Moda & Stil Kadınların Klasik Giyim Tarzına Göre Etek ve Elbise Modelleri ile Uyumlu İnce Çorap Nasıl Olmalı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İş Kadını , Memur , Öğretmen Kadınlar Klasik Etek ve Elbiselerle İnce Çorap Seçimlerini Nelerden Yana Tercih Eder? Kadınların Klasik Giyim Tarzına Göre Etek ve Elbise Modelleri ile Uyumlu İnce Çorap Nasıl Olmalı? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
CappucinoGibiyim Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl 5 6 ve 7 hayran kalıyor insan 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Haklısın ve her zamanki gibi çok zevklisin :) Yorumla Soran +1 yıl Her zaman çok zevkli modeller ve kombinler seçiyorsun :) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 2 4 5 6 7 bunlar uyumlu 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Siyah çorap ilemi daha şık olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet bu yüzden 1 tanesi hariç siyahların hepsini seçtim Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız doğal olarak sizin gibi bir kadının beğenmeside çok zarif. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim. Nazikçe yanıtladığınız için. Yorumla Soran +1 yıl Ten rengi nasıl tercih edilir kıyafet rengi nasıl olmalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Misal en sondaki kıyafet gider ten rengi coraba Yorumla Soran +1 yıl Dar kalem etek ve elbise ile. ya da etek ve ya elbise diz altı olduğundamı ten rengi giyilir. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet olabilir Yorumla Soran +1 yıl Ten rengi ya da bronze ince modeller parlak olması abartılımı durur. Yorumla
secretgarden34 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 42% +1 yıl 1 numara = ben 😃 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok zarifsiniz. Göremesem de beyaz gömlek dar etek le çok güzel olursunuz. Yorumla secretgarden34 +1 yıl Asla vazgecemiycegim bir tarz o. Yorumla Soran +1 yıl Vazgeçmesi gerçekten zordur. Bir kadının fiziğine endamına en çok yakışan kıyafetler. Stiletto ise çok asil model. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
5 6 ve 7 hayran kalıyor insan
Haklısın ve her zamanki gibi çok zevklisin :)
Her zaman çok zevkli modeller ve kombinler seçiyorsun :)
1 2 4 5 6 7 bunlar uyumlu
Siyah çorap ilemi daha şık olur
Evet bu yüzden 1 tanesi hariç siyahların hepsini seçtim
Haklısınız doğal olarak sizin gibi bir kadının beğenmeside çok zarif.
Teşekkür ederim
Rica ederim. Asıl ben teşekkür ederim. Nazikçe yanıtladığınız için.
Ten rengi nasıl tercih edilir kıyafet rengi nasıl olmalı
Misal en sondaki kıyafet gider ten rengi coraba
Dar kalem etek ve elbise ile. ya da etek ve ya elbise diz altı olduğundamı ten rengi giyilir.
Evet olabilir
Ten rengi ya da bronze ince modeller parlak olması abartılımı durur.
1 numara = ben 😃
Çok zarifsiniz. Göremesem de beyaz gömlek dar etek le çok güzel olursunuz.
Asla vazgecemiycegim bir tarz o.
Vazgeçmesi gerçekten zordur. Bir kadının fiziğine endamına en çok yakışan kıyafetler. Stiletto ise çok asil model.
3 numara kalın siyah noktalı çorap efsane olmuş