Neon ürünleri sevdiğine emin olmalısın. Zaten bu ürünler göze batması için dikkat çekiciliği artırmak için tercih ediyorlar. Hem sevip hem göze batma dikkat çekme endişesi duyman garip. Gelgit içinde olmamalısın bir ürün alırken🤷♀️
Sevdiğin şeyleri insanlar ne der diye düşünürsen gerçekleştiremezsin. Ve şöyle bir şey var, neon renkler gösteriş renkleri bence ve ister istemez göz önünde olursun ama göz önünde olmaktan neden çekiniyorsun ki? Belki de sana çok yakışacak ve insanlarda sana söylemeden edemicek.
Ben sevmiyorum ama seviyorsan giy ya toplumun çoğu bunların içinde ben de varım bunun gibi değişik bir şey görünce bu ne diye baktık sonra alıştık ve hoşumuza gitti biz giydik. Seviyorsan al giy kime ne?
bakılsın diye giymek istiyorsan gerçekten insanların dikkatini çekmiş olursun herkes hoş bulduğu için mi bakar sana yoksa gülünç mü bulup bakarlar ona bir şey diyemem
Adı üstünde NEON Bende de neon ojeler ve kıyafetler var. Arada kullanırım canım çekerse. Bakılmasının hoşuna gitmeyecek olması mı daha ağır basıyor, yoksa istediğin şeyi yapma isteği mi?
Amacın çizme göstermek değil ki bacak şovu yapmak yani bakarlar tabi iyi epilasyon yapmışsın bacaklara yalamalık olmuş cizmelerde fena değil çizmeye s. okim çokmu önemli
Neon çizmem yok ama neon pembe renkli spor ayakkabım var. Giydiğimde kendimi farklı hissediyorum herkesin cesaret edipte giyemeceğini düşündüğümden, mutlu oluyorum ve severek giyiyorum 😂😂 insanlar garipsiyor ama umrumda değil 😎
Giyersen evet, doğru da kombinlesen , yanlış da kombinlesen, neon renk olduğu için herkes bakar. Leonie Hanne güzel kombinlemiş. çok beğeniyorsan giy bence , hayat senin hayatın yani
Sibil bunu taşımış ama herkesin bu şekilde taşıyabileceğini düşünmüyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Açıkta olsan kapalıda olsan neonda giysen matta giysen uzunda giysen kısada giysen yani kısacası ne giyersen giy herkes sana bakar çünkü abaza bir toplumdayız yani canın ne isterse onu giy 👍🏻 kim ne der diye düşünmr👍🏻