Evet sanırım kombin sorusunu çook uzun zamandır sormamıştım. Normalde zebra desenli kıyafetler giymem ama bu hoşuma gittiği için ilk defa giydim. İyi mi etmişim kötü mü? Hadi bakalım gelsin eleştiriler.✔️
Sizce kombinim nasıl? Zebra eteği nasıl buluyorsunuz?
Güzel olmuş bence, sadece altına sade tek renk siyah ayakkabı giymek sanki daha göze hoş gelir, çünkü iki beyaz siyah biraz gözü yoruyor gibi.. Güle güle giyin🍀🌸
Aklıma direkt koltuk örtüsü geliyor. Çok basit kalıyor. Kadife kumaşlarda zebra deseni daha tok duruyor. Genel olarak zebra, leopar desenli şeylerden haz etmem. Şık zarif sade şeylere aşığım. Desenli şeyler giyiyorsan onu öne çıkaracak şeylerle kombinlemelisin. Üzerindeki tişört beyaz olmalıydı kesinlikle. Topuklu giyiyorsan tek bantlı topuklu olabilir ya da zarif beyaz bir spor ayakkabı.
İyi etmişin üst güzel etek güzel ayakkabılar güzel giyen kişi güzel hepsi bir bütün olmuş bu kombini sevdim sana çok yakışmış almak doğru karar güle güle giy 🥰
Sevemedim maalesef zebra deseni falan biraz ütopik geliyo bana. Özellikle ayakkabılar hiç ama hiç olmamış ve bana sorarsan kötü bir seçim. Sadece bu kiyafete değil genel olarak kötü.
Ne var yani ten rengi çorapla bu tarz bi ayakkabıyı giydiysem. Üstelik bunu eleştirenlerin %90'ı sonraki yıl moda olduğu için yine giyen kişiler😂 https://images.app.goo.gl/rkBTHxg2aXuCKrPUA
Aslında eteğin güzel tişörtünle de güzel kombinlemişsin ama ayakkabı tercihin yanlış olmuş biraz daha modern bantlı topuklu sandalet ya da terlik giysen daha hoş olabilirdi
@zAntiSosyall yahu ne izledin bilmiyorum ama gündüz vakti çatır çatır zebra yediklerini gördüm, sana da gösterdim. Gece avladıklarını nerden çıkardın. Her neyse sana inanmaktansa gözüme inanmayı tercih ederim. İyi akşamlar dilerim
belgeselde anlatılanları diyorum gece ya da gündüz fark etmez sonuç olarak siyah beyaz görüyorlar bu yüzden zebrayı avlamaları zor hatta bi tane zebra erkek aslanın çenesini kırmıştı