Yaşlılık ile alakası yok benimde bir ayakkabım var. Giyince gerçekten fakir ayakkabısına benziyor Hatta bir keresinde O ayakkabı ile okula gitmiştim. Fakat önü açık olduğundan ıslanmıştı sınıfa girdiğimdede rahatsız ediyordu bende çoraplarımı çıkardım. Sonra beden dersi vardı o gün hoca yanıma gelip "Kızım bu ayakkabılarla üşümüyor musun? Bak eğer durumunuz müsait değilse sana idareden ayakkabı alabiliriz. Biz böyle durumu iyi olmayan öğrencilere ayakkabı veriyoruz. istersen alabiliriz" demişti bende tabiki reddetmiştim. Çünkü durumumuz vardı. Sadece o ayakkabılarla daha rahat olduğum için giymiştim. Birde ayaklarımı gören herkes dönüp bir daha bakıyordu ayaklarıma hatta elle gösterip "kanka şu kızın ayakkabısına baksana" diyen bile çıkmıştı. Ben hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. Ama gerçekten fakir ayakkabısı gibiydi. Ama senin ki burdan bakınca kötü durmuyor. Sadece rengi biraz kötü hani b*k rengi gibi. Bunun lacivertlisi harika olur. Ama o aldığın yere gitsen yoktur eminim hep böyle olur zaten. Hep herhangi bir ana rengin en berbat tonunda ayakkabı verirler giysin diye sonra "Arkadaşlarım ayakkabımla dalga geçiyor. Olamaz bunu sevmek zorundaydılar ühüüüü" diye ağlıyorsunuz. Onlar seni üzmek için diyorlar bunu. Takma kafana.
Arkadaşların biraz beyinsiz olsa gerek. Deri ayakkabı genel manada bir şeye benzemez zaten. Benzememe nedeni yapan firmaların genel itibariyle kaliteli malzeme kullanmasından ötürü. Naylon ayakkabı çok rahat işlenir ama derinin işlemesi zor gibi bence. Aslında kolay işleniyor ama böyle ışıltılı fantastik durmuyor ayakkabı. Reis sen bunla rahatsan arkadaşlarına tamam düşer. Konuşsun dursun aptal beyinsizler... Deri ayakkabı giymek cidden önemlidir. Ben de tercih ediyorum çoğu zaman. Verdiğim paraya da değiyor yalana gerek yok.
Dost başa, düşman ayağa bakar derler. Senin o arkadaş gördüklerin demek ki arkadaş değilmiş. Ayrıca sen ayağının konforu için almışsın, o beğensin bu beğensin diye almadın.
Hayır Tabiki de Onlar Açsın Kendi popolar gülsün Dalga gecsinler Geriz zeka Dangalaklar En doğrusunu yapıyorsun kardeşim Deri Ayakkabı İyidir daha sağlam Olur sıcak tutar Spor Asıl komik saçma
Rahat ediyorsan takılma. Yaşlı ayakkabısı gibi durmuyor. Olgun yaşta birinin tercih edeceği bir ayakkabı modeli. Herkesin zevki aynı değil. Beğenmeyenler illa ki olacaktır.