Moda & Stil Sonbaharın favorilerinden şort bot kombinlerini beğeniyor musunuz? JüpiterinHalkasıı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Sonbaharın gelmesiyle şort-bot kombinlerini görmeye başlarız diye düşünüyorum. Siz beğeniyor musunuz bu tarz şeyleri bakalıım? Yoksa gerçekten altı tophane üstü şişhane mi diyorsunuz :D Sonbaharın favorilerinden şort bot kombinlerini beğeniyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
birbukre Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Asiri saçma ve itici buluyorum.. Ya hep ya hiç bence bot giyiyorsan trenc giy. Şort giyiyorsan sıpıdık terlik giy 0 0 Yorumla
nightpenance00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Merhaba, güzel duruyor ama sırf tarz olacağım diye zorluk çıkarmanın alemi yok. Günlük hayatta yazın botu giyip, çıkarmak kullanışlı değil. 1 0 Yorumla
Demek_ki Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 52% +1 yıl O sıcaklarda o. botlarda ayaklar. ne. hale gelir ya.. değişik olacaz diye yapmadıkları. kalmadi insanların artık.. 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 573 cevap paylaştı. Şimdi ilk dalga geçicektim ama düşününce etek çizme kombini de var ve gayet güzel duruyor. Ama şort bot ikilisinden emin olamadım. 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı. Çok alakasızlar be. Şu moda denen abuk sabuk şeyi de asla anlayamayacağım. Birbirine, mevsime ve bana yakışanı giyerim ben. 0 0 Yorumla
tugcheaydemir Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bence gayette güzelBen giymeği çok isterdim fakat ailem şort giymeme izin vermiyor ne yazık ki🥺Ama çok güzeller😍 1 2 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Niye izin vermiyor Yorumla tugcheaydemir +1 yıl Babam izin vermiyor en çok, işte ne bileyim hep bana erkeklere güvenmiyorum, başına bişey gelebilir diyo Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sonbaharda giyilecek parçalar olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
LalalallaaLlla Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Saçma görünüyor Ama kpop sanatçılarına da yakıştırıyorum. İkilemde kaldım 😅😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Harbi gerizekalılar. Onlar müşteri olarak geldiğinde özellikle ilgilenmiyorum. Göster, gönder yapıyorum. 0 1 Yorumla balhatunn +1 yıl ne? Yorumla
Alinliii Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Cok guzel ama allah için ayaginiz kokmuyor muuu? Just quectionn 0 0 Yorumla
Aykut673467 Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl En güzeli tayt ama yakışana yakışmayanlar gıymeain lütfen 0 0 Yorumla
tanrınındelisi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Özellikle soldaki botlar cok iyi bence cok yakisiyo 0 0 Yorumla
brokenbitch Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl sonbaharda şort giysem totom donar heralde 0 0 Yorumla
ecmsbabygirl Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Saçma geliyor üzgünüm 😅hakaret etmiyim şimdi 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. Her sort yakisiyor hepsini giyin 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Beğenmiyorum. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Berbat 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Asiri saçma ve itici buluyorum.. Ya hep ya hiç bence bot giyiyorsan trenc giy. Şort giyiyorsan sıpıdık terlik giy
Merhaba, güzel duruyor ama sırf tarz olacağım diye zorluk çıkarmanın alemi yok. Günlük hayatta yazın botu giyip, çıkarmak kullanışlı değil.
O sıcaklarda o. botlarda ayaklar. ne. hale gelir ya.. değişik olacaz diye yapmadıkları. kalmadi insanların artık..
Şimdi ilk dalga geçicektim ama düşününce etek çizme kombini de var ve gayet güzel duruyor. Ama şort bot ikilisinden emin olamadım.
Çok alakasızlar be. Şu moda denen abuk sabuk şeyi de asla anlayamayacağım.
Birbirine, mevsime ve bana yakışanı giyerim ben.
Bence gayette güzel
Ben giymeği çok isterdim fakat ailem şort giymeme izin vermiyor ne yazık ki🥺
Ama çok güzeller😍
Niye izin vermiyor
Babam izin vermiyor en çok, işte ne bileyim hep bana erkeklere güvenmiyorum, başına bişey gelebilir diyo
Sonbaharda giyilecek parçalar olduğunu düşünmüyorum.
Saçma görünüyor Ama kpop sanatçılarına da yakıştırıyorum. İkilemde kaldım 😅😅
Harbi gerizekalılar. Onlar müşteri olarak geldiğinde özellikle ilgilenmiyorum. Göster, gönder yapıyorum.
ne?
Cok guzel ama allah için ayaginiz kokmuyor muuu? Just quectionn
En güzeli tayt ama yakışana yakışmayanlar gıymeain lütfen
Özellikle soldaki botlar cok iyi bence cok yakisiyo
Cumlele fotoğrafları n uyusmamasi
Güzel görünüyor da ben üşürüm.
sonbaharda şort giysem totom donar heralde
Müslümanım yapamam yasak
Saçma geliyor üzgünüm 😅hakaret etmiyim şimdi
Sonbaharda şort mu giyilir
Ayaklari pismiyor mu o botlarin icinde 🙄
Bizde yaz hala, millet cıbıl cıbıl 😁