- +1 yıl
Renk açıldıkça uygulanan makyaj oranı azaltılmalı bence.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayır, durmuyor. Çoğu kadın canlı renk kullanacağım diye palyaçoya dönüşüyor. Olmuyorsa zorlamayın.
Bazı kadınları çok zarif gösterdiği ise bir gerçek.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
- +1 yıl
Bunlar nadiren güzel duruyor sanki karnavala ya da festivale gider gibi oluyor o yüzden dolayı çekicilik açısından pek beğenmiyorum ben.
10 Yorumla - +1 yıl
Selam gadası 🙃
Ya biz siyah renklere alıştığımız için bu tarz makyajlar pek hoş görünmüyor. Zaten pekte tercih edilmiyor.10 Yorumla - +1 yıl
Çok abartılı duruyor görsel. Ama renkli gözlü birine renkli far güzel duruyor abartısız hafif bir şekilde sürüldüğü zaman. Ama ben sevmiyorum gece siyah ya da gri far bordo ruj olabilir belki gündüz daha nude tonlar toprak rengi far dudak rengi ruj favorim
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 998 cevap paylaştı. Far olarak değil ama neon eyelinerlara bayılıyorum ya. Göz yapım uygun olmadığı için eyeliner kullanmıyorum ama o rengarenk olanları sürebilmeyi çok isterdim
10 Yorumla- +1 yıl
Ten rengine bağlı olarak değişir ve katalog çekimi gibi durumlar haricinde bi makyöz vs olunmadığı takdirde genellikle toprak tonları veya açık renkli olucaksa ya da koyu yine de hafif ve yerine göre yapılması tercihim zaten bi kızın 10 kilo makyaj yapması çok saçma geliyor ama tabi 10 kilo makyaj yapıpta doğal bir görünüm elde edebiliyorsan bişey diyemem 👍
10 Yorumla - +1 yıl
Canlı renkten kastın görsel ise askeri kamufle çekse göz altlarına daha iyi durur. Bu nedir böyle facia
10 Yorumla - +1 yıl
canlı renkler kişide güzel pozitif etki yapar
ama hafif bir makyaj olmalıdır
ağır makyaj yapılırsa resim tualine döner kişi :D :D10 Yorumla - +1 yıl
Güzel durabilir fakat ten rengiyle yapılan makyajın rengi uyumlu olmalı. Bir de abartılı olmamalı resimdeki gibi.
10 Yorumla - +1 yıl
Sevmiyorum doğallıktan uzaklaştırıyor
10 Yorumla Karakteristik makyajlar evet güzel ama günlük olmaz bunaltıcı
10 Yorumla- +1 yıl
Böyle yağlı boya tablosu gibi yapmayın ya doğal olun azıcık
10 Yorumla Kadınlar neden kendini boyar ki cennette makyaj yasakmış gerçek yününüz göreceğiz birgün
10 Yorumla- +1 yıl
Goz rengine gore degisir, cilt alt tonuna gore de.
10 Yorumla - +1 yıl
Durmuyor. Duvar resmi gibi bir havası var
10 Yorumla - +1 yıl
Çok aşırı olanı iyi durmuyor
10 Yorumla Bence durmuyor..
10 Yorumla- +1 yıl
Çok itici duruyor bence
10 Yorumla - +1 yıl
Palyaço gibi ne o öyle
10 Yorumla - +1 yıl
Bence durmuyor. Sadeliği korumak daha hoş
10 Yorumla - +1 yıl
Hiç güzel durmuyor
10 Yorumla u
+1 yılBence güzel duruyor
10 Yorumlau
+1 yılAbartılı geliyor bana.
10 Yorumla- +1 yıl
örnek buysa güzel değil
10 Yorumla evet durur
10 Yorumla- +1 yıl
Yerine göre redasu
10 Yorumla Sade olmali
10 YorumlaDurmuyor, sana bir şey sorabilir miyim?
10 Yorumla
Detaylı bilgi