Güzellik & Bakım Neon renkte makyajlar güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Neon renkte makyajlar güzel mi? Sizce❓#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler1 yıl Süper soru. Kilo aldım ya da verdim ya da başka bir şey. Soruyla alakasız cevap yazıp durmayın "güzel kardeşlerim" ;))) Neon renkte makyajlar güzel mi? Cevapla Makyaj Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 93% 1 yıl mekana bağlı ya günlük olarak komik duruyor düğündede çok dikkat çekiyor ama clup gibi yerlerde sanatçılarda veya dans edenlerde bir albenisi var 1 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Dansta neon makyaj ve giysili tek kişiydim. O kadar parlamayı beklemiyordum. Yerine ve kişiye uygun kullanılırsa gayet güzel oluyor, tavsiye ederim. 1 0 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% 1 yıl Evet, fena durmuyor. Abarti olmamasi kaydıyla güzel 2 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Güzel değilmiş, eğer görseldekiler gibiyse.. :/ 1 0 Yorumla
lowmyq Takip Et Xper 1 Yaş: 24 1 yıl Bence pek hoş durmuyor, daha doğal görünen makyajlar çoğu kızı kesinlikle daha iyi gösteriyor 1 0 Yorumla
elvn_48 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 yıl Makyaj yapan birisi değilim. Bakımlı cilt diyorum efendim 1 0 Yorumla
burcinleyim Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Tarzım değil, yakışana yakışıyor gerçeğini de es geçemeyeceğim:))) 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Bence güzel değil ama yapana da karışmam 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Hayır değil.. 1 0 Yorumla
İkibakıpçıkıyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Başkasında beğeniyorum, kendim kullanmam. 1 0 Yorumla
TheSexCoach Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 63% 1 yıl p*rno film ya da konulu partilerde güzel. 0 0 Yorumla
denizzmm_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl herkese gitmiyor ya ama güzel çok abartılı olmadan 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 37 , eic 82% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. Fena değil 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Sen kilo mu aldın eda 0 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Evet çok güzel oldum dimi . Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Harika olmuş balık etli tam Yorumla Edameda06 1 yıl Mersi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
mekana bağlı ya günlük olarak komik duruyor düğündede çok dikkat çekiyor ama clup gibi yerlerde sanatçılarda veya dans edenlerde bir albenisi var
Dansta neon makyaj ve giysili tek kişiydim. O kadar parlamayı beklemiyordum. Yerine ve kişiye uygun kullanılırsa gayet güzel oluyor, tavsiye ederim.
Evet, fena durmuyor. Abarti olmamasi kaydıyla güzel
Harley quinn... 🖤
Güzel değilmiş, eğer görseldekiler gibiyse.. :/
Bence pek hoş durmuyor, daha doğal görünen makyajlar çoğu kızı kesinlikle daha iyi gösteriyor
Makyaj yapan birisi değilim. Bakımlı cilt diyorum efendim
Beyaz tenli kadinlara daha çok yakisiyor bencee
Tarzım değil, yakışana yakışıyor gerçeğini de es geçemeyeceğim:)))
Garip ve hafif meşrep görünüyor
Bence güzel değil ama yapana da karışmam
Bence güzel görünmüyor
Morpheus olsa belki, Neo olmamış. 😃
Ben sevmiyorum
Beğenmiyorum ben ama zevk meselesi
Hayır değil..
Değil. Orjinalliği aşırı bozuyor...
Başkasında beğeniyorum, kendim kullanmam.
Çok severim şayet özgün bir tarz olmasından ötürü
bok gibi gothic makyj super
Demode
p*rno film ya da konulu partilerde güzel.
Benim hiç hoşuma gitmiyor
Tercih etmem doğrusu. Çok abartılı
bence güzel değil
herkese gitmiyor ya ama güzel çok abartılı olmadan
Hayır abartılı duruyor
Kotu
Tercih etmem
Hayır, güzel değil.
Fena değil
beğenmiyorum
hayır
Güzeldir