Bence aman aman güzellikte bir parça değil olmasa da olur ama eh işte. Tamamen yazdan kalanlar ve yazı terk etmekte zorlananlar için tasarlanmış gibi bir izlenim veriyor lakin "her mevsim gerektiği gibi yaşanmalı" prensibim ile gereksiz bir kıyafet olduğu kanısına vardım. Elbette isteyen herkes oldukça hoş kombinler de oluşturabilir.
Meeh buldum ya, ısınamadım bir türlü. Yazdan çıkamamış modu veriyor, oysaki biz sonbaharı bol sweatler, uzun hırka ve trençkotlar için seviyoruz. "Relax moda geçemiyorsak, sonbaharın ne anlamı var?" diye bir isyan başlatabilirim. 😂
Kışın ve sonbaharda o soğukta bile üşürken bu hırkalar ile herhalde donarım 😨. Birde hiç kullanışlı ve güzel durmuyor, kışın nasıl ısıtacak ki. Millet estetik göründüğünü zannediyor ama aşırı saçma bence.
Buna moda değil zırvanadan çıkmak derim ben. Sonbaharda bir yerlerimiz donarken ince ve kısa giyinmenin hiçbir anlamı yok. Kefen moda olsa onu mu giyeceğiz? Nedir yani bu moda denen saçmalık?
kışın kuru ayaz vardı :D belediye de çalışınca olağın bir durum olur diye nöbet tuttuk ama görmeniz lazım altımda içlik var kalın kalın kot pantolon yün çorap + bot termal içlik + kalın swit + deri mont var kalın bişi
yani tipi de kalmış gibi giyindim :D dışarısı -18 -20 arası sabahın erken saatinde dışarı çıktım sıgara içmeye :D
kızın birisi önümden geçti göbeği açık bi üzerinde yalandan bi yelek var :D yarın o kızın çocuğu olmazsa ben durada demiştim derdim :D
Her şeyin minisini moda edip malzemeden çalıyorlar kizlar da moda ayağına yarısı dikilmeyi unutulmuş kiyafetlerle ortalikta geziyor işte. Hiç güzel degil bu arada.
Bu ne ya insanlar artık diğerlerine bi yerlerini göstermek için yırtınıyorlar artık ne edep kalmış ne haya Allah bu yüzden bize güzel günleri göstermiyor... Ayrıca mantık açısından bakarsak bunları giyince üşürsünüz zaten baksana heryeri apaçık giysinin soğuktan ve kem gözlerden koruması imkansız 😤😤
@selambengeldim555 giymek zorunda olmak değil ki mesele. kimse giymesinde denmemiş. soğuk esen rüzgara karşı vücut ısısını korumak için keşfedilmiş bir kıyafetin bu tarz olmasının gerçek amacını söylemiş. başkaları görsn diye giyinilen bir şeyi başkaları görsün diye giyiyorsunuz dendiğinde böyle tepki vermek çok saçma. giyi geç işte
@goradragas anlamadın herhalde manken önünü acarda giyer omzuna atarda giyer herkes buna uymak zorunda değil. Soğuklarda zaten kimse bir hırkayla dışarı çıkmaz yani kazakların üstüne bile ceket giyinir 😃👍
Şu Iğrenç 2005 bolero yün ceket devrini getirmeseler bari. 🤮 Yavaş yavaş ona kayıyor yine her sene kıyafetler biraz daha kısalıyor. Bu sene satılan askılı mini buluzlar sütyen gibi duruyor resmen :(((
Küçük göğüslü kadınların büyük göğüslüleri kışkırtma çalışması bence. Hadi hadii siz de giyin de bunu düğmeniz patlasın da topluca gülelim.. Neymiş büyük her zaman iyi değilmiş bak bu tarzdan mahrum kaldınız :)
Benzer hirkalari ben 6 7 sene oncesinde kullanıyordum. Şu an vücut tipim Uygun gelmiyor. 😅 Bir de ben içine streç buluzlardan kullanıyordum. Sonucda hırka, böyle yalın ne bileyim🙈