Moda & Stil Arkadaşlar ince çorapla spor ayakkabı giydim, sizce nasıl olmuş? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Rahat olduğu için spor ayakkabı tercih ettim, bi arkadaşım etek ve ince çorapla hoş olmamış dedi, fikrinizi alabilir miyim? Arkadaşlar ince çorapla spor ayakkabı giydim, sizce nasıl olmuş? Cevapla Ayakkabı Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
GökyüzündekiGriBulut Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çorapla spor giyebilirsiniz fakat deri ceket farklı bir etek pek bağdaştıramadım ceket olmamış 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru diyosun canım, sonradan dikkat ettim bende Yorumla
__ALİÇO__ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Sanırım biraz ayvadan hallice göbek var onun dışında görüntü de bir sıkıntı yok rahat hissediyorsan ayakkabı da etek de çorap da iyi 1 0 Yorumla
Alyabanasormalısın Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 52% +1 yıl Evet topuklu ya da klasik giyseydin daha iyi olabilirdi 1 0 Yorumla
HillssMoon_ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Arkadaşın o kadar haklı ki.. Bari babet tarzı bişey giyseydin bu ayakkabının hiç gideri yok. 2 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ayakların halı saha maçına gidelim diyor , üstün A101 e yeni ürülenir gelmiş acele gitmem lazım diyor 0 0 Yorumla
Ebr_12351 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Spor ayakkabı hiç olmamış canm, düz tabanlı farklı ayakkabı tercih edebilirdin. Ceket de alakasız olmuş bence 0 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Moda & Stil konusunda 530 cevap paylaştı. Yoo iyisin sıkıntı yok 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla mihribann1 +1 yıl R. ederim 😊 Yorumla
Blackh Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Bence de hos olmamis spor ayakkabi kombinleniyorda senin ayakkabi pek olmamis 0 0 Yorumla
HyperEnergyy Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aynen o ayakkabı hiç olmamış. Arkadaşın doğru söylemiş. 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Gayet güzel olmuş bence başarılı. Çorabın 15den mi? 0 1 Yorumla corapci4242 +1 yıl Spor yerine parlak bir babet giyersen ceketlede uyum sağlar bence Yorumla
FatmaNur0720 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatlısın canım. Göbüş mü var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Azcık var canım FatmaNur0720 +1 yıl Öneride bulunabilirim istersen Soran +1 yıl Tabi dinliyorum FatmaNur0720 +1 yıl Ulas canım
Kullanilmayannick Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Spor ayakkabı+ince çorap severim ama bu foto olmamış 1 1 Yorumla Kullanilmayannick +1 yıl Sana ulaşabilir miyim? Yorumla
FONDÜÜÜ Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 683 cevap paylaştı. Spor olmaması için tek sorun ayakkabı değil hepsi çok farklı parçaların 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl iyi ama biraz spor topuklular var onlardan alsaydın birde göbekli çıkmışsın gibi :) 0 0 Yorumla
Balik9191 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Sana birşey söyleyim mi?Yemin ediyorum ki çok ama çok seksi olmuşsun efsanesin İnan bana 👏👏👍 0 0 Yorumla
Azgın1Erkek Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl offf siyah ince çorap topuklu giyseydin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Spor giydim rahat diye Yorumla Azgın1Erkek +1 yıl sen nasıl rahat ediyosan gizli olmasaydın of Yorumla
ebedisap Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Kombinini beğenmedim kanka kusura bakma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seksi olmuşta ayakkabı olmamiş bee 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çoraplar mi sexsi gösteriyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne gostercek Yorumla Soran +1 yıl Sordum sadece Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olmuş 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Moda & Stil konusunda 723 cevap paylaştı. Güzel 0 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 327 cevap paylaştı. Olmamış 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. yakışmış 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Olmamış 0 0 Yorumla
ÇıldırmışÇıldırık Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Moda & Stil konusunda 360 cevap paylaştı. Gayet hoş 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olmamış brnce 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Doğru söylemiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Çorapla spor giyebilirsiniz fakat deri ceket farklı bir etek pek bağdaştıramadım ceket olmamış
Doğru diyosun canım, sonradan dikkat ettim bende
Sanırım biraz ayvadan hallice göbek var onun dışında görüntü de bir sıkıntı yok rahat hissediyorsan ayakkabı da etek de çorap da iyi
Evet topuklu ya da klasik giyseydin daha iyi olabilirdi
Arkadaşın o kadar haklı ki.. Bari babet tarzı bişey giyseydin bu ayakkabının hiç gideri yok.
Ayakların halı saha maçına gidelim diyor , üstün A101 e yeni ürülenir gelmiş acele gitmem lazım diyor
Spor ayakkabı hiç olmamış canm, düz tabanlı farklı ayakkabı tercih edebilirdin. Ceket de alakasız olmuş bence
Yoo iyisin sıkıntı yok
Teşekkür ederim
R. ederim 😊
Bence de hos olmamis spor ayakkabi kombinleniyorda senin ayakkabi pek olmamis
Aynen o ayakkabı hiç olmamış. Arkadaşın doğru söylemiş.
Gayet güzel olmuş bence başarılı. Çorabın 15den mi?
Spor yerine parlak bir babet giyersen ceketlede uyum sağlar bence
Tatlısın canım. Göbüş mü var
Azcık var canım
Öneride bulunabilirim istersen
Tabi dinliyorum
Ulas canım
Spor ayakkabı+ince çorap severim ama bu foto olmamış
Sana ulaşabilir miyim?
Spor olmaması için tek sorun ayakkabı değil hepsi çok farklı parçaların
Rahat ama cok sırtmış ayakkabı
iyi ama biraz spor topuklular var onlardan alsaydın birde göbekli çıkmışsın gibi :)
Sana birşey söyleyim mi?
Yemin ediyorum ki çok ama çok seksi olmuşsun efsanesin İnan bana 👏👏👍
offf siyah ince çorap topuklu giyseydin
Spor giydim rahat diye
sen nasıl rahat ediyosan gizli olmasaydın of
Çorap iyide ayakkabı olmamış.
Ayakkabıyı bilmem ama etekle çorap çok yakismis
olmus cok seksi çikmişsin
Boyun kısa bana gelmessin
Kombinini beğenmedim kanka kusura bakma
Bak keyfine olmuş fiziğinde güzelmiş😉
Olmuş da.. spor ayakkabinin görünüşü.. 👎