Moda & Stil Sonbahar kombinlerine başladınız mııı? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Havalar soğumaya başladı yavaş yavaş. Şahsen bu sabah üşüdüm ben. Serin olmaya başladı iyice. Neyseki trençkot almıştım yanıma. Üste ceket, gömlek, ekstra bişey istiyor artık. 😊💃 Sonbahar kombinlerine başladınız mııı? Cevapla Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Hayır başlamadım hava sıcak 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl burada havalar çok sıcak bebiş yaaa ( 2 ay sonra havalar soğur gibi djwkwjsjwj) 💖 1 1 Yorumla Bitkin_Prenses 1 yıl Ne güzel aşko şanslısın. Sabahları üşüyorum ben burada. Ama özlemişim serin havaları, dün klima açıyordum odamda sjsjsj Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hırka filan çıkardım 1 0 Yorumla
ᏝAVAᏁᏖA Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Sıcak hava daha tişörtle şortla geziyorum.. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hayır başlamadım hava sıcak
burada havalar çok sıcak bebiş yaaa ( 2 ay sonra havalar soğur gibi djwkwjsjwj) 💖
Ne güzel aşko şanslısın. Sabahları üşüyorum ben burada. Ama özlemişim serin havaları, dün klima açıyordum odamda sjsjsj
Hayır kot tişört devam
Hırka filan çıkardım
Sıcak hava daha tişörtle şortla geziyorum..
Başlamadım.