ya mutfaktayım haşır huşur ses geliyor kamerayı uzattım çubuğa bağlıyıp ama bir şey göremedim sonra baktım ayak izi var ne olabilir bu kediler buraya çıkamaz baya dar ve yüksek korkuyorum bayılacam şimdi çekemedim tam
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
13
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kelebek ama sıradan bi kelebekk değil, at tarrağı kelebeği bu)))) uç uç kelebek s.. ir olup git evimizden şarkusını kürdi hicasjar makamında okuyup jendine 64 jere tokat at gider🤣
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bismillah. Dabbe filminde böyle bi sahne vardı o aklıma geldi korktum
Neyle cektiysen artik milattan once bir makine heralde
0
2 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Videoyu napacan neyin ispati neyin kaniti bu foto neyine yetmiyor acaba - "mantıklı olan video ki her heri görebilesin" - aynen her yeri goremesek napardik hangi hayvan girdigini anlayamazdik yaa of of sen dahiii senin gibilerini cogaltmak lazim
valla kafayı yedirtti neyse vuruvericem kafasına o olacak fare bence ya ne olabilir ki evde başka ama 7 8 yıldır bu evdeyiz hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım
Fareler hiç yokken bir anda da gelebiliyor havalar da soğuk olduğu için sıcak kuytu bir yere girmesi muhtemeldir gitmesini istiyorsanız nane , fesleğen, kekik ya da karanfili kaynar suya koyun suya iyice kokusunu bırakınca orayı o suyla silin
Rica ederim, insanlara takılma ben olsam peynir koyardım vur kafayı yat daha sonrasında gitmesi için dediklerimden birini yaparsın fareler kötü canlılar değil sadece havalar soğuk ve üşüyorlar 🐭
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kelebek ama sıradan bi kelebekk değil, at tarrağı kelebeği bu)))) uç uç kelebek s.. ir olup git evimizden şarkusını kürdi hicasjar makamında okuyup jendine 64 jere tokat at gider🤣
Bismillah. Dabbe filminde böyle bi sahne vardı o aklıma geldi korktum
ee kanka ee
Neyle cektiysen artik milattan once bir makine heralde
Videoyu napacan neyin ispati neyin kaniti bu foto neyine yetmiyor acaba - "mantıklı olan video ki her heri görebilesin" - aynen her yeri goremesek napardik hangi hayvan girdigini anlayamazdik yaa of of sen dahiii senin gibilerini cogaltmak lazim
Sana gelsin bu
https://www.youtube.com/shorts/R2dgru3A234
Arkadaşlar ne kedi ne fare ne de köpek bu kirpi izi
yok ebesinin nikahı
Ne biliyim bi ona benziyo bi tavşana
Net çekip atsana bi
net çekebilsem atardım videodan ss aldım anca hayvanat bahçesi yaptın sen de bizim evi ahahaha
Hahahahagah özür dilerim kirpilerin minnak ayakları oluyo diye aklıma gelmişti anlık ama oraya çıkması imkansız gibi
valla kafayı yedirtti neyse vuruvericem kafasına o olacak fare bence ya ne olabilir ki evde başka ama 7 8 yıldır bu evdeyiz hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım
Fareler hiç yokken bir anda da gelebiliyor havalar da soğuk olduğu için sıcak kuytu bir yere girmesi muhtemeldir gitmesini istiyorsanız nane , fesleğen, kekik ya da karanfili kaynar suya koyun suya iyice kokusunu bırakınca orayı o suyla silin
Naftalin varsa direkt naftalin olabilir defne yaprağı da olur
teşekkür ederim
Rica ederim, insanlara takılma ben olsam peynir koyardım vur kafayı yat daha sonrasında gitmesi için dediklerimden birini yaparsın fareler kötü canlılar değil sadece havalar soğuk ve üşüyorlar 🐭
fare diyicemde farenin ayagı öyle iz bırakmaz ya
ben de bilemedim ya ama bırakır gibi tozu kaldırsa falan ne biliyim ne olacak başka zaten huylandım iyice
orayı kapatacak bir şey yokmu bu gece için güvenli uyursun yarın bir kedi sahiplenmelisin
kedim var zaten de olmasa yarın gidip hemen nasıl sahipleniyim marketten süt mü alıyorum ahahaha
haklısın özür kedin olması güzel korur seni :)
Denizati bu gecen benim evede geldi bi shot atmis gitmiş serefsiz
dikkat et ben de 2 shot atıp sizin eve gelmiyim
Kedi
soruyu nerenle okudun
Okumadım
Agjagajagaha
timsah
ya sabır
gece kulaklarına dikkat et 😮
Ayı yavrusu sanki
komik mi defol git başka yere boş yorum yap
Tamam tamam kızma. Fare izi bu çok belli.
nerde bu ae faresi hangi deliğe girdi ya delirtecek beni
Fare bişey yapmaz en fazla sen uyurken seni yer
alla alla
Yat uyu nolacak ya
Far olabilir
ruj olabilir mi
Fare iste
fare olabilir
bayılacam şimdi
ama ayak izine bakılırsa fareye de pek benzemiyor ne gelebilir ki başka acaba
kediler çıkamaz heralde ya kedi olsa o sesler neydi alla alla
yiyecek falan koy öyle bak tekrar
asla koyamam
Fare falan mı acaba
ay bilmiyorum ki sesler kesildi ben çekerken anca bantladım çubuğa kamerayı
Bina eski mi
yani bilmiyorum ki eskidir heralde ama evimize yıllardır fare olmaz
Bilemedim çok da anlamam ama başka bir şey de olamaz galiba
Faredir
nerde bu kodumun faresi fenalaştım göremedim de aaa
Peynir meynir bişi koy Yemeye geldiğinde süpürgeyi yapıştır kafasına
koyamam valla odamda sessizce ice tea içiyorum fenayım
Yav Al kürek kafasına koy süpürgeyi Küreğe it Fırlat dışarı Anaaa
annem de beni fırlatsın
Annen fareyi çıkardın diye mi kızacak sana 😄😄😄
yok ses yaptım diye zaten bi posta azar yedim kürek işe girerse takır tukur ben atılırım dışarı
Yav kötü bişi yapmıyon kii 😂😂 Fare atıyon la evden dkdmdpdödpd
Umarım kedidir :D
Fare falandır belkim
Kertenkele bu
Benim.
Morbid eser in
Zürafa
övövövöv komik seni
komik askim🤓
Jaguar
faredirr oo