından gelinlik giyerim tabii
Hoş değil bence damat damat gibi gelin gelin gibi olsun
Bana uyar bilmem kaç yüz liralık gelinlik almaktansa shdh
Aslında çok şık durmuş ama benim memleket Ankara işte demek isterdim de gelinlik gibi sorunum yok.
Bunu kadın arkadaşlara bırakıyorum. Tercih meselesi
En İyi Görüş